• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hamiş kızlar ya sizin belirtileriniz var mı ben de tık yok :D arada bir kasıklarıma batmalar oluyor o kadar

nekadarlık hamişsin tuba? çizelgeyi özllikle mi yapmadın cnm? benim de pek belirtim yok iki gündür falan başım dönüyo arasıra o kadar bir de azalan karın ağrılarım var işte Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :34::34:

nekadarlık hamişsin tuba? çizelgeyi özllikle mi yapmadın cnm? benim de pek belirtim yok iki gündür falan başım dönüyo arasıra o kadar bir de azalan karın ağrılarım var işte Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :34::34:

5+1 canım daha çok yeni=) evet kızlar bat ını yazmayalım beki hamişsin hamiş olarak yazalım dediler öyle de oldu.. sen hamilemisin ne kadarlık ?

şu karın ağrıları bende de var ya batma gibi sancı gibi bişey. ama ben ümitlenmek istemiyorum çünkü daha yok gebelik :D

selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli. çarşamba günü test yaptırmıştım ya hcg 180 çıktı. ama ultrasonla keseyi görmeden kesin hamilesn diyemeyiz dediler. dış gebelik riski oluyormuş herkeste keseyi görmejk şartmışş. perşembe günü de doktora gidip bakicaz. dua edin lütfen bi sorun çıkmasın çok heyecanlıyım. darısı sizlere insallah dualarım sizinleee

inşallah görürsün bebişinin kesesinicanım çok sevindim :emir_bebek::emir_bebek:

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde) :6: :16:

sblm ________canim yeni batini söyle :6::16:

burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :6::16:

Sweetycan _________yeni bat Konya :6::16:

umut81 ____________27 Kasım ??? :6::16:

canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ ?? :6::16:

canankamil2 ___________3 Aralik İzmir ?? :6::16:

cenntemlgm ___________2-3 Aralık ?? :6: :16:

pasttaa-----------------7 Aralık :6::16:

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :6::16:

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş :6::16:

zikzak _____________8 Aralik :6::16:

pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul :6: :16:

d_yesilcik ___________10 Aralık :6::16:

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan :6::16:

gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ? :6::16:

rochak __________19 Aralık Elazığ :6::16:

8scorpions __________ yeni bat İstanbul ??:6::16:

eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit :6::16:

rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane :6::16:

nerolcy ________ 26 Aralık ?? :6::16:

reann hamişimiz :46::46::46:

hati hamişimiz :46::46::46:

armena hamişimiz :46::46::46:

sweet01 hamişimiz :46::46::46:

mutlubirisi hamişimiz :46::46::46:

kızlar ya bütün listeyi getirdim tekrar, bakyrum da hâlâ benim bata çok vaaarr ????

ah canım 1 haftan kalmış biz ne yapalım 25 gün var daha:18::18:

5+1 canım daha çok yeni=) evet kızlar bat ını yazmayalım beki hamişsin hamiş olarak yazalım dediler öyle de oldu.. sen hamilemisin ne kadarlık ?

çizelge dediğim benim yazdıklarımın altında çıkan şey :34: 5+2 benim de hesaplarıma göre ama daha dr görmedi işte :34:

yok değilim ama çalışıyoruz... bugün doktordan gekdim bhcg 0.10 adetimede 7 gün var.

Allah mı söyletti ne ? ben seni hamiş zannediyordum insallah öyle olursun. idrar testleri de çğu zaman doğru sonuç veriyo hatta ben ilk yaptığımda adetine daha 2 gün vardı tek çizgi çıktı çöpe attım sonra aklıma geldi açtım bi daha baktım 2. çizgi çıkmıştı. kan testini süreki yapmak ii değil benm nacizane fikrim: önce idrar testinde belli olsun sonra kan testi yaptırın

sen bilirsin canım. Ama ben daha cumaya kadar kesin yapmiycam. Hatta cumartesiye kadar. Zaten ctesine kadar olmazsam dr dan randevu alcam gidip baktırmak için. çok stresli bi işmiş daha ilk ama sabırsız biri için çok zor ben daha test neyim almiyim. Kan testine kadar yani.

ben öğlen dayanamayıp aldım ve yaptım şansımdan test bozuk çıktı:) bi tana daha aldım yarın sabah aç karnına ilk idrarla yapcam ne yapyım dayanamıyoruuuuuuuuuuummmmmmm

çizelgeyi yapmayı bilmiyom ki :( benim SAT 28 eKİMDİ SENN 27 Mİ doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım?

benimde 27-28 o günlerdi cnm :1: doktora gittim cuma günü ama kan takibi yapıyoruz yarın da kan tahlili yapılıcak öğlen tekrar gidicem bakalım belki keseyi görürüz bu kez :34:
bu arada yukarıda kullanıcı kontrol panel var ona gir profil düzenleyi tıkla bebeğinizin doğum tarihi yazan yere de bebişinin tahmini doğum tarihini yaz hesaplamışsan değilse de orda link var zaten hesaplamana yardımcı oluyor :34::34:

Allah mı söyletti ne ? ben seni hamiş zannediyordum insallah öyle olursun. idrar testleri de çğu zaman doğru sonuç veriyo hatta ben ilk yaptığımda adetine daha 2 gün vardı tek çizgi çıktı çöpe attım sonra aklıma geldi açtım bi daha baktım 2. çizgi çıkmıştı. kan testini süreki yapmak ii değil benm nacizane fikrim: önce idrar testinde belli olsun sonra kan testi yaptırın

ay canım inşallah hamileyimdir. benim zaten doktor kontrolüm vardı gitmişken kan yaptırdım yani. idrar testi de adetim geçerse eğer o zaman yaparım. şimdiden yapmaya gerek yok.

kızlar meraba ,

daha öncede yazmıştım burda ama biz 8 aydır bebek istiyoruz. Prolaktinim çok az yüksekti onun için 2 ay ilaç kullandım
1 ay önce bitti ilacım değerlerim normale döndü. Normalde en az 35 günde bir adet oluyorum. Bu ay daha adetime 1
hafta kala lekelenmelerim 3 gündür çok hafif oluyo. normalde 5yada 6 aralıkta adet olmam gerekiyodu. ama sancılarımda var
adet gibi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Benim gibi bi durum yaşayan varmı hiç? Başka da hiçbir belirtim yok ama

benimde 27-28 o günlerdi cnm :1: doktora gittim cuma günü ama kan takibi yapıyoruz yarın da kan tahlili yapılıcak öğlen tekrar gidicem bakalım belki keseyi görürüz bu kez :34:
bu arada yukarıda kullanıcı kontrol panel var ona gir profil düzenleyi tıkla bebeğinizin doğum tarihi yazan yere de bebişinin tahmini doğum tarihini yaz hesaplamışsan değilse de orda link var zaten hesaplamana yardımcı oluyor :34::34:

yaptım oldu mu acaba :D

kızlar meraba ,

daha öncede yazmıştım burda ama biz 8 aydır bebek istiyoruz. Prolaktinim çok az yüksekti onun için 2 ay ilaç kullandım
1 ay önce bitti ilacım değerlerim normale döndü. Normalde en az 35 günde bir adet oluyorum. Bu ay daha adetime 1
hafta kala lekelenmelerim 3 gündür çok hafif oluyo. normalde 5yada 6 aralıkta adet olmam gerekiyodu. ama sancılarımda var
adet gibi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Benim gibi bi durum yaşayan varmı hiç? Başka da hiçbir belirtim yok ama

bence bi doktorunla görüş cnm ilaç falan verebilir eğer bir kaç gündür devam ediyorsa inşallah bebişin seninledir :34:

Back