- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıllar falan hapsolmus oraya Allah korusun hepimizi
doktorun da dediği gibi mükemmel bir organizma en ufak bir terslikte bile hemen şaşırıyor kendini Allah'ım nasıl yaratmış bizi şaşıp kalıyorum yaa :44::44::44::44:
ben aşçıyım canım
oldum canım biticek bile nerdeyse bu ay da olmadı canommmm önümüzdeki ay inşallah
erkencisin güzel haberler ver bize bu ay sende o zaman inş. tatlımohhhhhhhh ne güzel olur valla..
benim erken geldi bu ay... çalışmalara başladık bile
kimse bana cevap vermemil yaa kimse bişey bilmiyo mu bunla iligli?
ayy süper en sevdiğim şey yemekkkkkk
nereye gelelim nerde ağırlıyorsun bizi. yarın doğumgünüm bana özel menün nedir
sen olmadı yazınca regl olmadın sandım tatlım, inş. önümüzdeki ay regl değilde hamiş olursun canım :)))
inşallah canım güzel haberi bende veriyim size inşallah önümüzdeki ay
pastaaammmm sen test yapşınsın ama biraz erken sanırım sonuç için test te çıkmayabilir çünkü daha ...
neler seversin bilmem ama mesela frambuazlı bir pasta sonra mini pizza mercimek köftesi tabi damak tadına göre değişebilir ben seviyorum meyve suyu kola kesinlikle yok benim yaptığım özel bi ıspanaklı börek var o yeter mi canım
kimse bana cevap vermemil yaa kimse bişey bilmiyo mu bunla iligli?
gunaydın kızlar
bende bugün kan tahlili verdim c.tesi alıcakmışım sonucu
ne meşakatli işler bunlar
hayırlısı olsun nşallah canım,
pastacım senin de sonucun hayırlara çıkar inşallah
süpersin canım. nereye geliyoruz yemek için
ben yapıp çalıştığı yere geliyim süpriz yapıyım canım sana bütün kızlarıda toplayıp gelirim
canommmm sona detim 3 aralık ama bilmiyom ben genede verdim işte. illa yarın söylemek istiyorum çünkü.
çilekçim sanada hayırlı olsun inşallah pozitif çıkar.
başıma ağrılar giriyo vallahi akşama kadar çatliycam
Slm kızlar .yaa. benm adetime 3gün var . Ben simdi ilk idrarla test yaptm.. 2. Cizgi digeri gibi belirgin degil ama var.digerinden 1dkka sonra çıktı..ne diyorsunuz.sizce hamilelik varmidir.....cok heyacanlym.elumayagm karıştı...
ben yapıp çalıştığı yere geliyim süpriz yapıyım canım sana bütün kızlarıda toplayıp gelirim
süper olur canım. şişli plazadayım ben beklerim valla
bnm ki kan tahlili kontrol için cnm
geçmiş olsun canım o zaman. bende hamilelik için sandım. inşallah bişi çıkmaz o zmn canım.
Slm kızlar .yaa. benm adetime 3gün var . Ben simdi ilk idrarla test yaptm.. 2. Cizgi digeri gibi belirgin degil ama var.digerinden 1dkka sonra çıktı..ne diyorsunuz.sizce hamilelik varmidir.....cok heyacanlym.elumayagm karıştı...
ay hayırlı olsun canımm inşallah güzel şeylerin habercisidir.