Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

inş.bi hastalık çıkmaz bende de

sen neler yapıosun cnm bat bekliyo musun sende

inşallah bişey çıkmaz, bende çalışıyorum, evet bat bekliyorum, 10 aralık gibi, şuan belirti filan yok, zaten kendimi de dinlemyrum
bişeyler olsa da ona yormuyorum zaten, kendmi kandırmıyım diye dikkat etmeya çalışıyorum işte, adt olursam 3. günü kan vercem bende
tahliller yapılcak hormon kontrolleri filan işte, durum bu yani çilekçim hakkımızda hayırlısı olsun ..

mutlucum bence var gebelik, silik çizgi sadece yeni olduğunu gösterir, ama yne de dikkatli ol tabiki, batını bekle ve sakin
kalmaya çalış inşallah hayırlısıyla neticelendirirsin canım :)

ayy gördüm gördüm Allah korusun ya kimseye vermesin Allah çikolata kisti olan var mı acaba aramızda?

bizim gelinde vardı.. ameliyat oldu hatta ameliyat derken baya bi zedelemişler..
çok zor bi ameliyat geçirdi.... dr çocugun olmaz demiş ama oldudoktorlar da allahın kulu.. sadece allahın dediği oluyo işte......

inşallah canım inşallah....
hepimiz birbirimize o güzel haberleri verelim inşallah.......

ruyacn canm insallah.. Hic oyle olupta sonradan çıkmayan olnusmudur acaba. Aslinda belirgin baya ama digeri gibi olması lazmdimi...hoş ben laboratuarda calsrken bazen arkadaş yerine bakyrdm en ufak siliklikte bile gebesin diyordum..resmini cektm ama yollamayı bilmiyrm.tlfdn girym simdi.

Bu ayda tutmazsa gelecek ay corekotu kuruna baskicam
7.ci aya girecez aralikta ;(

yaa o küre ben bu adet döneminde başlıcaktım unuttum yaa inşallah önümüzdeki ay yaparım benimki de onu bunu yiyip içip mi çocuk olucak diyor o kadar çaba gösteriyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum ama anlamıyor o beni

Inşallah pastacim. Ya seninle benm batlar ayni.rabbim inşallah pozitif sonuç aldırır bugn sana.banada tüm arkadaslarada inşallah..

canım bak şöyle anlatıyım ben sana gebelik testinde olmayan bir gebelik silikte olsa çıkmaz he gebelik vardır çıkmayabilir erkendir o ayrı ama eğer gebelik yoksa ikinci çizgi mümkün değil çıkmaz televizyonda duymuştum sen resmini koy yinede

kızlar ya biliyomusunuz aslında ben bugün biraz kötüyüm..
çünkü eğer ilk bebeğimi kaybetmeseydik, ya bugün ya da yarın doğum yapacaktım

ipekcim inşallah bizde çift çizgileri pozitif kan tahlillerini görürüz çok uzamadan

bizim gelinde vardı.. ameliyat oldu hatta ameliyat derken baya bi zedelemişler..
çok zor bi ameliyat geçirdi.... dr çocugun olmaz demiş ama oldudoktorlar da allahın kulu.. sadece allahın dediği oluyo işte......

evet çikolata kisti gebelik oluşmasına engelmiş başka topiklerdede okuyorum bazen bakıyorum öyle kimseye hastalık dert vermesin

Orasi oylede ne yapalim yani. Olmuyorrrrr hühühü
Yorumlar ama. Ok guzeldi. Benimde adet gunum bugun.
Yarin bAslamam lazim o zaman.
Kocamada keciboynuzu icirtecegim

Jülidecim inşallah canm. Insallah hepimiz birbirimizin güzel habeerlerini alırız..bu sabah test yapcm diye uykumdan sürekli uyaniyordum.rüyamda test yqpyrdm ve cok net çıkıyordu...inşallah öyledir..

canım sağlık olsun. hayırlısı buymuş. üzülme. insan bişey diyemiyor demeden de geçemiyor. Allah sabrını versin canım. birde unutmak için yeni ve sağlıklı bebişlerini vesin eline. bu son mutsuzluğun, umutsuzluğun olsun.

ayyyy gülücükcüm bak bende kötü oldum şimdi yaa ama Allah'ın takdiri canım benim o şimdi rabbinin yanından sana bakıyordur üzülme sen annesi o üzülmeni istemezdi

Jülidecim inşallah canm. Insallah hepimiz birbirimizin güzel habeerlerini alırız..bu sabah test yapcm diye uykumdan sürekli uyaniyordum.rüyamda test yqpyrdm ve cok net çıkıyordu...inşallah öyledir..
Bende bugun ruyamda surekli test gordum
Pofff ya ne zor ismis yahu. Beklemek cok zor.
Ama senin beklemen bitti artik
Kocana soyledin mi?

ayyyy gülücükcüm bak bende kötü oldum şimdi yaa ama Allah'ın takdiri canım benim o şimdi rabbinin yanından sana bakıyordur üzülme sen annesi o üzülmeni istemezdi

evet cnm üzülmemi istemez di mi....
küçük meleğim o benim......
insan görmeden hiç dokunmadan sever mi bişeyi..
anneler sever işte.....

amin canım inşallah.. isteyen herkese rabbim versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…