inşallah canlar yaa
selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli. çarşamba günü test yaptırmıştım ya hcg 180 çıktı. ama ultrasonla keseyi görmeden kesin hamilesn diyemeyiz dediler. dış gebelik riski oluyormuş herkeste keseyi görmejk şartmışş. perşembe günü de doktora gidip bakicaz. dua edin lütfen bi sorun çıkmasın çok heyecanlıyım. darısı sizlere insallah dualarım sizinleee
ben geldim ama kimsecikler yok burda tuğbacım inşallah hayırlısı olur canım
canım inşallah keseyi görürsünüzzzzzz. darısıda hepimizin başına.
peki dış gebelik olursa ne oluyor bilen varmı kızlar? sezeryan ilemi alınıyor yada düşük yapılmasımı sağlanıyor ne oluyor?
ruyacm hoşgeldin :) evet ya bende kalakaldım buralarda
canomm da gelmiş onun da bat cumaymış noldu acaba durumlar ??
hafta sonu pek girmedim ben canım kimde durumlar ne bilemiyorum bi tek pastayı biliyorum bi de mutlubirisini biliyorum o kadar canommmm bugün de girmedi galiba görmedim ben bugün sabah onu sen nasılsın ipekcim
bende giremiyorum haftsonları pek cnm
şimdi listeden gördüm yoksa zaten aklımda kalmıyo kimsenin tarihleri
canoomm burda görünüyo sanki ama belki başka topiktedir ??
galiba canım bende eğer bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum aradım geçen gün normalde 1 sene beklemenizi tercih ederim ben dedi ama zaman kaybetmek istemiyorsanız tabi gelin detaylı bakalım dedi bu ay da olmazsa gideriz dedi eşim de bakalım artık inşallah gitmeye gerek kalmaz
inşallah gerek kalmaz ruyacım, tercih sizin tabiki bi gidip bakmanız en azından içinizi rahatlatır,
senin bat ne zamandı peki? ben de batı bekliyorum günler zor geçiyor ama tedirginim keşke tutmuş olsa ...
teşekkür ederim. bu arada size ovuasyon testlerini kesinikle öneriyorum kızlar. ona göre yaptık ve oldu. darısı sizlere =)
benim bat 22 aralık ama regliyken mi gidilmesi lazım onu bilmiyorum işte ya :44:
bence işe yarıyo yumurtalama döneminin ne zaman olduğu konusunda çok iyi bir kılavuz. acaba yumurtalama oldu mu olmadı mı diye hiç düşünmüyrsun beyin patlatmıyorsun. ben de emin olmak için almıştım 2 gün yumurtalama günü çıktı snrasında unuttum bile kafaya takmadım. sizde öle yapın hatta mümkünse foruma da çok takılmayın başka uğraşlar bulun kendinizecanım bişey söyliyim mi ovulasyon testi kullanıp da hamile kalamayanlar da var bence onun olucağı varmış test vesile olmuş gibi geliyor bana hani hamileliği teste yormak pek inandırıcı gelmiyor bana sonuçta vericek olan Allah doktorum da kullanma o testlerden demişti bana kafanı karıştırma demişti
hamiş kızlar ya sizin belirtileriniz var mı ben de tık yokarada bir kasıklarıma batmalar oluyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?