• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

doğru vallahi ay çok psikolojim bozuldu kimse oluruna bıraktırmıyo her gelen bebek yok mu yazık dio özellikle arayıp bebek var mı die tlf açıyolar insanların yüzünü göresim gelmiyo en ufak bişeye ağlayasım geliyo.insanların bakışları bile tuhaf çok sinirim bozuluyo allah hepimize yardım etsin.gerçekten bilinçsiz cahil insanlarla mecburan muhattap olmak çok zor

canım benim bana da herkes soruyo bende kısmet Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inş bizde düşünüyoruz diyorum.ve sonra da hiçç umursamıyorum.vala kimin ne düşündüğü ve dediği umrumda bile değil.benim ve eşimin ruh hali önemli biz çok mutlu ve bilinçiyiz.kısmete sonuna kadar inanıyoruz..sen kaç yaşındasın ki ve kaç yıllk evlisin?

ayyyy inş. inş. cnm benim ama benim şu son günlerde içime karamsarlık çöktü sanki hiç anne olamıycakmışım gibi gelio bana

asla böyle düşünme eslemcim ameliyatını oldun tedavini görüyosun sen yapman gereken herşeyi yaptın.bundan sonra duanı et çalışmalara devam et zaten doktorun da yanında,eşin de yanında ee olmaz diye bişey yok..ama önemli olan inanmak

canım benim bana da herkes soruyo bende kısmet Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inş bizde düşünüyoruz diyorum.ve sonra da hiçç umursamıyorum.vala kimin ne düşündüğü ve dediği umrumda bile değil.benim ve eşimin ruh hali önemli biz çok mutlu ve bilinçiyiz.kısmete sonuna kadar inanıyoruz..sen kaç yaşındasın ki ve kaç yıllk evlisin?

senin psikolojin iyimi cnm benim şahsen psikolojim bozuldu ben çok yıprandım belki yaşımın küçüklüğünden kaynaklanıodur bana ağır geldi yani18 yaşında evlenince evliliğin yüküyle boğuşurken bi de bu sorun baya zorladı beni kendimi çok mutsuz hissediyorum eşimede yansıtıyorum ee sonra bi güzel kavgaa :52::52::52::52:
eşim çok anlayışlıdır sağolsun ama ben bazen abartıp adamın sinirini tepesine çıkarıyorumm adam da ne yapsın :52::52::52:

asla böyle düşünme eslemcim ameliyatını oldun tedavini görüyosun sen yapman gereken herşeyi yaptın.bundan sonra duanı et çalışmalara devam et zaten doktorun da yanında,eşin de yanında ee olmaz diye bişey yok..ama önemli olan inanmak

ne biliyim bazen öyle oluyo işte elimde deil paylaşıcak kimsemde olmuyodu bu güne kadar çok bunalıyodum ama allah razı olsun sizinle konuşunca baya deşarz oluyorum :54::54::54:

senin psikolojin iyimi cnm benim şahsen psikolojim bozuldu ben çok yıprandım belki yaşımın küçüklüğünden kaynaklanıodur bana ağır geldi yani18 yaşında evlenince evliliğin yüküyle boğuşurken bi de bu sorun baya zorladı beni kendimi çok mutsuz hissediyorum eşimede yansıtıyorum ee sonra bi güzel kavgaa :52::52::52::52:
eşim çok anlayışlıdır sağolsun ama ben bazen abartıp adamın sinirini tepesine çıkarıyorumm adam da ne yapsın :52::52::52:

hee bide o var daha yaşın çok genç daha çok vaktin var..valla pskolojim harika neden bozulsun ki ne zor şeyler var hayatta inlanların yaşadığı,hastalık,yoksulluk,sakatlık,dayak,tecavüz,iftira daha neler neler.bu insanların pskolojileri yerindeyken benim ki ne hakla bozullur??hem ben bile neer yaşadım şu hayatta..cocuğunun olup olmaması allahın taktiridir..elden bişey gelmez.eğer bunu bilip de hala sana laaf eden varsa bu onun yanlışıdır allahım affetsin böle insanları benim psikolojim de neden bozulsun böyle insanlara ??yazık değil mi benim psikolojime..boşver canım bunarı hayatın tadına bak..nimetlerden faydaanmaya bak..

hee bide o var daha yaşın çok genç daha çok vaktin var..valla pskolojim harika neden bozulsun ki ne zor şeyler var hayatta inlanların yaşadığı,hastalık,yoksulluk,sakatlık,dayak,tecavüz,iftira daha neler neler.bu insanların pskolojileri yerindeyken benim ki ne hakla bozullur??hem ben bile neer yaşadım şu hayatta..cocuğunun olup olmaması allahın taktiridir..elden bişey gelmez.eğer bunu bilip de hala sana laaf eden varsa bu onun yanlışıdır allahım affetsin böle insanları benim psikolojim de neden bozulsun böyle insanlara ??yazık değil mi benim psikolojime..boşver canım bunarı hayatın tadına bak..nimetlerden faydaanmaya bak..

ne bilyim cnm diyorum ya 20 yaşında böyle bi konuyla uğraştığıma kızıyorum aslında yaşın kaçki daha da üzülüorum die ama elde değil bende daha kötü derdi olanları düşünüorum allaha şükür eşim herkesin imreniceği biri beni de çok sevio ailem çok iyi eşimin ailesi çok iyi işimiz çok iyi evimiz var durumumuz iyi ne biliyim şükretcek o kadar çok şey varken ben de kendime kızıyorum aslında halime binlerce şükür ama diyorum yaa bilinçsiz insanlar benim psikolojimi bozuyo benim çocuğumun olmadığını bile bile yanımda bilmem kim karısının çocuğu olmuyo die ayrılmış başkasıyla evlenmiş bi ara o kadar takmıştım ki kafama rüyalarımdan ağlaya ağlaya uyanıodum hep eşim beni bırakmış balkasıyla evlenmiş böyle rüyalar görüyodum çok etkileniodum haliyle psikolojimi bozuolar ne biliyim takmıyım diorum ama ister istemez insan takıo iştee :43::43::43:

22 yaşındayım 1sene 3 aylık evliyim

22 yaşındayım 1sene 3 aylık evliyim

ah canımmm daha 1,5 yıl bile olmamış yaşında genç sen ne takıyorsun böle insanların kafana yaa..sizi sıkboğaz eden cahillere neden pay veriyorsunuz canım ya kulak arkası edin.bak canım önce bir lafa bakıcaksın laf mı diye sonra da söyleyene bakacaksın adam mı diye..22 yaşında yeni evli bir genç kadının kalbini kıranın sen de kafasını kır tabi takmayarak:52::52::52::52:

ah canımmm daha 1,5 yıl bile olmamış yaşında genç sen ne takıyorsun böle insanların kafana yaa..sizi sıkboğaz eden cahillere neden pay veriyorsunuz canım ya kulak arkası edin.bak canım önce bir lafa bakıcaksın laf mı diye sonra da söyleyene bakacaksın adam mı diye..22 yaşında yeni evli bir genç kadının kalbini kıranın sen de kafasını kır tabi takmayarak:52::52::52::52:

doğru söylüyosun gerçi önce kafama takmıyodum belki o zaman bebek düşünmediğim için olabilir ama bebek istediğimden beri takar oldum.evet dediğin gibi herkes önce kendine baksın.bu arada çok teşk ederim

Kimse yok muuuuu :)

Burdayim kiiizzzz nasil gidiyor bakim

Back