onun aynısından bende de var adetimede 6 gün var ve göğüslerime el değemiyorum ilk defa böyle oldu benimki daha önce hiç olmuyodu
Normalden fazla göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olabilir. İçime doğdu sanki hamişsin sanki:) hadi hayırlısı eedda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun aynısından bende de var adetimede 6 gün var ve göğüslerime el değemiyorum ilk defa böyle oldu benimki daha önce hiç olmuyodu
imdattt!!!kızlarr sol kasığımda bir ağrı başladı bacağıma vuruyor hafif şiddetli ve ara ara daha adetime 11 gün var nedir bu şimdi?birde kendimi dinlememeye çelışıyorum..ciddiye almamaya çalıştım ama alınmıycak gibi değil..yoksa inşaat falan mı başladı :44::44::44::44:
ne biliyim cnm ya bu gece ağrıdan uyuyamadım sağ kasığım ve bacağım adet olcakmışım gibi ağrıdı çok cnm yandı ben adet olcağım zaman yumurta ne taraftaysa ağrı ordan başlar ve bacağım tutulur ama 1 gün önce falan daha 8 gün var nie şimdiden ağrımaya başlamadı anlamadımm
Bebişin ite kaka yerleşmeye çalışıyor sanırım işi kolay değil çok zorlu yollardan geçiyor:))
yoksa erkenmi adet olucan canım yaa..yada hamişmisin acaba:18::18::18:
bilmiorum cnm olabiliğr yumurta çatladıtan 14 gün sonra olunuyo galiba adet beni 3. ünde yumurtam çatlamıştı glbam erken olabilirim heralde öbür ihtimal pek yakın gelmio cnm
hayırlısı canım hayırlısı inş iyi hebr alcaz vercez bu ay sen gönlünü ferah tut
inş. Cnm ama kendimi dinlemediğim için mi bilmem hiç bişey hissetmiyorum belirti filann
pur ipek ciğim nasılsın hayatında değişiklik var mıyasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde)
sblm ________canim yeni batini söyle
burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu
Sweetycan _________yeni bat Konya
umut81 ____________27 Kasım ???
canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ
canankamil2 ___________3 Aralik İzmir
cenntemlgm ___________yeni batini bekliyorrr
Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş
zikzak _____________8 Aralik
d_yesilcik ___________10 Aralık
ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan
gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ?
rochak __________19 Aralık Elazığ
8scorpions __________ yeni bat İstanbul
eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit
nerolcy ________ 26 Aralık
rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane
pasttaa----------------- yeni bat ???
pureipek ____________ beklemede (
reann hamişimiz
hati hamişimiz
armena hamişimiz
sweet01 hamişimiz
mutlubirisi hamişimiz
sağol tatlım, kendimi düzelttim hemen, bu ay da kısmet değilmiş
belki doktorun uyguladığı tedasviyle bi daha ki ay olurrgünaydın canlarım...
nasılsınız bakalım?
ben bu ay çok çok umutluydum ama,sabah kalktım lavaboya gittim ve ne oldu sizce????????
tabiki kırmızıları gördüm....
şükür adet olabiliyorum dedim ama üzülmedim dersem yalan olur... umudum kırıldı yine bu ay da,yarın doktora gidicem kontrollerimii ihmal ettim çünkü...
kızlar günaydın herkeseeee. isterseniz beni listeden silin çünkü ben bat'ımı ilaç kullandığım için biliyordum. şimdide ilacım bitti ve maalesef düzensiz olduğundan bilemiyorum. hoş ilaç kullanırkende hiç tutturamamıştımya neyse
iyi haftalar olsun hepimize inşallahhhh
eslemcim gittim ama doğumkontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim çönkü onalrıda kullana kullana 28 de 44e kadar çıktım. netyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak anısl olcak bilmiyorum..
anam ya nasıl yazıyom ben. mesaj düzenleme kısmı çalışmıyor/açılmıyor da bende düzenlediğim mesaj aşağıdadır. bilgilerinize sunarım:)
eslemcim gittim ama doğum kontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim hatta. onlarıda kullana kullana 38 bedenden 44e kadar çıktım. neyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak nasıl olcak bilmiyorum.
kızlar bugün d_yesilcik'in doğumgünü. kendisi uzun zamandır uğramıyor ama biz yinede kutlayalımm..
İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN, İYİKİ DOĞDUNNN MUtLU ve BEBEKLİ YILLARR SANAAAA
bana verdiği doğum kontroldeil di galiba çünkü kullanırken hamile kalırsın demişti evet cnm haklısın ben 38 bedenle evlendimm 5-6 ay gram almadım sonra bende troid çalışmaması çıktı bianda bi kilo almaya başladım sonra ilaç içince tabi sonra klomenler horman ilaçları diye diye iki senede 38den 46 çıktım çok moralim bozuluyo gerçi yapı olarak uzun boylu ve yapılı kemikli olduğumdan çok abes durmuyo ama ben çok sinir oluyorum troidim olduğu içinde veremiorum edskiden 2 gün dikkat etsem hemen verirdim şimdi hiç veremiorum
bende hamile kalmazsam gidicem tekrar 2 ay içinde. sorayım o zaman dediğin ilacı neymiş diye belki banada verir canım. ah bu hormonlar, sonrada ilaçlar yedi bitirdi bizii ( inşallah tekrar zayıflar eski halimize döneriz canımm
bana verdiği doğum kontroldeil di galiba çünkü kullanırken hamile kalırsın demişti evet cnm haklısın ben 38 bedenle evlendimm 5-6 ay gram almadım sonra bende troid çalışmaması çıktı bianda bi kilo almaya başladım sonra ilaç içince tabi sonra klomenler horman ilaçları diye diye iki senede 38den 46 çıktım çok moralim bozuluyo gerçi yapı olarak uzun boylu ve yapılı kemikli olduğumdan çok abes durmuyo ama ben çok sinir oluyorum troidim olduğu içinde veremiorum edskiden 2 gün dikkat etsem hemen verirdim şimdi hiç veremiorum
bende hamile kalmazsam gidicem tekrar 2 ay içinde. sorayım o zaman dediğin ilacı neymiş diye belki banada verir canım. ah bu hormonlar, sonrada ilaçlar yedi bitirdi bizii ( inşallah tekrar zayıflar eski halimize döneriz canımm
bana verdiği ilacın ismini hatırlamıorum cnm yuvarlaktı 11 tane beyaz 11 tane de kahve rengi ilaç vardı yuvarlak bi tablatti...
ahh canım yaa benim ümidim kalmadı artık o kadar zayıf olmaya ama hamile kalamzsam şu 2 3 ay içinde ben sıkı bi diete ve spora başlıycam şöle bi fit olayım öyle hamile kalyım demi zate hamilelikte şişcez