• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kıllar falan hapsolmus oraya Allah korusun hepimizi

doktorun da dediği gibi mükemmel bir organizma en ufak bir terslikte bile hemen şaşırıyor kendini Allah'ım nasıl yaratmış bizi şaşıp kalıyorum yaa :44::44::44::44:

oldum canım biticek bile nerdeyse bu ay da olmadı canommmm önümüzdeki ay inşallah

sen olmadı yazınca regl olmadın sandım tatlım, inş. önümüzdeki ay regl değilde hamiş olursun canım :)))

ohhhhhhhh ne güzel olur valla..
benim erken geldi bu ay... çalışmalara başladık bile

:9::9::9:
erkencisin güzel haberler ver bize bu ay sende o zaman inş. tatlım :16: :16:

pastaaammmm sen test yapşınsın ama biraz erken sanırım sonuç için test te çıkmayabilir çünkü daha ...

pastaaammmm sen test yapşınsın ama biraz erken sanırım sonuç için test te çıkmayabilir çünkü daha ...[/QUOTE]

canommm kanda çıkarmı peki bugün yaptırdım??

ayy süper en sevdiğim şey yemekkkkkk:56::56::56::56:
nereye gelelim nerde ağırlıyorsun bizi. yarın doğumgünüm bana özel menün nedir :56::56::46::46:

neler seversin bilmem ama mesela frambuazlı bir pasta sonra mini pizza mercimek köftesi tabi damak tadına göre değişebilir ben seviyorum meyve suyu kola kesinlikle yok benim yaptığım özel bi ıspanaklı börek var o yeter mi canım :56::56::56::56::56:

sen olmadı yazınca regl olmadın sandım tatlım, inş. önümüzdeki ay regl değilde hamiş olursun canım :)))

inşallah canım güzel haberi bende veriyim size inşallah önümüzdeki ay :21::21::21::21:

gunaydın kızlar
bende bugün kan tahlili verdim c.tesi alıcakmışım sonucu
ne meşakatli işler bunlar

neler seversin bilmem ama mesela frambuazlı bir pasta sonra mini pizza mercimek köftesi tabi damak tadına göre değişebilir ben seviyorum meyve suyu kola kesinlikle yok benim yaptığım özel bi ıspanaklı börek var o yeter mi canım :56::56::56::56::56:

süpersin canım. nereye geliyoruz yemek için :56::56::56::9:

canommmm sona detim 3 aralık ama bilmiyom ben genede verdim işte. illa yarın söylemek istiyorum çünkü.

çilekçim sanada hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar.

başıma ağrılar giriyo vallahi akşama kadar çatliycam :27::37::37:

kimse bana cevap vermemil yaa :( kimse bişey bilmiyo mu bunla iligli?

ben bişey bilmyrum da ondan cevap veremedim canım :(((

gunaydın kızlar
bende bugün kan tahlili verdim c.tesi alıcakmışım sonucu
ne meşakatli işler bunlar

hayırlısı olsun nşallah canım,

pastacım senin de sonucun hayırlara çıkar inşallah ;)

canommmm sona detim 3 aralık ama bilmiyom ben genede verdim işte. illa yarın söylemek istiyorum çünkü.

çilekçim sanada hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar.

başıma ağrılar giriyo vallahi akşama kadar çatliycam :27::37::37:

bnm ki kan tahlili kontrol için cnm

Slm kızlar .yaa. benm adetime 3gün var . Ben simdi ilk idrarla test yaptm.. 2. Cizgi digeri gibi belirgin degil ama var.digerinden 1dkka sonra çıktı..ne diyorsunuz.sizce hamilelik varmidir.....cok heyacanlym.elumayagm karıştı...

Slm kızlar .yaa. benm adetime 3gün var . Ben simdi ilk idrarla test yaptm.. 2. Cizgi digeri gibi belirgin degil ama var.digerinden 1dkka sonra çıktı..ne diyorsunuz.sizce hamilelik varmidir.....cok heyacanlym.elumayagm karıştı...

canım ümitlendirmek istemem seni ama genelde ikinci çizgi silikte olsa hamilelik var olabiliyor inşallah vardır canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben yapıp çalıştığı yere geliyim süpriz yapıyım canım sana bütün kızlarıda toplayıp gelirim :16::16::16::16:

süper olur canım. şişli plazadayım ben beklerim valla :56::56:

bnm ki kan tahlili kontrol için cnm

geçmiş olsun canım o zaman. bende hamilelik için sandım. inşallah bişi çıkmaz o zmn canım.

ay hayırlı olsun canımm inşallah güzel şeylerin habercisidir.

Vaallahi ciktiysa hamilesin canim. Insallah hersey yolunda gider :)

Back