• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

yok ya ne belirtisi adet olcam yine göğüslerim şişmeye başladı benimki adet belirtisi yanii :9::9::9:

ne zor beklemesi hee birde olmuyor ya kaç aydır artık insan umutlanmıyor da nedense

gece dön dön uyuyamadım bu gün gidiyim kan testi yaptırıyım dedim ama sabır gitmiycem biliom sonuç negatif daha çok üzülcemmm :14::14::14:

bende çok sabırsızımdır ama regli olmazsam en az 5 gün geçmesini beklerim çünkü bir kere 4 gün geçti regli oldum çok üzülmüştüm

dün test yaptım negatif ama hala adet olmadım adet belirtisi dahi yok pko tekrarladı sanırım:5:

olsun kız verirsin biraz az yiceksin tatlı çok seviyorum diyorsun bir gofretin kalorisi 16 kalori düşün o 16 kaloriyi sen vermek için baya koşman lazım

anam 16 kalorilik gofretmi var? varsa şahsen ben yerim onuuu =) ama yokki o kadar az :(

kızlar napıyonuz?
kilo mu konuşulmuş burda.. tam benlik konu....
85 kilodan 57 kiloya düşen biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim...
artık herşeyim kalori hesabına göre:46::46::46:
ha tabi şu da var 57 kiloya düşünce çok çökük ve çirkin olduğumu anlayınca 60 kiloya çıkmaya karar verdim şuan 60ım....boyum da 1.68 falan..........

canım anlat o zaman bizeeeee. bak bende 86dan düştüm 78 falanım şu anda xl takııyorum.

dün test yaptım negatif ama hala adet olmadım adet belirtisi dahi yok pko tekrarladı sanırım:5:

zikzakcım pko yu aklına bile getirme bence çünkü geçen ay ben 18 gün geciktikten sonra adet oldum..dr da gittim ultrasonda baktı hiçbir problem yok dedi.4-5 gün de bişey olmaz strestendir.sen kendini rahatlatmaya çalış bak o zman nasıl geliyo adetin..tabi bide geç döllenme var belki de hamişsindir..:1::1:

canım sabırlı ol biraz bekle bakalım bence 23ü sbağı yaparsın vee inşş:49::49::49:

bekliycem cnm zaten ama umudum yok belimde ağrımaya başladı bu gün adet belirtileri başlıo yavaş yavaş benim ümidim kalmadı yaa ben anne olamıycam artık öyle hissediyorum :14::14::14::14:
anam 16 kalorilik gofretmi var? varsa şahsen ben yerim onuuu =) ama yokki o kadar az :(

canım anlat o zaman bizeeeee. bak bende 86dan düştüm 78 falanım şu anda xl takııyorum.

cnm benim kafam basmıo bu kolari deiyetini yaa kafam karışıo ben kendime liste yaptım öyle yapıcam vercem inş..
bak şimdi sabhaleyin

3 ince dilim beyaz ekmek
2 kibrit kutusu peynir (peyniri çok yemeye çalışıorum süt içemediğim için)
5 zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
salatalık yedimm

ikindi bi tane salatalık

akşamda 4 kaşık pilav
ve 8 kaşık kuru fasülye yedim
tabi çok az zeytinyağı atılmış salata da yedimm

buna bide çorba ve ara öğün ekliycem akşama tamm işte ben böyle zayıflarım heraldemm
:52::52::52:

sabah dediğim saat 12 de ikindi 3 de akşam 5 de erken kalkıp diyet yapamıom ben o zaman sıkılıyorum ben kendi düzenime göre böyle yaptımm iştee:9:

Son düzenleme:
bekliycem cnm zaten ama umudum yok belimde ağrımaya başladı bu gün adet belirtileri başlıo yavaş yavaş benim ümidim kalmadı yaa ben anne olamıycam artık öyle hissediyorum :14::14::14::14:

cnm benim kafam basmıo bu kolari deiyetini yaa kafam karışıo ben kendime liste yaptım öyle yapıcam vercem inş..
bak şimdi sabhaleyin

3 ince dilim beyaz ekmek
2 kibrit kutusu peynir (peyniri çok yemeye çalışıorum süt içemediğim için)
5 zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
salatalık yedimm

ikindi bi tane salatalık

akşamda 4 kaşık pilav
ve 8 kaşık kuru fasülye yedim
tabi çok az zeytinyağı atılmış salata da yedimm

buna bide çorba ve ara öğün ekliycem akşama tamm işte ben böyle zayıflarım heraldemm
:52::52::52:

sabah dediğim saat 12 de ikindi 3 de akşam 5 de erken kalkıp diyet yapamıom ben o zaman sıkılıyorum ben kendi düzenime göre böyle yaptımm iştee:9:

canım kendini böyle kötü şeylere neden şartlıyosun ama aşkolsun:20::20:

Back