• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

herkese günaydın hamişlerede tabiikii :)
mutlubirisi tebrik ederim canım benim. darısı başımıza. şurda bat'ıma ne kaldı cuma benimde. dün test yaptım yine ama sonuç negatiff. çok korkuyorum her iki sonuçtanda:50::50:

mutlubirisi tebrik ederim canım benim. darısı başımıza. şurda bat'ıma ne kaldı cuma benimde. dün test yaptım yine ama sonuç negatiff. çok korkuyorum her iki sonuçtanda:50::50:

günaydın pastacımmm. 4 günün kalmış bat a. hakkında hayırlısı olsun canım

pastaaa günaydııınnn nasılsın canım üzülme yaa regli günün gelmeden umutsuzluğa kapılma he regli olursan da üzülme yumoşlar sende elbet olur :16::16::16::16::16::16:

rüyacn ve d_yesilcik bugün ben çok mutsuz başladım güne karamsarım acıkın ondan böleyim. haftasonunu gazi olarak geçirdimde o bakımdan. elimde küçük, önmsiz ama çoook acıyan 4 kesik var. haliyle herşeye mutsuz olurum ben bugünn:43::43::43:

rüyacn ve d_yesilcik bugün ben çok mutsuz başladım güne karamsarım acıkın ondan böleyim. haftasonunu gazi olarak geçirdimde o bakımdan. elimde küçük, önmsiz ama çoook acıyan 4 kesik var. haliyle herşeye mutsuz olurum ben bugünn:43::43::43:

pastacımm pastayı kesmişsin yani :)) geçmiş olsun diyelim hemencecik geçsin.. seni mutsuz görmeye hiç alışkın değiliz enerjini topla hemencecik..

çıkmayan candan ümit kesilmez daha ilk denemede bu kadar üzülünmezz eğer o duruma da üzlüyosan

:20::20::20::20::20: bak cıkcıkcıkcık yaptım sana pastaa öyle umutsuzluk olmaaaazzz bizim hepimizin moralinin iyi olması hatta süper olması lazım ki birbirimize en iyi şekilde destek olalım şöyle düşün en azından sen çalışıyorsun kafanı dağıtabileceğin bir işin var ben bütün gün evdeyim ama umutsuzluğa kapılmıyorum şükür ediyorum ki beni seven bir eşim var beni seven insanlar var benim sevdiğim insanlar var aç değilim açıkta değilim biraz fakir edebiyatı oldu ama şükredip sabırla beklemek lazım yanlış anlama beni sende şükrediyorsun tabiki hani anlatabiliyim diye öyle dedim ciciş üzme kendini bizde bu ay olmazsa doktora gidicez büyük ihtimalle

günaydın canlar........
nasılsınız bugün bakalım?

mutlubirisi tebrik ederim canım......
allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah....

pastacım sana da geçmiş olsun tatlım...umarım önemli bi kesik değildir...
rüyacan ve zikzak sizlerden ne haber?
hafta sonu giremedim..anneme gittik,sonra da kayınvalideme...
ama bugün sizinleyim...

ay dün gece burda bi fırtına bi yağmur vardı ki..... çok korktum gece ya uyuyamadım doğru düzgün korkudan...
allah afetten korusun ya çok kötüydü.....:18::18::18::18::18::18::18::18:

pastacımm pastayı kesmişsin yani :)) geçmiş olsun diyelim hemencecik geçsin.. seni mutsuz görmeye hiç alışkın değiliz enerjini topla hemencecik..

çıkmayan candan ümit kesilmez daha ilk denemede bu kadar üzülünmezz eğer o duruma da üzlüyosan

teşekkür ederim canım. evet bende alışık değilim ama dediğim gibi kötü bi haftasonu geçirdim ve bugünde çok mutsuzum.
üzüldüğüm durumda o değil. yani şöyle söyleyeyim öyle bir psikolojideyimki şu an hamile olsamda üzülürüm olmasamda. üzülmek için bahane arıyorum. bardağın boş tarafı gözüme batıyor..:43:

batsın bu dünyaaa, bitsin bu rüyaaaa:47::47:

her ruh halimin bir şarkısı türküsü var :9:

günaydın canlar........

ama bugün sizinleyim...

ay dün gece burda bi fırtına bi yağmur vardı ki..... çok korktum gece ya uyuyamadım doğru düzgün korkudan...

o fırtınadan bende korktum yaa neydi o öylee aman Allahımm..

d_yesilcik sen napıyosun canım?:1::1:

iyiim canım sabah hastaneye gittim kan verdim progesterona bakılcak. hemşire damarımı bulamadı iki kolumu da delik deşik etti :47::47:
sen nasılsın cnaım?

günaydın canlar........

ama bugün sizinleyim...

iyiyim gülücükcüm sen nasılsın bea dün gece burdada çok fena yağmur yağıyordu yattığımda hiçö bişey yoktu gece yağmurun sesine uyandım nasıl yağıyordu yaa birde rüzgar sesinden biraz irkildim sonra uyumuşum :1:

yees bizim orda da vardı gece bende uyandım. pissss yağmur ne hakkı var bizi uyandırmaya =))

Son düzenleme:
o fırtınadan bende korktum yaa neydi o öylee aman Allahımm..

iyiim canım sabah hastaneye gittim kan verdim progesterona bakılcak. hemşire damarımı bulamadı iki kolumu da delik deşik etti :47::47:
sen nasılsın cnaım?

ay canım ya desene herkeste bi aksilik olmuş..

dün de kaynım kaza yapmış.. bi bayan arkadan çarpmış ama ALLAHtan bişey olmamış..
sadece arabayı hafif sıyırmış,aslında çarpma da değil yani,300-400 liralık bi masraf çıkıyo,e sigortalar da karşılıyo zaten ama
gel gör bunu anlatabilirsen benim kayınvalideye anlat...eşile bi gittik olay yerine kayınvalidem bayanı dövcek nerdeyse...
ya olur kazadır dedik,bilerek çarpmadı ya kadın...çok şükür canınıza bişey olmadı.....
çok şükür....

Back