Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa ipleri var hee bizimkilerin yuvalığında talaş var görmen lazım nasıl düzeltiyor o yumurtaları bir tarafı ısınınca diğer tarafını çeviriyor çok tatlılar yaa
geç döllenme ile ilgili bilginiz varmı
mamayı koydum yaa dişi nasıl saldırdı hemen yaa yiyo hemen içinede azcık pekmaz vaya bal atıyom o zaman daha çok seviolar
o arkadaki yuvalık mı kız bizim yuvalığın her tarafı kapalı da :44:
yok cnm onun içinde ipler oluyo işte yuva başka bizimkilerin yuvasınında her yeri kapalı bi gircek yeri var küçük yuvalarıda Preview Page böyle oluo
heee sizin ki farklıymış bizimki de buna benziyor ama dikdörtgen gibi baya büyük ikiside sığıyor içine peki yavrularını beslemedikleri oluyor mu eslem o kadar yavruya nasıl bakıyorlar
valla şimdiy kadar bizim bi anda en fazla 4 tane yavrusu oldu baktılar tabi yavrular braz büyüyünce vermiolar çok kendileride alışsın die sonra hepten kesiolar yavrularda alışıo kendi yemeye sonra zaten ayırman lazım yoksa kavga ediolar bizim bakmadığı olmadı hiç hepsine baktı bi tane yavru hastaydı hiç yemiodu dişi gidiodu zorla vermeye çalışıodu habire başında bekliodu ama yemedi sonrada öldü o yavru büyümedi hiç
ayyy yazıııkkk inşallah bizim ölen olmaz bir tanesi boş gibiydi ama o da dolmuş dün 5 yavruya nasıl bakıcak acaba
kız kuşların olduğu albüme baksana ne güzel gökkuşağı çıkmış çektim fotosunu camdan
yapmasını biliosa bakmasını da bilir onlar karı koca bakarlar ona bi biri yedirir bi biri
aaa çok güzel çıkmış bayadır gökkuşağı görmemiştim
kuşda olsa anne işte naparsın
- Sultan Papaan -
kız yavru lar nekadan güzelmiş baksana fotolaraa
terliğin içindeki yavrular çok güzelmiş yaaa bakıyorlar ordan ayyy ben yerim onları yaa
aynen yaa bende bayıldım onlara bide baksana kız kuşun yumurtadan çıkması nekadan güzel Kuşların Doğum Anı - Kuşun yumurtadan çıkışı - YouTube
cikcikcikcikcikcik ayy nasıl çıkıyooorrr Allah'ım sen nelere kaadirsin yarabbim yumurtaya can veren Allah'ım bize de nasip et en kısa ve hayırlı zaman da
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
içim kötü oldu kız ağlıycaktım nerdeysem nasıl çıkıo rabbim nelere kadir valllaaaa