• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

sağlık olsun canım ya inşallah olmazsın tabi ilk temennimiz o...
ya ben bişey sorcam bişey duydum da. sanırım bi istatistik bu..
düzenli regl olanlar için geçerli tabi, adetler bi kaç gün erken ya da bi kaç gün geç gelmeye başladığında vücut kendini gebeliğe alıştırmaya çalışıyomuş. yani bi nevi aldanıyo sanırım.
ve etrafımda gördüklerimde hep öyle oldu... adetleri önce karıştı sonra bi kaç ay sonra hamile kaldılar.
bu olayı bilen duyan var mı aranızda?

evet ilk temennimiz olmaması canım ama olucam çok ağrı var çünkü, bugüne kadar bir belirtim olmadı zaten kısmet ya ama üzüldüm ben çok yaaa :43: :43:
o söylediğini bende duydum canım ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum, inş. bizimde öyle olur bu ay erken gelir aralıkta hiç gelmez ohh ne güzel olur ama dimi :16: :16:

canım mesela ben ümitlenmiyorum olursa süpriz olur diyorum ama daha olmadı :43:

rüyam sen hala regl olmadın mı? :52: :52: :52:

kızlar günaydın. benim batımda 3 yada 7 aralık olacak ama eşime haberi yarın vermek istediğimden yinede test yaptım sabah. sonuç: negatif.
ama kendimde belirtiler hissettiğimden yinede sabah kan verdim. akşam 6 gibi çıkacakmış sonuç yine sizleri bilgilendiririm. sonuç negatif çıkacak gibi geliyor ama ben varmış gibi hissediyorum. bu nasıl iş ya pöffffffff:ssz::ssz::44::44:

günaydın pastacıımmmm üzülme yaaa şükür ki regli olabiliyorsun kısmetse olur pastacım:16::16::16::16:

açtım bende izliyim doktorumu

gulucuk inş canım ya belirtiler boy gösteriyor ama hiçde belli olmuyor bakmışsın arkasından adet oluvermişsin vücut kendini hazırladığı içinmidir nedir her ay değişik belirtiler meydana cıkıyor hayırlısı ne diyim umutlanmakda istemiyorum

tabi canım haklısın o yüzden kendini regl olacakmışsın gibi hazırlamak gerkiyor..
ben hep öle yapıyorum..
sonuçta çok fazla hayal kırıklığı yaşamıyorum..
rabbim ol derse oluyo. benim amcamın kızının 7 yıl olmadı gitmediği dr kalmadı.. bi yumurtalığı hiç çalışmıyomuş diğer yumurtalığı ise cok nadir yani canı isterse calısıyomus.. erken menapoz durumu varmıs. hatta bi dr. sen hiç ugrasma menapoza girmişsin bile sen demiş. yaşı da o zmanlar 27-28 di yani...
bira ztedavi gördü sonra o da umudu kesti,hatta tüp bebek bile olmaz demişler...
sonra noldu dersiniz.. kendiliğinden umudunu kesmişken.tedaviyi falan bırakmışken.. rabbim yavrusunu gönderdi ona.şimdi 3 yaşında maşallah...
işte demek istediğim rabbim ol diyecek o zaman olacak........

adetin erken gelmesi olayını bilmyiorum ama belirtiler oluyor ve biz kalamıyoruz diyoruz ya o saçma aslında. benim içinde tabii. çünkü öncesinde biz çok önemsemiyoruz ama şimdi beklendtimiz olduğundan vücudumuzu daha çok dinlemeye başlıyoruz. ay belim ağrıyo ay şu söle oldu falan belirti niyetine sayıyoruz halbuki aslında muhtemelen hep olan şeyler bunlar halsisiz diyip çıkıyorduk eskiden işin içinden.
ama şu anda bende çıkamıyorum. çıkmazlardayım. karnım kaç gündür ağrıyor size anlatamam :((

evet ilk temennimiz olmaması canım ama olucam çok ağrı var çünkü, bugüne kadar bir belirtim olmadı zaten kısmet ya ama üzüldüm ben çok yaaa :43: :43:
o söylediğini bende duydum canım ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum, inş. bizimde öyle olur bu ay erken gelir aralıkta hiç gelmez ohh ne güzel olur ama dimi :16: :16:

rüyam sen hala regl olmadın mı? :52: :52: :52:

oldum canım biticek bile nerdeyse bu ay da olmadı canommmm önümüzdeki ay inşallah

adetin erken gelmesi olayını bilmyiorum ama belirtiler oluyor ve biz kalamıyoruz diyoruz ya o saçma aslında. benim içinde tabii. çünkü öncesinde biz çok önemsemiyoruz ama şimdi beklendtimiz olduğundan vücudumuzu daha çok dinlemeye başlıyoruz. ay belim ağrıyo ay şu söle oldu falan belirti niyetine sayıyoruz halbuki aslında muhtemelen hep olan şeyler bunlar halsisiz diyip çıkıyorduk eskiden işin içinden.
ama şu anda bende çıkamıyorum. çıkmazlardayım. karnım kaç gündür ağrıyor size anlatamam :((

aynen benimde ağrıyor baş dönmesi var akıntı var uyku hali var hayırlısı be canım napalım:30:

ohhhhhhhh ne güzel olur valla..
benim erken geldi bu ay... çalışmalara başladık bile

:9::9::9:

doğru söylüyosun pastacıkk. çok önemsememek gerekiyo da olmuuyo işte :) şu karın ağrın inşllah iyiye işarettir

tabi canım haklısın o yüzden kendini regl olacakmışsın gibi hazırlamak gerkiyor..
ben hep öle yapıyorum..
rabbim ol derse oluyo. benim amcamın kızının 7 yıl olmadı gitmediği dr kalmadı.. bi yumurtalığı hiç çalışmıyomuş diğer yumurtalığı ise cok nadir yani canı isterse calısıyomus.. erken menapoz durumu varmıs. hatta bi dr. sen hiç ugrasma menapoza girmişsin bile sen demiş. yaşı da o zmanlar 27-28 di yani...
bira ztedavi gördü sonra o da umudu kesti,hatta tüp bebek bile olmaz demişler...
sonra noldu dersiniz.. kendiliğinden umudunu kesmişken.tedaviyi falan bırakmışken.. rabbim yavrusunu gönderdi ona.şimdi 3 yaşında maşallah...

umudunu hiç bir zaman yitirmiceksin ama çok fazla üstünede düşmiceksin doğru olanı bu aslında bende bazen kendi kendimi yiyip bitiriyorum niye olmuyor diye ama sadece kendimi üzüyorum diye düşünüyorum

kızlar ya şu kuru dönem ıslak dönemlerle iligili bilgisi olan var mı? benim adetim bittiğinden beri pek ıslaklığım olmadı. akıntı da bi ara geldi berrak sonra pek gelmiyo.

günaydın pastacıımmmm üzülme yaaa şükür ki regli olabiliyorsun kısmetse olur pastacım:16::16::16::16:

ya evette inşallah diim ben genede. üzüldüm şimdi negatif çıkınca ben çok hazırlamıştım kendimi :43::43: benim hala umudum varrrr diye şarkı sölemek geldi içimdenn :5::5:

benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar
inat etsem bile bırakmazlar sahibim var
benim hala umudum var
seviyorlar bazen soruyorlar
hayran hayran seyret
ister katıl ister vazgeç

ya evette inşallah diim ben genede. üzüldüm şimdi negatif çıkınca ben çok hazırlamıştım kendimi :43::43: benim hala umudum varrrr diye şarkı sölemek geldi içimdenn :5::5:

benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar
inat etsem bile bırakmazlar sahibim var
benim hala umudum var
seviyorlar bazen soruyorlar
hayran hayran seyret
ister katıl ister vazgeç

pastacım sen ne işle meşgulsün?

ben hep öle yapıyorum..

benim bi arkadaşımında rahmi küçükmüş mümkün değil olması demişler. olmmaışta zaten. sonra bi gün şüphelenip gidiyor ve hamilee. dr a gidiyor dr bile şaşırıyor ama ümitlenme yaşamaz diyorlar. gel zaman git zaman hamileliği burnundan geliyor hergün acaba bişey oldumu olacak mı kaygısı yaşıyor şu anda Eflal Lina sı 9 aylık :46::46:

:9: olsun canım nasılsın

iyi diyelim iyi olalım canım ya çalışyruz iş güç ev telaş hep böle geçiyo, tabi dua ediyoruz sürekli hepimiz için;)

pastacım rüyaya katılıyorum bende, hem kendin de çözümlemişsin kendkendimizi çok dinliyoruz diye, hem de devam edysum neden ?
kendini neden yıpratysun ki ilk denemen için bu coşku çok fazla canım :19: sakin ve rabbimize duacı bir şekilde beklemeliyiz ,
hakkında hayırlısı olsun tabiki can-ı gönülden dilerim nasibimize rabbimin hayırlı evlatlar yazmasını hepimizin eksiksiz ..

benim bi arkadaşımında rahmi küçükmüş mümkün değil olması demişler. olmmaışta zaten. sonra bi gün şüphelenip gidiyor ve hamilee. dr a gidiyor dr bile şaşırıyor ama ümitlenme yaşamaz diyorlar. gel zaman git zaman hamileliği burnundan geliyor hergün acaba bişey oldumu olacak mı kaygısı yaşıyor şu anda Eflal Lina sı 9 aylık :46::46:

Allah'ın takdiri işte en güzel kanıt bunlar benim geçen gün sinirlerim bozuldu biraz ağladım eşimde kızdı bana sanki dedi doktor çocuğun olmıcak tüp bebek falan da tutmadı da üzüyorsun kendini dedi kızdı bana :43:

Back