• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

adetime var daha testte negatif çıkar kesin :( yine hayal kırıklığı . internette biraz araştırdım. lekelenmeden 3-4
gün sonra çıkarmış idrar testind zaten o zamana kadar adet olmazsam test yapıyım .
inşalllah hamileyimdir kızlar.

bence bi doktorunla görüş cnm ilaç falan verebilir eğer bir kaç gündür devam ediyorsa inşallah bebişin seninledir :34:

bu arad çok okuyamadım ama sen hamilemisin . Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Sende oludum böyle bişey. yada belirti

bu arad çok okuyamadım ama sen hamilemisin . Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Sende oludum böyle bişey. yada belirti

sağol canım darısı başına:34: yok bende olmadı ama sen dr a git beklemeden kan tahlili yaptırır belki ilaç falan verir tabi bikaç gündür varsa lekelenmen :34:

yesilcik benimde 1 hafta kala 0.2 demişti. adetimde cuma bakalım nolcak. cuma olmazsam hemen giderim dr. a. ama benim düşük çıktıya acaba dış mı ddiye düşünmeden edemedim:50::50:

evet canım eğer adet görmezsen bi baktırmakta fayda var ama ben hamile olmadığımı düşünüyorum şurda kaldı 6-7 gün . gerçi göğüslerim kaç gündür hassas karnım da da batmalar var ama es geçmek istiyorum bebeiş varsa süpriz olsun

evet canım eğer adet görmezsen bi baktırmakta fayda var ama ben hamile olmadığımı düşünüyorum şurda kaldı 6-7 gün . gerçi göğüslerim kaç gündür hassas karnım da da batmalar var ama es geçmek istiyorum bebeiş varsa süpriz olsun

inşallah vardır canım. inşallah bende de vardır ama benim ihtimalim düşük. neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.. ama umarım senin vardır :5:

nıye hamıs olmadıgını dusunyorsun bı sebebmı var canım
benımde batım 10 u beraber bekleyelım hadı:13: :13:

nıye hamıs olmadıgını dusunyorsun bı sebebmı var canım
benımde batım 10 u beraber bekleyelım hadı:13: :13:

günaydınnn kızlarr...

suedacım öyle hissediyorum yani bi sebebii yok. gece karnım ağrıyodu ve dün çok üşüyodum dedim kesin adet olcam erkenden ama olmadım. son 6 gün hadi bakalım bekleyelim :16::16::16::16:

kızlaaaarrr günaydııınnn bişey sorucam ben doktora gidip bebek olmuyor dediğiniz zaman ne testi yaptı size :44::44::44::44:

kızlaaaarrr günaydııınnn bişey sorucam ben doktora gidip bebek olmuyor dediğiniz zaman ne testi yaptı size :44::44::44::44:

günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...
prolaktin, fsh , lh, tsh(troid), testesteron, serbest testesteron, beta hcg( bunu yapmasının sebebi de bazı kistlerde hcg yükselebiliyomuş)
ama bunları adetin 2 yada 3. günü yaptırmak gerek yoksa bi anlamı yok...
bir de ultrasonla baktı... smear testi de istedi ama ben daha yaptıramadım:(

günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...
prolaktin, fsh , lh, tsh(troid), testesteron, serbest testesteron, beta hcg( bunu yapmasının sebebi de bazı kistlerde hcg yükselebiliyomuş)

ha birde progesterona baktı...
estradiol de bakmıştı... hatırlayamadığım olabilir daha...
kısacası tüm hormon testleri..
benim sadece prolaktin sorunlu çıktı...çok şükür başka bişey çıkmadı...:16::16::16::16::16:

günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...

yani bebek olmuyor diye gittiğinde değil mi gülücükcüm bende gidicem ya nelere bakıyorlar diye merak ettim birde telefon açıp fiyatını öğrenmem lazım onun için isimleri lazım testlerin bana

günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...

ha birde progesterona baktı...
estradiol de bakmıştı... hatırlayamadığım olabilir daha...
kısacası tüm hormon testleri..
benim sadece prolaktin sorunlu çıktı...çok şükür başka bişey çıkmadı...:16::16::16::16::16:

günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...

yani bebek olmuyor diye gittiğinde değil mi gülücükcüm bende gidicem ya nelere bakıyorlar diye merak ettim birde telefon açıp fiyatını öğrenmem lazım onun için isimleri lazım testlerin bana

canım niye özelde yaptırcaksın ki... isimlerini öğren arkadaşlardan git devlet hastanesinde yaptır...sonra doktoruna sonuçlarını gösterirsin... hem en doğru sonuçlar devlet hastanelerinde çıkıyo...
valla bu kadar tetkike özelde dünya para alırlar benden demesi... :20::20::20::20::20::20:

canım niye özelde yaptırcaksın ki... isimlerini öğren arkadaşlardan git devlet hastanesinde yaptır...sonra doktoruna sonuçlarını gösterirsin... hem en doğru sonuçlar devlet hastanelerinde çıkıyo...
valla bu kadar tetkike özelde dünya para alırlar benden demesi... :20::20::20::20::20::20:

ya ben aradım geçen hafta doktoru gel detaylı bakalım dedi muayenesi zaten 98 lira ilk gittiğimde banada test yaptılar bakı baya bişeye doktor 300 lira falan tutmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdi hani ben gidicem doktor muayene edicek yumurtalıkların çalışıp çalışmadığına bakmak için yine test yaparmı acaba o hormon testini ne için yapıyorlar neye bakıyorlar yani gülücük beni aydınlatsana ne olurrr :43::43:

ya ben aradım geçen hafta doktoru gel detaylı bakalım dedi muayenesi zaten 98 lira ilk gittiğimde banada test yaptılar bakı baya bişeye doktor 300 lira falan tutmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdi hani ben gidicem doktor muayene edicek yumurtalıkların çalışıp çalışmadığına bakmak için yine test yaparmı acaba o hormon testini ne için yapıyorlar neye bakıyorlar yani gülücük beni aydınlatsana ne olurrr :43::43:

sana ne testleri yapmıştı canım?isimlerini hatırlıyosan yardımcı olabilirim..
bence o fiyatta çok fazla ya...:20::20:

Back