Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım öncelikle hayırlı olsun. hamimlelik son adet tarihinin başladığı gündenmiş gibi hesaplanıyor canım. bu nedenle öyle demiştir. yani sen 5 aralıkta hasta olsun diyelim. sonrada 30 aralıkta birleşme oldu ve sen hamile kaldın dyelimki yinede 5 aralıkmış gibi hesaplanır canım tarih. bilgine.

ay canım ümit kesilmez sen rahat ol. bazıları şişman şişman hamile kalıp hamilelikten sonra bir veriyor şaşarsın. tabii biz bunu değilde veremeyip öncesinde zayıflamaya çalışanları baz alalım

kızlaaarr nerdesiniz kimsecikler yok ki

olsun canım üzülme git bakalım..inş önümüzdeki aya alırız senden güzel haberler

ne biliyim yaa bi doktor da kilolu insanın hamile kalması zorlaşır demişti bana

kızlaaarr nerdesiniz kimsecikler yok ki

burdayız kız nerdesin sabahtan beri geç mi kalktınn

ne biliyim yaa bi doktor da kilolu insanın hamile kalması zorlaşır demişti bana

burdayız kız nerdesin sabahtan beri geç mi kalktınn

yok kız erken kalktım da dedim işlerimi bitireyim öyle gireyim yaa evet kilo problemmiş doktor bana da kilo alma nasılsa hamile kalınca alıcaksın demişti

yok kız erken kalktım da dedim işlerimi bitireyim öyle gireyim yaa evet kilo problemmiş doktor bana da kilo alma nasılsa hamile kalınca alıcaksın demişti

sen kaç bendensin kız ben 44 de giyiyorum ama tam üstüme oturuyo bende dar giyinmeyi hiç sevmem ay oram mı çıktı buram mı çıktı die rahat olamam o yüzden 46 giyiyom o tam istediğim gibi çok yapışmıo üstüme rahat rahat oluyoo benimde acil kilo vermem lazım ama olmuyo yemekle hiç aram yok yemesem dururum ama tatlısız yaşayamıorum çok seviorum yaa napıcam

36 bedenim ben 34'düm bir ara bir kaç kilo aldım 36 oldum 38 falan olsam daha iyi olucak aslında bende tatlıyı çok seviyorum yiyorum da aslında ama metabolizmam hızlıymış benim ondan yediklerimi yakıyorum

Son düzenleme:
ayyy allahım ne güzel bende bi ara 36 38 dim ne istesem alıyodum s bedenler bile bazen bol geliodu şimdi kıyafet bulamıorum istediğim gibi sinir oluyorum yaa

olsun kız verirsin biraz az yiceksin tatlı çok seviyorum diyorsun bir gofretin kalorisi 16 kalori düşün o 16 kaloriyi sen vermek için baya koşman lazım

olsun kız verirsin biraz az yiceksin tatlı çok seviyorum diyorsun bir gofretin kalorisi 16 kalori düşün o 16 kaloriyi sen vermek için baya koşman lazım

işte bazen yemiyim diyorum kızıyorum kendime sonra yine devam ama karalıyım yaa yemiycem eğer bu ayda hamile kalmazsam sıkı bi diyet ve evde plates yapıp biraz zayıflıycam bide nasıl bi cildim varsa acayip çatlaklarım oldu o hepsinden sinirr bozucu işte ama onunda çaresi yok

merhaba kızlar kimse var mı?
dün bnm regl olmam gerekiyodu olmadım şu saate kdr
ama hamilelik belirtileride yaşamıyorum yani

arada hafif sanki adet olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı geliyo oldum falan zannedip bakınca
tabi regl olmadığımı görüyorum

göğüslerimde 5-6 gündür felaket derecede şiş
ama zaten bunların hepsi bnm adet belirtilerim
bugün hiç ağrım olmadı

ayy cnm acaba hamile olabilirmisin bi test yapsana cnm
bu arada 9 ekimde mi evlendin cnm

Son düzenleme:
ayy cnm acaba hamile olabilirmisin bi test yapsana cnm
bu arada 9 ekimde mi evlendin cnm

yok cnm 03.10.2010 da evlendim
yani pek sanmıyorum ama adet belirtisi bunlar
2-3 gün adet belirtisi gibi ağrılar hissettim ara ara
bugün hiç hissetmedim ağrı

acaba adetim mi gecikiyo sizce

yok cnm 03.10.2010 da evlendim
yani pek sanmıyorum ama adet belirtisi bunlar
2-3 gün adet belirtisi gibi ağrılar hissettim ara ara
bugün hiç hissetmedim ağrı

acaba adetim mi gecikiyo sizce

daha önce gecikiomuydu peki hiç hamile arkadaşlar da söylüolar 1 hafta önceden adet olcak gibi ağrılar oluo die ama bilemem cnm ümit vermiş gibi de olmıyım bende 10 ekim de evlendim cnm bendn 1 hafta önce evlenmişsiniz

3 aylık adet döngüm şöyle cnm

10 eylül - 10 ekim - 14 kasım

33 günde 1 adet oluyorum yani 16 sında olmam gerikiyodu olmadım henüz
ne bilim hayırlısı ya pek uumudum yok ama

işteyim cnm alamam ki
artık eve giderken alırım akşam yaparım eğer regl olmazsam

kızlar napıyonuz?
kilo mu konuşulmuş burda.. tam benlik konu....
85 kilodan 57 kiloya düşen biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim...
artık herşeyim kalori hesabına göre
ha tabi şu da var 57 kiloya düşünce çok çökük ve çirkin olduğumu anlayınca 60 kiloya çıkmaya karar verdim şuan 60ım....boyum da 1.68 falan..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…