Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliycem cnm zaten ama umudum yok belimde ağrımaya başladı bu gün adet belirtileri başlıo yavaş yavaş benim ümidim kalmadı yaa ben anne olamıycam artık öyle hissediyorum
cnm benim kafam basmıo bu kolari deiyetini yaa kafam karışıo ben kendime liste yaptım öyle yapıcam vercem inş..
bak şimdi sabhaleyin
3 ince dilim beyaz ekmek
2 kibrit kutusu peynir (peyniri çok yemeye çalışıorum süt içemediğim için)
5 zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
salatalık yedimm
ikindi bi tane salatalık
akşamda 4 kaşık pilav
ve 8 kaşık kuru fasülye yedim
tabi çok az zeytinyağı atılmış salata da yedimm
buna bide çorba ve ara öğün ekliycem akşama tamm işte ben böyle zayıflarım heraldemm
sabah dediğim saat 12 de ikindi 3 de akşam 5 de erken kalkıp diyet yapamıom ben o zaman sıkılıyorum ben kendi düzenime göre böyle yaptımm iştee
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
günaydın kızlar. ben diyetisyenede gittim aynı menüyü vermişti :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
eslemcim aslında erken kalkıp kahvaltını erken edip öğlen yemeğinide erken yesen akşam da erken acıkırsın akşam fazla geç yeme yemekleri hatta 6 ve ya 7 den sonra hiç bişey yemesen daha iyi olur bi de yemeğin hemen arkasından tatlı onun arkasından meyve yiyormusun?
günaydın gülücük nasılsın kııızzz görüşemedik ne zamandır
cnm erken kalkamıyorum işte hemde eşim 12 de öğlen yemeğine gelio onunla birlikte kahvaltı yapıoruz 5 de işden gelio o zaman da yemek yiyoz işte 7 de de bi meyve yerim ondan sonra bişi yok bi daha
olmaz mı böyle
he öyleyse tamam ben akşam yemeğini geç yiyorsun sanmıştım sorryyy mesela ben sabah erken kahvaltı ediyorum şimdi acıktım öğlen yemeği için şimdi yesem akşam eşimde erken geliyor erken yiyip 7 ya da 8 gibi çay içiyoruz sonra biraz meyve o kadar meselaa bak acıda zayıflatır ben çok yiyorum acısız yemek yiyemem belki ondan da zayıfım böyle
günaydın cnm ben iyiyim valla napim,dün hastaendeydim işte tüm günüm orda geçti giremedim hiç... tahlil falan derken akşam oldu...günaydın gülücük nasılsın kııızzz görüşemedik ne zamandır
bende iyiyim tatlım napayım işte dün doktordaydım...günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın bakalımm
işte benim tek başıma yemek yeme gibi alışkanlığım yok illa karşımda biri oturcak yiyemem öle kendim eşim sabah giderken kalksam 7.30 da o zaman da uykudan uyandığım gibi yemek yiyemiorum midem bulanıo 1 saat erken kalkmam lazım ee o zman da sersem gibi olcam öyle işte ben kendi düzenime göre bunu deniycem bakalım nası olcak vercemmi vermice mi
günaydın cnm ben iyiyim valla napim,dün hastaendeydim işte tüm günüm orda geçti giremedim hiç... tahlil falan derken akşam oldu...
bende iyiyim tatlım napayım işte dün doktordaydım...
allaha çok şükür prolaktin düşmüş.... elindeki kutu bitince ilacı bırakabilirsin dedi( ben zaten düzenli kullanmıyodumki laf aramızda)
işte ultrasonla falan tekrar baktı,fsh,lh,estradiol baktı,şükür onlar tertemiz çıktı,
kan sayımı yaptırdım,kanlı canlısın maşallah dedi....
sonra idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon şüphem vardı ama o da temiz çıktı şükür...
stres yapma dedi bi sorun yok dedi stres yaptığın için olmuyo dedi...
relax olmak lazımmış....
ha bi de söylemesi ayıp,kabızlık içinde günde 1-2 avuç kabak çekirdeği ye dedi... bilginize,benim gibi sorunu olan varsa diye...
bak mesela tatlı çok seviyorum diyorsun doktor gürkan kubilayın tatlı krizine birebir gelen bir içecek tarifi var onu araştır googledan yapabilirsen bir dene anında tatlı isteğini kesiyormuş
günaydın cnm ben iyiyim valla napim,dün hastaendeydim işte tüm günüm orda geçti giremedim hiç... tahlil falan derken akşam oldu...
bende iyiyim tatlım napayım işte dün doktordaydım...
allaha çok şükür prolaktin düşmüş.... elindeki kutu bitince ilacı bırakabilirsin dedi( ben zaten düzenli kullanmıyodumki laf aramızda)
işte ultrasonla falan tekrar baktı,fsh,lh,estradiol baktı,şükür onlar tertemiz çıktı,
kan sayımı yaptırdım,kanlı canlısın maşallah dedi....
sonra idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon şüphem vardı ama o da temiz çıktı şükür...
stres yapma dedi bi sorun yok dedi stres yaptığın için olmuyo dedi...
relax olmak lazımmış....
ha bi de söylemesi ayıp,kabızlık içinde günde 1-2 avuç kabak çekirdeği ye dedi... bilginize,benim gibi sorunu olan varsa diye...
ohh tertemizmişsin maş. kız ben ameliyattan sonra dikişlerim var kabız olmıyım zorlanır dikişlerim die kuru kayısı yedim ama siyah olanlarında onların hem tadı çok güzel hemde öbüründen daha yararlıymış valla işe yaradı tuvaeletten çıkamadım ben biraz abartmışım tadı da güzel die bol bol yedim ondan sonra sylemesi ayıp cırcır oldum çok kötü
tatlı krizine girince kuru kayısı incir ye demişti bana diyetisyen hakket kesio ama
ohh tertemizmişsin maş. kız ben ameliyattan sonra dikişlerim var kabız olmıyım zorlanır dikişlerim die kuru kayısı yedim ama siyah olanlarında onların hem tadı çok güzel hemde öbüründen daha yararlıymış valla işe yaradı tuvaeletten çıkamadım ben biraz abartmışım tadı da güzel die bol bol yedim ondan sonra sylemesi ayıp cırcır oldum çok kötü
tatlı krizine girince kuru kayısı incir ye demişti bana diyetisyen hakket kesio ama
iyiymiş o zaman gülücükcüm bişey çıkmamış ayrıca doktoruna seni söylicem ilacını düzenli kullanmıyormuş dicem
kuru incirde çok severim ben çok faydalı yumurtalıklar içinde çok yararlıymış
ah cnm ya bana kuru kayısı kar etmiyo,ben zaten hep siyahından alırım ama yok anacım bende tık yok!!! brokoli biraz işe yarıyo ama bi düzelemedim gitti ya...
bi ara genel cerraha da cıkmam lazım benim bu sorun için sanırım..
kuru kaısı,incir,erik,zeytinyağ,brokoli,daha neler denedim ama bazıları işe yarıyo,o da kısa vadeli,varsa bilidiğiniz başka şeyler söyleyin lütfen....
bende çok severim kuru inciri kanka çok güzel oluyo yaşınıda severim gerçim kv. bahçelirinde iki tane incir ağacı var ohh dalından koparık yemek bi güzel oluyo ki sorma gitsinn
benimde önceden çok olurdu cnm ama benim troidim çalışmıomuş o yüzdenmiş ben şimdi troid ilacını kullanmaya başlayalı iyiyim allaha şükür cnm
bide sabah aç karna bi bardak suya bi kaşık sirke koyup iç cnm hem zayıflamaya iyi gelio hemdem bağırsakları çalıştırıyo bide gece yatarken yap iyi gelio gerçektenn
bu gacılar kilo vermeye çalışıyor ben kilo almaya bende sanah akşam aç karnına yarım bardak suya pekmez koyup içiyorum bu sayede 3 kilo aldım
zikzakcım pko yu aklına bile getirme bence çünkü geçen ay ben 18 gün geciktikten sonra adet oldum..dr da gittim ultrasonda baktı hiçbir problem yok dedi.4-5 gün de bişey olmaz strestendir.sen kendini rahatlatmaya çalış bak o zman nasıl geliyo adetin..tabi bide geç döllenme var belki de hamişsindir..
çilek naptı acaba dün test yapıcaktı bir tane daha merak ettim bir haber verse barii