Burdayim kiiizzzz nasil gidiyor bakim
hiç vallahi kocam gelck bi türlü gelemedi onu bekliyorum iyki bu sitede var tek başıma vakitte hiç geçmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayim kiiizzzz nasil gidiyor bakim
Zaten bu sitede olmasa vakit gecmicek ben butun gun evde tekim burasi arkadas oldu bana
Zaten bu sitede olmasa vakit gecmicek ben butun gun evde tekim burasi arkadas oldu bana
imdattt!!!kızlarr sol kasığımda bir ağrı başladı bacağıma vuruyor hafif şiddetli ve ara ara daha adetime 11 gün var nedir bu şimdi?birde kendimi dinlememeye çelışıyorum..ciddiye almamaya çalıştım ama alınmıycak gibi değil..yoksa inşaat falan mı başladı :44::44::44::44:
onun aynısından bende de var adetimede 6 gün var ve göğüslerime el değemiyorum ilk defa böyle oldu benimki daha önce hiç olmuyodu
imdattt!!!kızlarr sol kasığımda bir ağrı başladı bacağıma vuruyor hafif şiddetli ve ara ara daha adetime 11 gün var nedir bu şimdi?birde kendimi dinlememeye çelışıyorum..ciddiye almamaya çalıştım ama alınmıycak gibi değil..yoksa inşaat falan mı başladı :44::44::44::44:
dün aynı bende sen gibiydim eşimin arkadaşı yemeğe geldi nişanlısıyla.bide grip oldum hastayım koştur koştur öldüm vallahi akşama kadar
günaydın kızlar.... nasılsınız bakalım..
epeydir görüşemiyoruz...
ben bugün bat beklemeye başlıyorum...
çünkü geçen ay 25. günde gelmişti ve bugün 25. günüm....
kızlar dua edin de hayırlısıyla gelmesinde sonuç bebişe bağlansın....
kızlar merhabalar...
adetimden 3 gün sonra test yaptım negatif cıkmıstı dün adet gibi az bi kan geldi adet oluyorum sandım ama sonrasında devam etmedi kafam karıstı hamile olmus olsam testte cıkardı dimi üstüne görme gibi bi olay olabilirmi ya da yerlesme kanaması kanama gelmeden testte cıkmazmı yardımcı olurmusunuz lütfen:26:
aynen cnm bende de var ağrılar dün sağ kasığımda bu gün sol kasığımda ama bende geçen ayda vardı ben yumurtalıklar vucuttan atılamaya başlıo dio düşündüm ama kendi düşüncem yani geçen ay da öyle olmuştu çünkü
kızlar merhabalar...
adetimden 3 gün sonra test yaptım negatif cıkmıstı dün adet gibi az bi kan geldi adet oluyorum sandım ama sonrasında devam etmedi kafam karıstı hamile olmus olsam testte cıkardı dimi üstüne görme gibi bi olay olabilirmi ya da yerlesme kanaması kanama gelmeden testte cıkmazmı yardımcı olurmusunuz lütfen:26:
yani adet mi olcaz geneeee
cnm bence sen bi kan testi yaptır beta hcg...
çünkü bana sağlık ocağındaki ebe idrar testinde anca adetinin 1hafta geçmesi gerek demişti öyle çıkarmış yani...
bence sen kandan baktır.idrar yanıltıcı olabiliyo...
kızlar ben hamişim ya bugün öğrendim sonucum 40.83 çok yeni