• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

sen kaç bendensin kız ben 44 de giyiyorum ama tam üstüme oturuyo bende dar giyinmeyi hiç sevmem ay oram mı çıktı buram mı çıktı die rahat olamam o yüzden 46 giyiyom o tam istediğim gibi çok yapışmıo üstüme rahat rahat oluyoo:27::27::27: benimde acil kilo vermem lazım ama olmuyo yemekle hiç aram yok yemesem dururum ama tatlısız yaşayamıorum çok seviorum yaa napıcam:47::47::47:

ah canımm sen yine 46 sın ben napıyım ya 50 giyiyorum :17::17:

36 bedenim ben 34'düm bir ara bir kaç kilo aldım 36 oldum 38 falan olsam daha iyi olucak aslında bende tatlıyı çok seviyorum yiyorum da aslında ama metabolizmam hızlıymış benim ondan yediklerimi yakıyorum

ohh ne güzel ya bende yemekten değil de tatlı ve hareketsilikten alıyorum

kızlar napıyonuz?
kilo mu konuşulmuş burda.. tam benlik konu....
85 kilodan 57 kiloya düşen biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim...
artık herşeyim kalori hesabına göre:46::46::46:
ha tabi şu da var 57 kiloya düşünce çok çökük ve çirkin olduğumu anlayınca 60 kiloya çıkmaya karar verdim şuan 60ım....boyum da 1.68 falan..........

cnm benim de boyum aynı 62 kiloyken çok güzeldim hiç çökmemiştim ama göbek denen bişi yoktu dümdüzdüm şimdi bende 90 kiloyum kilo vermek istiyorum diyetisyene gitmiştim yazın ama düzenli yemek yiyemiorum ben işte o saat bu saat olmuyo hep evde olmam gerekio öylede olmuyo işte bende hareketsizlikten ve ilaçlardan aldım bak şimdi canım acaip tatlı istiyo ama yemiycemm :9::9::9:
ah canımm sen yine 46 sın ben napıyım ya 50 giyiyorum :17::17:

ayy cnm bende dikkat etmezsem yakında öyle olucam düğünde aldığım kıyafetlerin hiçbirine sığamıorum

eslemcim sen nasılsın?belirti falan var mı?dün akşamdan beri?

cnm kasık ağrısı dışında bişey yok sende varmı??

cnm benim de boyum aynı 62 kiloyken çok güzeldim hiç çökmemiştim ama göbek denen bişi yoktu dümdüzdüm şimdi bende 90 kiloyum kilo vermek istiyorum diyetisyene gitmiştim yazın ama düzenli yemek yiyemiorum ben işte o saat bu saat olmuyo hep evde olmam gerekio öylede olmuyo işte bende hareketsizlikten ve ilaçlardan aldım bak şimdi canım acaip tatlı istiyo ama yemiycemm :9::9::9:

ayy cnm bende dikkat etmezsem yakında öyle olucam düğünde aldığım kıyafetlerin hiçbirine sığamıorum

cnm kasık ağrısı dışında bişey yok sende varmı??

ama sen ilaç kullanmışsın cnm o yüzden olmuş....
verirsin sende mutlaka, ben herşeyden yedim.. tatlı bile yedim ama tadımlık doyumluk değil tabi...
kalori hesabına göre yedim... şuan da öyle besleniyorum kalori sayarak.. sonuç olarak 2 yıldır kilo almadım( tabi hamile kaldığım dönem hariç,o zaman 64e çıkmıştım okadar)düşükten sonra yine 60a düştüm ve çok mutluyum...
ben hep tombiştim küçüklüğümden beri... nişanımdan önce verdim kilolarımı...
hiç istediğim şeyleri giyemiyodum beğeniyodum içine giremiyodum hele bi de büyük bedenimiz kalmadı dediklerinde o k adar sinir oluyodum ki.....
kızlar sakın ola beni yanlış anlamayın,özür dileyerek söylüyorum,bence hamile kalmadan önce fazla kilolarınızı vermeye çalışın..
neden derseniz,hamilelikte çok sorunlar çıkabiliyo..
allah korusun şeker hastalığı bile kalabiliyo sonrasında...
zaten hamileyken istesenizde istemesenizde kilo alıcaksınız... çünkü iyi beslenmek şart... :49::49::49::49:

$DSC00642.jpg bu nişan fotom burda 62 kiloyum bilgisayarda ki silinmiş telden çektim biraz bulanık ondan

Son düzenleme:
ama sen ilaç kullanmışsın cnm o yüzden olmuş....
verirsin sende mutlaka, ben herşeyden yedim.. tatlı bile yedim ama tadımlık doyumluk değil tabi...
kalori hesabına göre yedim... şuan da öyle besleniyorum kalori sayarak.. sonuç olarak 2 yıldır kilo almadım( tabi hamile kaldığım dönem hariç,o zaman 64e çıkmıştım okadar)düşükten sonra yine 60a düştüm ve çok mutluyum...
ben hep tombiştim küçüklüğümden beri... nişanımdan önce verdim kilolarımı...
hiç istediğim şeyleri giyemiyodum beğeniyodum içine giremiyodum hele bi de büyük bedenimiz kalmadı dediklerinde o k adar sinir oluyodum ki.....
kızlar sakın ola beni yanlış anlamayın,özür dileyerek söylüyorum,bence hamile kalmadan önce fazla kilolarınızı vermeye çalışın..
neden derseniz,hamilelikte çok sorunlar çıkabiliyo..
allah korusun şeker hastalığı bile kalabiliyo sonrasında...
zaten hamileyken istesenizde istemesenizde kilo alıcaksınız... çünkü iyi beslenmek şart... :49::49::49::49:

cnm benim kafam basmadı bu kalori hesabına yaa anlayamadım öyle ben mesela nasıl hesaplıyon kaloriiyi sen bi tabak sebze kaç kalori mesela günde kaç kolari alman gerekio

cnm benim kafam basmadı bu kalori hesabına yaa anlayamadım öyle ben mesela nasıl hesaplıyon kaloriiyi sen bi tabak sebze kaç kalori mesela günde kaç kolari alman gerekio

ben diyetisyene gitmiştim.. o bi liste verdi zaten kitapçık seklinde orda herşeyin kalorisi yazıyo...
hangi sebze olduğuna bağlı tabaktaki...
ben şöyle hesaplıyorum.. mesela bu sabah peynirli poğaça yedim.. googledan yazıyorum peynirli poğaça kaç kalori...
sonra 1 popkek yedim zaten onun üzerinde yazıyo kaç kalori olduğu...
diyet yaparken günde 1500 kalori almam gerekiyordu,zaten bunun 1400 kalorisini hiç birşey yapmadan vücut kendisi yakıyo... geri kalanı da hareketler,ev işleri falan...
şimdi ise korumak için de günde 1700 kalori falan alıyorum ama işim oturarak olduğu için...
hareketli olduğum günlerde daha çok yiyorum...
kısacası yediğinden fazla kalori harcarsan kilo veriyosun... dedğim gbi google dan bak yediklerine..
diyet yapmak istiyosan 1500 kalori yeter günde.. birde üstüne ev işi, yemek,bulaşık,çamaşır.... al sana spor.....:52::52::52:

ha birde çoktan çok azdan az kilo gider....

ben diyetisyene gitmiştim.. o bi liste verdi zaten kitapçık seklinde orda herşeyin kalorisi yazıyo...
hangi sebze olduğuna bağlı tabaktaki...
ben şöyle hesaplıyorum.. mesela bu sabah peynirli poğaça yedim.. googledan yazıyorum peynirli poğaça kaç kalori...
sonra 1 popkek yedim zaten onun üzerinde yazıyo kaç kalori olduğu...
diyet yaparken günde 1500 kalori almam gerekiyordu,zaten bunun 1400 kalorisini hiç birşey yapmadan vücut kendisi yakıyo... geri kalanı da hareketler,ev işleri falan...
şimdi ise korumak için de günde 1700 kalori falan alıyorum ama işim oturarak olduğu için...
hareketli olduğum günlerde daha çok yiyorum...
kısacası yediğinden fazla kalori harcarsan kilo veriyosun... dedğim gbi google dan bak yediklerine..
diyet yapmak istiyosan 1500 kalori yeter günde.. birde üstüne ev işi, yemek,bulaşık,çamaşır.... al sana spor.....:52::52::52:

ha birde çoktan çok azdan az kilo gider....

dur bakam deniycem bende yarından itibaren:9::9::9::9: bende 1500 kolariden bşlıyımm kilo alırsam sana sorarım ama hee :9::9::9:

dur bakam deniycem bende yarından itibaren:9::9::9::9: bende 1500 kolariden bşlıyımm kilo alırsam sana sorarım ama hee :9::9::9:

bak cnm önce bizim hani şu yukarda ''araçlar'' var ya oradan temel kalori yakma oranı ve günlük kalori ihtiyacını öğren kendi kilo ve boyuna göre öyle yap dediklerimi...

Eki Görüntüle 579373 bu nişan fotom burda 62 kiloyum bilgisayarda ki silinmiş telden çektim biraz bulanık ondan

kızlar ben geldim siz çıkmışsınız eslem resimde ne tatlı çıkmışsın kız öyle üstünde ki elbise biraz kabarık galiba pek kilon anlaşılmıyor ama yüzün gayet iyi normalsin burda heralde

bak cnm önce bizim hani şu yukarda ''araçlar'' var ya oradan temel kalori yakma oranı ve günlük kalori ihtiyacını öğren kendi kilo ve boyuna göre öyle yap dediklerimi...

BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1744.8
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2093.8 yazıo napıcam ben şimdi ne kadar kalori yemem lazım anlamadımm kii:52::52::52:

kızlar ben geldim siz çıkmışsınız eslem resimde ne tatlı çıkmışsın kız öyle üstünde ki elbise biraz kabarık galiba pek kilon anlaşılmıyor ama yüzün gayet iyi normalsin burda heralde

teşekkür ederim cnm benim evet kabarık ama belim belli baksana incecik :50::50::50:
gelinliği dikdirdiğim yer çok beğenmişti fiziğimi hazır gelinlik dikimlerini senin üstünde dikelim falan demişlerdi çok uyumlu ölçülerin falan demişlerdi :47::47::47:

İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2093.8 yazıo napıcam ben şimdi ne kadar kalori yemem lazım anlamadımm kii:52::52::52:

o kadar yiyeceksin işte eslemcim ya da internetten kalori hesabı yazınca bir sürü site çıkıyor birine tıkla orda besinlerin kalorileri çıkıyor ordan kendinde hesaplayabilirsin

o 2093 kalori kilonu korumak için alman gereken kalori...
sen ondan daha az yemelisin mesela 1600 yersen kilo vermen kaçınılmaz:8::8::8::8:

Back