işte ben hiç daha önceden gebelik testi yapmadığımdan dolayı bilmiyorum
yani bu 2.çizginin hiç belirmediğide oluyo negatif olunca
negatifse koca bi tek çizgi görüyosun test yanındaysa foto çek koy görelim bakalım bizdee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte ben hiç daha önceden gebelik testi yapmadığımdan dolayı bilmiyorum
yani bu 2.çizginin hiç belirmediğide oluyo negatif olunca
negatifse koca bi tek çizgi görüyosun test yanındaysa foto çek koy görelim bakalım bizdee[/QUOTE
ah cnm işteyim öyle birşey yapmaya imkanım yok
neyse hayırlısı diyelim artık cnm
kankeytaa ay eslem güldürdün beni sabah sabah şu 4 gün bir geçse hemen bakalım ne çıkıcak sonuç senin var mı belirtiler falan
yok ya ne belirtisi adet olcam yine göğüslerim şişmeye başladı benimki adet belirtisi yanii
ne zor beklemesi hee birde olmuyor ya kaç aydır artık insan umutlanmıyor da nedense
gece dön dön uyuyamadım bu gün gidiyim kan testi yaptırıyım dedim ama sabır gitmiycem biliom sonuç negatif daha çok üzülcemmm
gece dön dön uyuyamadım bu gün gidiyim kan testi yaptırıyım dedim ama sabır gitmiycem biliom sonuç negatif daha çok üzülcemmm
bende ondan gitmiyorum işte
bende çok sabırsızımdır ama regli olmazsam en az 5 gün geçmesini beklerim çünkü bir kere 4 gün geçti regli oldum çok üzülmüştüm
biliom cnm ama senin günün geçmiş benim daha 5 gün var adetimeee
o zaman bi 10 gün beklemen var cnmcım
olsun kız verirsin biraz az yiceksin tatlı çok seviyorum diyorsun bir gofretin kalorisi 16 kalori düşün o 16 kaloriyi sen vermek için baya koşman lazım
kızlar napıyonuz?
kilo mu konuşulmuş burda.. tam benlik konu....
85 kilodan 57 kiloya düşen biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim...
artık herşeyim kalori hesabına göre
ha tabi şu da var 57 kiloya düşünce çok çökük ve çirkin olduğumu anlayınca 60 kiloya çıkmaya karar verdim şuan 60ım....boyum da 1.68 falan..........
dün test yaptım negatif ama hala adet olmadım adet belirtisi dahi yok pko tekrarladı sanırım
bende ondan gitmiyorum işte
canım sabırlı ol biraz bekle bakalım bence 23ü sbağı yaparsın vee inşş
anam 16 kalorilik gofretmi var? varsa şahsen ben yerim onuuu =) ama yokki o kadar az
canım anlat o zaman bizeeeee. bak bende 86dan düştüm 78 falanım şu anda xl takııyorum.
bekliycem cnm zaten ama umudum yok belimde ağrımaya başladı bu gün adet belirtileri başlıo yavaş yavaş benim ümidim kalmadı yaa ben anne olamıycam artık öyle hissediyorum
cnm benim kafam basmıo bu kolari deiyetini yaa kafam karışıo ben kendime liste yaptım öyle yapıcam vercem inş..
bak şimdi sabhaleyin
3 ince dilim beyaz ekmek
2 kibrit kutusu peynir (peyniri çok yemeye çalışıorum süt içemediğim için)
5 zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
salatalık yedimm
ikindi bi tane salatalık
akşamda 4 kaşık pilav
ve 8 kaşık kuru fasülye yedim
tabi çok az zeytinyağı atılmış salata da yedimm
buna bide çorba ve ara öğün ekliycem akşama tamm işte ben böyle zayıflarım heraldemm
sabah dediğim saat 12 de ikindi 3 de akşam 5 de erken kalkıp diyet yapamıom ben o zaman sıkılıyorum ben kendi düzenime göre böyle yaptımm iştee
canım kendini böyle kötü şeylere neden şartlıyosun ama aşkolsun