• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ağrın sızın var mı bakim bende hiç bişey yok nedense :44:

ayy eşimde soruyo bu gün kaldı 4 gün varmı belirtiler die bi gülesim geldiii hiç sormazdı öncedenn :9::9::9:
valla yumurta sağ tarafında dei doktor ama benim sol kassığım ve bacağım ağrıyo sürekli başka bişide yokk :54::54:

ayy eşimde soruyo bu gün kaldı 4 gün varmı belirtiler die bi gülesim geldiii hiç sormazdı öncedenn :9::9::9:
valla yumurta sağ tarafında dei doktor ama benim sol kassığım ve bacağım ağrıyo sürekli başka bişide yokk :54::54:

ben de ne ağrı ne bişey bakalım ne olucak bu ay :31::31::31::31:

bende yerleşme kanaması yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum acaba yaşadığım yerleşme klnaması mı yardımcı olun arkadaslar

ben birşey yaşıyorum ama anlayamadım evlendikten sonra adet düzensizliği kist ne var ne yok yaşamaya başladım bebek sahibi olmaya çalışıyorum ama olmuyor bi türlü bu yaşadığıma da iş arkadaslarım yerleşme kanaması dedi

hayırlısı olsun cnmmm ya inş. hamileyizdir yawww :9::9::9::9:

bende yerleşme kanaması yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum acaba yaşadığım yerleşme klnaması mı yardımcı olun arkadaslar

inşallah kız eslem birlikte kalıyormuşuz birde :1:

canım internetten araştır istersen ya da forum da da arata bilirsin ama eslemin dediği gibi regliden 1 hafta ve ya 3 4 gün kala falan oluyormuş yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla kimisinde kahverengi kimisinde pembemsi gibi

bak şimdi bu ayın 18 i olmam gerekiyordu ama 15 inde oldum ama kan değil sanki adet kanamasına benzemiyor kalın tortulu çamur gibi koyu kahve siyah bir kanama bugün bitti 3 gün sürdü toplamda ama avuç içinden bile az geliyordu sence yerleşme mi bu

inşallah kız eslem birlikte kalıyormuşuz birde :1:

canım internetten araştır istersen ya da forum da da arata bilirsin ama eslemin dediği gibi regliden 1 hafta ve ya 3 4 gün kala falan oluyormuş yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla kimisinde kahverengi kimisinde pembemsi gibi

ay inş. kızz inşş.

bak şimdi bu ayın 18 i olmam gerekiyordu ama 15 inde oldum ama kan değil sanki adet kanamasına benzemiyor kalın tortulu çamur gibi koyu kahve siyah bir kanama bugün bitti 3 gün sürdü toplamda ama avuç içinden bile az geliyordu sence yerleşme mi bu

cnm bi kan testi veya idrar testi yaptır yerleşme kanaması olabilir dediğin gibi idrar testi yap hemen belli olur heraldee

olabilir canım ama olmayadabilir bir test alıp yapsana öğrenirsin sonucu gerçi testtede çıkmaya bilir daha 1 gün geçmiş

inş. hamiledir :34::34::34:
yaa diet yapıom die çok su içiyomm ben tuvaletten çıkamıorum söylemesi ayıp :30::30::30:

benim regli dönemlerine yakın öyle oluyor yumurtalar büyüdüğü için idrar kesesini küçültüyormuş bu da daha çok tuvalete gitmeye sebep oluyormuş o değilde yumurtladığımdan beri bir ateş var bende çok sıcak diyorum eşime ne sıcağı üşüyorum ben diyor

benim regli dönemlerine yakın öyle oluyor yumurtalar büyüdüğü için idrar kesesini küçültüyormuş bu da daha çok tuvalete gitmeye sebep oluyormuş o değilde yumurtladığımdan beri bir ateş var bende çok sıcak diyorum eşime ne sıcağı üşüyorum ben diyor

hımmm burnuma güzel kokular geliooo kız bu hamilelik belirtisi olabilirrrr :49::49::49:

hımmm burnuma güzel kokular geliooo kız bu hamilelik belirtisi olabilirrrr :49::49::49:

bilemiyorum ki eslemcim umutlanmıyorum olursa süpriz olur olmazsa da önümüzde ki ay doktorun yolunu tutucam :31::31::31:

aynen cnm biz umutlanmıoruz olursa aaaaaaaaaaa inanmıyorum hiçde beklemioduk diycez dimi kanka :9::9::9::9:

ayyy bu sitede 1 dk bakmasam hemen sepetliyor beni hee :47::47::47: aynen eslemcim olursa aa nasıl oldu ki deriz istemiyormuş gibi yapıyoruz yaaa aslında çookkk istiyoruz :1::1::1:

Back