- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
. Inşallah canm.. doğru soyluyrsun. Ama yine çok umitlenmym. Hoş öyle diyorum ama ağızdan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Inşallah canm.. doğru soyluyrsun. Ama yine çok umitlenmym. Hoş öyle diyorum ama ağızdan...
o senin melegin.ve inşallah allahin izniyle olacak kardeşlerinin koruyucusu..canm..
Gulucuk canim cok gecmis olsun. Bundan sonrasi daha guzel olacak canim.
Allah saglikli bebisler nasip etsin bize
o senin melegin.ve inşallah allahin izniyle olacak kardeşlerinin koruyucusu..canm..
evet cnm üzülmemi istemez di mi....
küçük meleğim o benim......
insan görmeden hiç dokunmadan sever mi bişeyi..
anneler sever işte.....
julidecim ağzından bal damlıyor...canm.rabbim seninde bu topikteki tüm arkadaslariminda yüzünü guldursun.benmde inşallah...dün4gibi uyuduk. Eşim uyuyor.bende yatak altnda msj arttıkça .:) hemen buraya girdm sonucu görünce kararsız kaldgm için uyandrmadm.az önce testi banyoya lavobnin yanina biraktm kendi görsün diye..:)
kızlar ya biliyomusunuz aslında ben bugün biraz kötüyüm..
çünkü eğer ilk bebeğimi kaybetmeseydik, ya bugün ya da yarın doğum yapacaktım
istemez tabiki de annesi hiç çocuklar anneleri üzülsün ister mi ne kadar küçük olursa olsun o senin bebeğin yanımda değil diye üzülme Allah'ım kendi yanına almış onu ne kadar sevmiş demek ki ne kadar tuhaf değil mi görmediği dokunmadığını birisini nasıl sever insan böyle sevebiliyor demek ki gülücükcüm
canımmm kader arkadaşım
benim bebişleriminde beklenen doğum tarihi 29 kasımdı eğer düşük yapmasaydım,
çilekcim baya belirtim vardı.ama hep başka şeylere yorup yinede inanıyordum.. benm adetten önce göğüs ağrım hic olmazdı.yada ben farkında değildm..ama göğüslerimv2haftadir agriyordu.ve büyümüşlerdi birazdaha... Benm adet zamanı içindeyken yani gazım herzaman olurdu. Ama adetten sonrada bugüne kadar Cok gazm oldu.. sık idrara cikiyorum. Ayaklarim çok usuyordu.ki ben soğuktan hoşlanan biriyken artık usuyorum...bunlardı en belirgin belirtilerim. Ha bide sabahlari kusacakmisim gibi oluyordum 1haftadır.. ve 1.5 haftadir kokulara karşı Cok duyarliyim midem bulaniyordu değişik kokulardan.
çilekcim baya belirtim vardı.ama hep başka şeylere yorup yinede inanıyordum.. benm adetten önce göğüs ağrım hic olmazdı.yada ben farkında değildm..ama göğüslerimv2haftadir agriyordu.ve büyümüşlerdi birazdaha... Benm adet zamanı içindeyken yani gazım herzaman olurdu. Ama adetten sonrada bugüne kadar Cok gazm oldu.. sık idrara cikiyorum. Ayaklarim çok usuyordu.ki ben soğuktan hoşlanan biriyken artık usuyorum...bunlardı en belirgin belirtilerim. Ha bide sabahlari kusacakmisim gibi oluyordum 1haftadır.. ve 1.5 haftadir kokulara karşı Cok duyarliyim midem bulaniyordu değişik kokulardan.
canommmm gulucuk .. biz anlamyz duygularınızı.. ama allah omur verdikçe şansımiz var..cok şükür... Inşallah hep beraber güzel haberler vercez...
büyük ihtimalle adetimin 4gün 5gün geçmesini beklicem... Dayanabilirsem..rabbim hepimize nasip etsin.inşallah.
amin canim amin..... Ay uyuyor valla . Kalkinca benm uyuyor gıbı yapmam lazm. Yoksa ben ona bakar bakmaz sebek gibi gülerim anlar....
rabbim en kısa zamanda versin emanetini hepimize canm. Inşallah.hayrlisyla..
Bu ayda tutmazsa gelecek ay corekotu kuruna baskicam
7.ci aya girecez aralikta ;(
inşallah canım inşallah....
hepimiz birbirimize o güzel haberleri verelim inşallah.......
inşallah soyledgn gibidir.canm...rabbim hepimize hayrli zamanda nasip etsin..o herşeyi gören .herşeyi bilen..bizim için neyin iyi oldugunu bilendir.. hayrlisiyla emanetini banada vermiştir inşallah rabbim..
kızlar ya biliyomusunuz aslında ben bugün biraz kötüyüm..
çünkü eğer ilk bebeğimi kaybetmeseydik, ya bugün ya da yarın doğum yapacaktım
canımmm kader arkadaşım
benim bebişleriminde beklenen doğum tarihi 29 kasımdı eğer düşük yapmasaydım,