Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun darısı basımıza
herkese günaydın hamişlerede tabiikii :)
mutlubirisi tebrik ederim canım benim. darısı başımıza. şurda bat'ıma ne kaldı cuma benimde. dün test yaptım yine ama sonuç negatiff. çok korkuyorum her iki sonuçtanda
herkese günaydın hamişlerede tabiikii :)
mutlubirisi tebrik ederim canım benim. darısı başımıza. şurda bat'ıma ne kaldı cuma benimde. dün test yaptım yine ama sonuç negatiff. çok korkuyorum her iki sonuçtanda
rüyacn ve d_yesilcik bugün ben çok mutsuz başladım güne karamsarım acıkın ondan böleyim. haftasonunu gazi olarak geçirdimde o bakımdan. elimde küçük, önmsiz ama çoook acıyan 4 kesik var. haliyle herşeye mutsuz olurum ben bugünn
rüyacn ve d_yesilcik bugün ben çok mutsuz başladım güne karamsarım acıkın ondan böleyim. haftasonunu gazi olarak geçirdimde o bakımdan. elimde küçük, önmsiz ama çoook acıyan 4 kesik var. haliyle herşeye mutsuz olurum ben bugünn
pastacımm pastayı kesmişsin yani :)) geçmiş olsun diyelim hemencecik geçsin.. seni mutsuz görmeye hiç alışkın değiliz enerjini topla hemencecik..
çıkmayan candan ümit kesilmez daha ilk denemede bu kadar üzülünmezz eğer o duruma da üzlüyosan
günaydın canlar........
nasılsınız bugün bakalım?
mutlubirisi tebrik ederim canım......
allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah....
pastacım sana da geçmiş olsun tatlım...umarım önemli bi kesik değildir...
rüyacan ve zikzak sizlerden ne haber?
hafta sonu giremedim..anneme gittik,sonra da kayınvalideme...
ama bugün sizinleyim...
ay dün gece burda bi fırtına bi yağmur vardı ki..... çok korktum gece ya uyuyamadım doğru düzgün korkudan...
allah afetten korusun ya çok kötüydü.....:18::18::18::18::18::18::18::18:
d_yesilcik sen napıyosun canım?
günaydın canlar........
nasılsınız bugün bakalım?
mutlubirisi tebrik ederim canım......
allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah....
pastacım sana da geçmiş olsun tatlım...umarım önemli bi kesik değildir...
rüyacan ve zikzak sizlerden ne haber?
hafta sonu giremedim..anneme gittik,sonra da kayınvalideme...
ama bugün sizinleyim...
ay dün gece burda bi fırtına bi yağmur vardı ki..... çok korktum gece ya uyuyamadım doğru düzgün korkudan...
allah afetten korusun ya çok kötüydü.....:18::18::18::18::18::18::18::18:
yees bizim orda da vardı gece bende uyandım. pissss yağmur ne hakkı var bizi uyandırmaya =))
pastacım bak yağmur da varken bardakta boş taraf kalmaz hepsi dolar :) sen dolu bak herşeye boşluklara takılma.
o fırtınadan bende korktum yaa neydi o öylee aman Allahımm..
iyiim canım sabah hastaneye gittim kan verdim progesterona bakılcak. hemşire damarımı bulamadı iki kolumu da delik deşik etti
sen nasılsın cnaım?
bu psikolojiyle taşan fazlalıklara takarım o zaman bende
bu psikolojiyle taşan fazlalıklara takarım o zaman bende