• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde) :6: :16:

sblm ________canim yeni batini söyle :6::16:

burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :6::16:

Sweetycan _________yeni bat Konya :6::16:

umut81 ____________27 Kasım ??? :6::16:

canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ ?? :6::16:

canankamil2 ___________3 Aralik İzmir ?? :6::16:

cenntemlgm ___________2-3 Aralık ?? :6: :16:

pasttaa-----------------7 Aralık :6::16:

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :6::16:

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş :6::16:

zikzak _____________8 Aralik :6::16:

pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul :6: :16:

d_yesilcik ___________10 Aralık :6::16:

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan :6::16:

gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ? :6::16:

rochak __________19 Aralık Elazığ :6::16:

8scorpions __________ yeni bat İstanbul ??:6::16:

eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit :6::16:

rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane :6::16:

nerolcy ________ 26 Aralık ?? :6::16:

reann hamişimiz :46::46::46:

hati hamişimiz :46::46::46:

armena hamişimiz :46::46::46:

sweet01 hamişimiz :46::46::46:

mutlubirisi hamişimiz :46::46::46:

kızlar ya bütün listeyi getirdim tekrar, bakyrum da hâlâ benim bata çok vaaarr ????

selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli. çarşamba günü test yaptırmıştım ya hcg 180 çıktı. ama ultrasonla keseyi görmeden kesin hamilesn diyemeyiz dediler. dış gebelik riski oluyormuş herkeste keseyi görmejk şartmışş. perşembe günü de doktora gidip bakicaz. dua edin lütfen bi sorun çıkmasın çok heyecanlıyım. darısı sizlere insallah dualarım sizinleee

selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli. çarşamba günü test yaptırmıştım ya hcg 180 çıktı. ama ultrasonla keseyi görmeden kesin hamilesn diyemeyiz dediler. dış gebelik riski oluyormuş herkeste keseyi görmejk şartmışş. perşembe günü de doktora gidip bakicaz. dua edin lütfen bi sorun çıkmasın çok heyecanlıyım. darısı sizlere insallah dualarım sizinleee

inşallah rabbim hayırlısını versin, hayırlısıyla keseyi de görürsünüz inşallah :)

ben geldim ama kimsecikler yok burda tuğbacım inşallah hayırlısı olur canım

canım inşallah keseyi görürsünüzzzzzz. darısıda hepimizin başına.

peki dış gebelik olursa ne oluyor bilen varmı kızlar? sezeryan ilemi alınıyor yada düşük yapılmasımı sağlanıyor ne oluyor?

canım inşallah keseyi görürsünüzzzzzz. darısıda hepimizin başına.

peki dış gebelik olursa ne oluyor bilen varmı kızlar? sezeryan ilemi alınıyor yada düşük yapılmasımı sağlanıyor ne oluyor?

dış gebelik bebek tüplerden rahime gelemeden gelişimi başlarsa oluyo,
sezeryana gerek olmaz,kürtaj oluyo sanıyorum ..

ruyacm hoşgeldin :) evet ya bende kalakaldım buralarda :31:

canomm da gelmiş onun da bat cumaymış noldu acaba durumlar ??

hafta sonu pek girmedim ben canım kimde durumlar ne bilemiyorum bi tek pastayı biliyorum bi de mutlubirisini biliyorum o kadar canommmm bugün de girmedi galiba görmedim ben bugün sabah onu sen nasılsın ipekcim

hafta sonu pek girmedim ben canım kimde durumlar ne bilemiyorum bi tek pastayı biliyorum bi de mutlubirisini biliyorum o kadar canommmm bugün de girmedi galiba görmedim ben bugün sabah onu sen nasılsın ipekcim

bende giremiyorum haftsonları pek cnm :31:
şimdi listeden gördüm yoksa zaten aklımda kalmıyo kimsenin tarihleri :31:
canoomm burda görünüyo sanki ama belki başka topiktedir ??

bende giremiyorum haftsonları pek cnm :31:
şimdi listeden gördüm yoksa zaten aklımda kalmıyo kimsenin tarihleri :31:
canoomm burda görünüyo sanki ama belki başka topiktedir ??

galiba canım bende eğer bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum aradım geçen gün normalde 1 sene beklemenizi tercih ederim ben dedi ama zaman kaybetmek istemiyorsanız tabi gelin detaylı bakalım dedi bu ay da olmazsa gideriz dedi eşim de bakalım artık inşallah gitmeye gerek kalmaz :50:

galiba canım bende eğer bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum aradım geçen gün normalde 1 sene beklemenizi tercih ederim ben dedi ama zaman kaybetmek istemiyorsanız tabi gelin detaylı bakalım dedi bu ay da olmazsa gideriz dedi eşim de bakalım artık inşallah gitmeye gerek kalmaz :50:

inşallah gerek kalmaz ruyacım, tercih sizin tabiki bi gidip bakmanız en azından içinizi rahatlatır,
senin bat ne zamandı peki? ben de batı bekliyorum günler zor geçiyor ama tedirginim keşke tutmuş olsa ...

inşallah gerek kalmaz ruyacım, tercih sizin tabiki bi gidip bakmanız en azından içinizi rahatlatır,
senin bat ne zamandı peki? ben de batı bekliyorum günler zor geçiyor ama tedirginim keşke tutmuş olsa ...

benim bat 22 aralık ama regliyken mi gidilmesi lazım onu bilmiyorum işte ya :44:

teşekkür ederim. bu arada size ovuasyon testlerini kesinikle öneriyorum kızlar. ona göre yaptık ve oldu. darısı sizlere =)

canım bişey söyliyim mi ovulasyon testi kullanıp da hamile kalamayanlar da var bence onun olucağı varmış test vesile olmuş gibi geliyor bana hani hamileliği teste yormak pek inandırıcı gelmiyor bana sonuçta vericek olan Allah doktorum da kullanma o testlerden demişti bana kafanı karıştırma demişti

canım bişey söyliyim mi ovulasyon testi kullanıp da hamile kalamayanlar da var bence onun olucağı varmış test vesile olmuş gibi geliyor bana hani hamileliği teste yormak pek inandırıcı gelmiyor bana sonuçta vericek olan Allah doktorum da kullanma o testlerden demişti bana kafanı karıştırma demişti
bence işe yarıyo yumurtalama döneminin ne zaman olduğu konusunda çok iyi bir kılavuz. acaba yumurtalama oldu mu olmadı mı diye hiç düşünmüyrsun beyin patlatmıyorsun. ben de emin olmak için almıştım 2 gün yumurtalama günü çıktı snrasında unuttum bile kafaya takmadım. sizde öle yapın hatta mümkünse foruma da çok takılmayın başka uğraşlar bulun kendinize

Back