• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

onun aynısından bende de var adetimede 6 gün var ve göğüslerime el değemiyorum ilk defa böyle oldu benimki daha önce hiç olmuyodu

Normalden fazla göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olabilir. İçime doğdu sanki hamişsin sanki:) hadi hayırlısı eedda

imdattt!!!kızlarr sol kasığımda bir ağrı başladı bacağıma vuruyor hafif şiddetli ve ara ara daha adetime 11 gün var nedir bu şimdi?birde kendimi dinlememeye çelışıyorum..ciddiye almamaya çalıştım ama alınmıycak gibi değil..yoksa inşaat falan mı başladı :27::27::27::52::52::52::52::52::44::44::44::44:

Bebişin ite kaka yerleşmeye çalışıyor sanırım işi kolay değil çok zorlu yollardan geçiyor:))

ne biliyim cnm ya bu gece ağrıdan uyuyamadım sağ kasığım ve bacağım adet olcakmışım gibi ağrıdı çok cnm yandı ben adet olcağım zaman yumurta ne taraftaysa ağrı ordan başlar ve bacağım tutulur ama 1 gün önce falan daha 8 gün var nie şimdiden ağrımaya başlamadı anlamadımm :50::50::50:

yoksa erkenmi adet olucan canım yaa..yada hamişmisin acaba:18::18::18:

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde) :16::16:

sblm ________canim yeni batini söyle :16::16:

burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :16::16:

Sweetycan _________yeni bat Konya :16::16:

umut81 ____________27 Kasım ??? :16::16:

canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ :16::16:

canankamil2 ___________3 Aralik İzmir :16::16:

cenntemlgm ___________yeni batini bekliyorrr:16::16:

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :16::16:

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş:16::16:

zikzak _____________8 Aralik:16::16:

d_yesilcik ___________10 Aralık:16::16:

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan:16::16:

gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ?:16::16:

rochak __________19 Aralık Elazığ:16::16:

8scorpions __________ yeni bat İstanbul:16::16:

eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit :16::16:

nerolcy ________ 26 Aralık:16::16:

rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane:16::16:

pasttaa----------------- yeni bat ???

pureipek ____________ beklemede :((

reann hamişimiz:49::emir_bebek::49::16:

hati hamişimiz:49::emir_bebek::49::16:

armena hamişimiz:49::emir_bebek::49::16:

sweet01 hamişimiz:49::emir_bebek::49::16:

mutlubirisi hamişimiz :49::emir_bebek::49::16:

sağol tatlım, kendimi düzelttim hemen, bu ay da kısmet değilmiş :(
pur ipek ciğim nasılsın hayatında değişiklik var mı:3::3::3::3::3::3::3:

günaydın canlarım...
nasılsınız bakalım?
ben bu ay çok çok umutluydum ama,sabah kalktım lavaboya gittim ve ne oldu sizce????????
tabiki kırmızıları gördüm....:43::43::43:
şükür adet olabiliyorum dedim ama üzülmedim dersem yalan olur... umudum kırıldı yine bu ay da,yarın doktora gidicem kontrollerimii ihmal ettim çünkü...

kızlar günaydın herkeseeee. isterseniz beni listeden silin çünkü ben bat'ımı ilaç kullandığım için biliyordum. şimdide ilacım bitti ve maalesef düzensiz olduğundan bilemiyorum. hoş ilaç kullanırkende hiç tutturamamıştımya neyse :9:

iyi haftalar olsun hepimize inşallahhhh

günaydın canlarım...
nasılsınız bakalım?
ben bu ay çok çok umutluydum ama,sabah kalktım lavaboya gittim ve ne oldu sizce????????
tabiki kırmızıları gördüm....:43::43::43:
şükür adet olabiliyorum dedim ama üzülmedim dersem yalan olur... umudum kırıldı yine bu ay da,yarın doktora gidicem kontrollerimii ihmal ettim çünkü...
belki doktorun uyguladığı tedasviyle bi daha ki ay olurr

cnm üzülme bi daha ki aya inş. bence de doktora ggit
kızlar günaydın herkeseeee. isterseniz beni listeden silin çünkü ben bat'ımı ilaç kullandığım için biliyordum. şimdide ilacım bitti ve maalesef düzensiz olduğundan bilemiyorum. hoş ilaç kullanırkende hiç tutturamamıştımya neyse :9:

iyi haftalar olsun hepimize inşallahhhh

günaydın cnm adet düzensizliği için doktora gttin mi benimde çok düzensizdi iki ay düzenleyici kullandım şimdi düzene girdi inş. bozulmaz :52::52:

eslemcim gittim ama doğumkontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim çönkü onalrıda kullana kullana 28 de 44e kadar çıktım. netyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak anısl olcak bilmiyorum..

eslemcim gittim ama doğumkontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim çönkü onalrıda kullana kullana 28 de 44e kadar çıktım. netyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak anısl olcak bilmiyorum..

anam ya nasıl yazıyom ben. mesaj düzenleme kısmı çalışmıyor/açılmıyor da bende düzenlediğim mesaj aşağıdadır. bilgilerinize sunarım:)

eslemcim gittim ama doğum kontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim hatta. onlarıda kullana kullana 38 bedenden 44e kadar çıktım. neyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak nasıl olcak bilmiyorum.

kızlar bugün d_yesilcik'in doğumgünü. kendisi uzun zamandır uğramıyor ama biz yinede kutlayalımm..

İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN, İYİKİ DOĞDUNNN MUtLU ve BEBEKLİ YILLARR SANAAAA :46::46:

anam ya nasıl yazıyom ben. mesaj düzenleme kısmı çalışmıyor/açılmıyor da bende düzenlediğim mesaj aşağıdadır. bilgilerinize sunarım:)

eslemcim gittim ama doğum kontrol hapı veriyorlar her seferinde bikaç tane dr.a gittim hatta. onlarıda kullana kullana 38 bedenden 44e kadar çıktım. neyseki son dönemlerde 42 ye düştüm. alerjimde var benm çnkü kortizon başka haplar fln derken şiştikçe şişiyorum. en sonuncusunda işte progestan vermişti onda aşağı yukarı biliyordum. şimdi oda bitti. bakalım ne olcak nasıl olcak bilmiyorum.

bana verdiği doğum kontroldeil di galiba çünkü kullanırken hamile kalırsın demişti evet cnm haklısın ben 38 bedenle evlendimm 5-6 ay gram almadım sonra bende troid çalışmaması çıktı bianda bi kilo almaya başladım sonra ilaç içince tabi sonra klomenler horman ilaçları diye diye iki senede 38den 46 çıktım çok moralim bozuluyo gerçi yapı olarak uzun boylu ve yapılı kemikli olduğumdan çok abes durmuyo ama ben çok sinir oluyorum troidim olduğu içinde veremiorum edskiden 2 gün dikkat etsem hemen verirdim şimdi hiç veremiorum

kızlar bugün d_yesilcik'in doğumgünü. kendisi uzun zamandır uğramıyor ama biz yinede kutlayalımm..

İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN d_yesilcik, İYİKİ DOĞDUNNN, İYİKİ DOĞDUNNN MUtLU ve BEBEKLİ YILLARR SANAAAA :46::46:

aaaa ne güzel iyiki doğmuş eşiyle ve gelecek bebişiyle mutlu yıllara inş.:46::46::46:

bana verdiği doğum kontroldeil di galiba çünkü kullanırken hamile kalırsın demişti evet cnm haklısın ben 38 bedenle evlendimm 5-6 ay gram almadım sonra bende troid çalışmaması çıktı bianda bi kilo almaya başladım sonra ilaç içince tabi sonra klomenler horman ilaçları diye diye iki senede 38den 46 çıktım çok moralim bozuluyo gerçi yapı olarak uzun boylu ve yapılı kemikli olduğumdan çok abes durmuyo ama ben çok sinir oluyorum troidim olduğu içinde veremiorum edskiden 2 gün dikkat etsem hemen verirdim şimdi hiç veremiorum

bende hamile kalmazsam gidicem tekrar 2 ay içinde. sorayım o zaman dediğin ilacı neymiş diye belki banada verir canım. ah bu hormonlar, sonrada ilaçlar yedi bitirdi bizii :(( inşallah tekrar zayıflar eski halimize döneriz canımm

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah. Sizlere bir sorum olacak. Bir yıllık evliyim ekimin sonunda hasta oldum 5 kasım gibi temizlendim ve 16 kasımda da korunmayı bıraktık ve ben bir daha hasta olmadım. Sağlık ocağındaki hemşire hanım 7 haftalık hamilesin dedi. Kafam karıştı. Temizlendikten itibaren değilde korunmayı bıraktıktan itibaren hesaplayınca 1 aylık hamile olmuş oluyorum bana göre.
Peki şimdi ben kaç haftalık hamileyim:)

bende hamile kalmazsam gidicem tekrar 2 ay içinde. sorayım o zaman dediğin ilacı neymiş diye belki banada verir canım. ah bu hormonlar, sonrada ilaçlar yedi bitirdi bizii :(( inşallah tekrar zayıflar eski halimize döneriz canımm

bana verdiği ilacın ismini hatırlamıorum cnm yuvarlaktı 11 tane beyaz 11 tane de kahve rengi ilaç vardı yuvarlak bi tablatti...
ahh canım yaa benim ümidim kalmadı artık o kadar zayıf olmaya ama hamile kalamzsam şu 2 3 ay içinde ben sıkı bi diete ve spora başlıycam şöle bi fit olayım öyle hamile kalyım demi zate hamilelikte şişcez :52::52::52:

Back