inş.bi hastalık çıkmaz bende de
sen neler yapıosun cnm bat bekliyo musun sende
Slm kızlar .yaa. benm adetime 3gün var . Ben simdi ilk idrarla test yaptm.. 2. Cizgi digeri gibi belirgin degil ama var.digerinden 1dkka sonra çıktı..ne diyorsunuz.sizce hamilelik varmidir.....cok heyacanlym.elumayagm karıştı...
ayy gördüm gördüm Allah korusun ya kimseye vermesin Allah çikolata kisti olan var mı acaba aramızda?
sen olmadı yazınca regl olmadın sandım tatlım, inş. önümüzdeki ay regl değilde hamiş olursun canım :)))
erkencisin güzel haberler ver bize bu ay sende o zaman inş. tatlım
pastaaammmm sen test yapşınsın ama biraz erken sanırım sonuç için test te çıkmayabilir çünkü daha ...
ruyacn canm insallah.. Hic oyle olupta sonradan çıkmayan olnusmudur acaba. Aslinda belirgin baya ama digeri gibi olması lazmdimi...hoş ben laboratuarda calsrken bazen arkadaş yerine bakyrdm en ufak siliklikte bile gebesin diyordum..resmini cektm ama yollamayı bilmiyrm.tlfdn girym simdi.
Bu ayda tutmazsa gelecek ay corekotu kuruna baskicam
7.ci aya girecez aralikta ;(
ruyacn canm insallah.. Hic oyle olupta sonradan çıkmayan olnusmudur acaba. Aslinda belirgin baya ama digeri gibi olması lazmdimi...hoş ben laboratuarda calsrken bazen arkadaş yerine bakyrdm en ufak siliklikte bile gebesin diyordum..resmini cektm ama yollamayı bilmiyrm.tlfdn girym simdi.
bizim gelinde vardı.. ameliyat oldu hatta ameliyat derken baya bi zedelemişler..
çok zor bi ameliyat geçirdi.... dr çocugun olmaz demiş ama oldudoktorlar da allahın kulu.. sadece allahın dediği oluyo işte......
yaa o küre ben bu adet döneminde başlıcaktım unuttum yaa inşallah önümüzdeki ay yaparım benimki de onu bunu yiyip içip mi çocuk olucak diyor o kadar çaba gösteriyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum ama anlamıyor o beni
kızlar ya biliyomusunuz aslında ben bugün biraz kötüyüm..
çünkü eğer ilk bebeğimi kaybetmeseydik, ya bugün ya da yarın doğum yapacaktım
kızlar ya biliyomusunuz aslında ben bugün biraz kötüyüm..
çünkü eğer ilk bebeğimi kaybetmeseydik, ya bugün ya da yarın doğum yapacaktım
Bende bugun ruyamda surekli test gordumJülidecim inşallah canm. Insallah hepimiz birbirimizin güzel habeerlerini alırız..bu sabah test yapcm diye uykumdan sürekli uyaniyordum.rüyamda test yqpyrdm ve cok net çıkıyordu...inşallah öyledir..
inşallah soyledgn gibidir.canm...rabbim hepimize hayrli zamanda nasip etsin..o herşeyi gören .herşeyi bilen..bizim için neyin iyi oldugunu bilendir.. hayrlisiyla emanetini banada vermiştir inşallah rabbim..
ayyyy gülücükcüm bak bende kötü oldum şimdi yaa ama Allah'ın takdiri canım benim o şimdi rabbinin yanından sana bakıyordur üzülme sen annesi o üzülmeni istemezdi
Jülidecim inşallah canm. Insallah hepimiz birbirimizin güzel habeerlerini alırız..bu sabah test yapcm diye uykumdan sürekli uyaniyordum.rüyamda test yqpyrdm ve cok net çıkıyordu...inşallah öyledir..
canım sağlık olsun. hayırlısı buymuş. üzülme. insan bişey diyemiyor demeden de geçemiyor. Allah sabrını versin canım. birde unutmak için yeni ve sağlıklı bebişlerini vesin eline. bu son mutsuzluğun, umutsuzluğun olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?