Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bi doktorunla görüş cnm ilaç falan verebilir eğer bir kaç gündür devam ediyorsa inşallah bebişin seninledir
yok değilim ama çalışıyoruz... bugün doktordan gekdim bhcg 0.10 adetimede 7 gün var.
bu arad çok okuyamadım ama sen hamilemisin . Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Sende oludum böyle bişey. yada belirti
yesilcik benimde 1 hafta kala 0.2 demişti. adetimde cuma bakalım nolcak. cuma olmazsam hemen giderim dr. a. ama benim düşük çıktıya acaba dış mı ddiye düşünmeden edemedim
evet canım eğer adet görmezsen bi baktırmakta fayda var ama ben hamile olmadığımı düşünüyorum şurda kaldı 6-7 gün . gerçi göğüslerim kaç gündür hassas karnım da da batmalar var ama es geçmek istiyorum bebeiş varsa süpriz olsun
evet canım eğer adet görmezsen bi baktırmakta fayda var ama ben hamile olmadığımı düşünüyorum şurda kaldı 6-7 gün . gerçi göğüslerim kaç gündür hassas karnım da da batmalar var ama es geçmek istiyorum bebeiş varsa süpriz olsun
nıye hamıs olmadıgını dusunyorsun bı sebebmı var canım
benımde batım 10 u beraber bekleyelım hadı:13: :13:
kızlaaaarrr günaydııınnn bişey sorucam ben doktora gidip bebek olmuyor dediğiniz zaman ne testi yaptı size :44::44::44::44:
günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...
prolaktin, fsh , lh, tsh(troid), testesteron, serbest testesteron, beta hcg( bunu yapmasının sebebi de bazı kistlerde hcg yükselebiliyomuş)
ama bunları adetin 2 yada 3. günü yaptırmak gerek yoksa bi anlamı yok...
bir de ultrasonla baktı... smear testi de istedi ama ben daha yaptıramadım
günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...
prolaktin, fsh , lh, tsh(troid), testesteron, serbest testesteron, beta hcg( bunu yapmasının sebebi de bazı kistlerde hcg yükselebiliyomuş)
günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...
günaydın canım..
ben ilk gittiğimde...
yani bebek olmuyor diye gittiğinde değil mi gülücükcüm bende gidicem ya nelere bakıyorlar diye merak ettim birde telefon açıp fiyatını öğrenmem lazım onun için isimleri lazım testlerin bana
canım niye özelde yaptırcaksın ki... isimlerini öğren arkadaşlardan git devlet hastanesinde yaptır...sonra doktoruna sonuçlarını gösterirsin... hem en doğru sonuçlar devlet hastanelerinde çıkıyo...
valla bu kadar tetkike özelde dünya para alırlar benden demesi...
ya ben aradım geçen hafta doktoru gel detaylı bakalım dedi muayenesi zaten 98 lira ilk gittiğimde banada test yaptılar bakı baya bişeye doktor 300 lira falan tutmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdi hani ben gidicem doktor muayene edicek yumurtalıkların çalışıp çalışmadığına bakmak için yine test yaparmı acaba o hormon testini ne için yapıyorlar neye bakıyorlar yani gülücük beni aydınlatsana ne olurrr