• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

annem.. canm annem. Ne zorluklarla ve haylazliklara buyuttun bizi.. :( kızlar annelerin merhameti ne kadar çok degilmi..bi yerde diyorduki.. annelerin yüreğine bu kadar merhamet veren allahin merhameti ne kadar sizce.. annelerin bu merhameti allahın merhameti yaninda denizden bir damla imiş. Kumsalda bir kum tanesi imiş.... Annemz bizi ateşe atmazda haşa allahmi izin verir ateşe atilmamiza...rabbim merhamet sahibi merhameti sonsuz rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah...hepimize bu güzel duyguyu.. kimin için ne hayrlidir tek allah bilir...

ANNEM

Besledin, büyüttün, kol-kanat gerdin,
Ömründen kıymetli zamanlar verdin,
Her zaman ben oldum en büyük derdin,
Üstümde emeğin büyüktür annem..

Uykuyu terk ettin, ben uyanınca,
Başımda bekledin, hastalanınca,
Göz yaşı akıttın, canım yanınca,
Üstümde emeğin büyüktür annem..

Cennet ayağına Hakk'tan serilmiş,
Böyle güzel rütbe sana verilmiş,
Anaya isyânkâr evlad yerilmiş,
Üstümde emeğin büyüktür annem...

gülücük üm üzülme canım akdaşım o bebeğin ahretlik yeni gelecek olan bebişin de dünyalık olsun inşallah. yani onun sevgisini bu dünyada tadarsın inşallah arkdaşım

bende düşünüyorum kalmazsam kürlerden destek almayı :31:

amiin :31:

benmde düşük olmasaydı şimdi 5 aylık olucaktı, düşükten sonra geçen her ay beni bir yıl daha yaşlandırdı :14:
ama takdiri ilahiye sadece boyu eğebliriz başka ne yapılabilirki, yıpranma konusu elimde değil ama malesef
korkular endişeler yorgunluk insanı nasıl yıpratmasın, artık eskisi kadar enerjik de değilim olamıyorum istesem de :14:

canim bundan sonra olacaklara odaklan. hamile kalinca ne kadar mutlu olabileceğini düşün. allahtan saglikliyiz tekrar hamile kalabilecrksin.

kendini yıpratma geleceğin bebeğine yazık kuzum fit bir anne isteyecek :)

canim bundan sonra olacaklara odaklan. hamile kalinca ne kadar mutlu olabileceğini düşün. allahtan saglikliyiz tekrar hamile kalabilecrksin.

kendini yıpratma geleceğin bebeğine yazık kuzum fit bir anne isteyecek :)

haklısın aslında daha güçlü durmya çalışırdım her zaman, ama şu bir haftadır acayip oldum
hani depresyona mı giriyorum bilmyrum? sürekli ağlama hali ve çok hassas hissediyorum
olmadı bi psofesyonele sorucam bilemedim ki? nerdyse herşeye ağlıyorum çok gergin ve hüzünlüyüm
işte sizlerle moral bulmaya çalışıyorum biraz da, pozitif enerjinizden destek almaya çalışıyorum bende ..

Son düzenleme:
haklısın aslında daha güçlü durmya çalışırdım her zaman, ama şu bir haftadır acayip oldum
hani depresyona mı giriyorum bilmyrum? sürekli ağlama hali ve çok hassas hissediyorum
olmadı bi psofesyonele sorucam bilemedim ki? nerdyse herşeye ağlıyorum çok gergin ve hüzünlüyüm
işte sizlerle moral bulmaya çalışıyorum biraz da, pozitif enerjinizden destek almaya çalışıyorum bende ..

Canim biraz kendine vakit ayir, yuruyuse cik. Senin bu yasadiklarin cok normal. Ama gececek. Inanki ve yeniden hamile haberine az kalmisir insallah. O ikinci cizgiyi gordukten sonra bu durumun sana o kadar uzak gelecek ki...
Allah hepimize salikli bir bebis nasip etsin.

Kizlar bakin sonuç böyle .sonuçta ruycnn dediği gibi gebelik yoksa diğer çizgi oluşmaz dimi..

Eklentiler

• $IMAG0355.jpg
    $IMAG0355.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMAG0354.jpg
    $IMAG0354.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar bakin sonuç böyle .sonuçta ruycnn dediği gibi gebelik yoksa diğer çizgi oluşmaz dimi..

evet canım hamilesin diyor test ama sen yinede kan testi yaptır bugün ya da yarın ayyy heyecanlandım heee :1:

ikinci çizgi belli canım hamilesin. bi de kan testi yaptır da kaç günlük oldğunu anlarsın en azından :)

kızlaaaaaaarrrrr hu huuuuuuu kimse yok mu :10::10::10::10::10:

naparsınız be gacilar ne örüp durursunuz orda be :1::1::1:

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde) :6:

sblm ________canim yeni batini söyle :44:

burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :44:

Sweetycan _________yeni bat Konya :16:

umut81 ____________27 Kasım :16: ???

canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ :16:

canankamil2 ___________3 Aralik İzmir :16:

cenntemlgm ___________2-3 Aralık :16:

pasttaa-----------------7 Aralık :16:

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :16:

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş :16:

zikzak _____________8 Aralik :16:

pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul :16:

d_yesilcik ___________10 Aralık :16:

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan :16:

gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ? :16:

rochak __________19 Aralık Elazığ :16:

8scorpions __________ yeni bat İstanbul :16:

eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit :16:

nerolcy ________ 26 Aralık :16:

rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane :16:

reann hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

hati hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

armena hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

sweet01 hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

mutlubirisi hamişimiz :49::emir_bebek::49::46:

kizlar ya yumurtlama günümden 2 gün sonra akintilarim cogaldi afedersiniz camasirim okadar islaniyorki sanki altima yapmis gibiyim. sol kasigimda agri oluyor bazen batma degil yanliz agri sadece gögüslerimde bugün hareketlenmeye basladi hafif sisme var ama agri yoktir ne is anlamadim. yumurtlama dönemi degerlendirme pek yapamadik bizimkinin sayesinde ben ovulasyonda pozitifi gördükden 1 gün sonra yaptik ama gec kaldik diye düsünüyorum ama umutta etmeden edemiyorum.

Back