• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım sağol inş olur dün yapmıştım test merak ettim çıkmadı tabi ama umudum kırılmadı çünkü bir arkadaşım testte negatif çıkmış kan testi yaptırınca belli olmuş. eşimde fazla ümitlenmeyelim cumaya kadar bekleyelim dedi. Hala hasta olmadım bu arada:)))) ama karnım ve özellikle sol kasığım ağrıyorrrrrr:))))))):34:

bence eşin doğru söylemiş fazla kapılmadan durumu takip et bakalım hayırlısı olsun :)

Adim julide :1:
Nikimde adim ve eski soyadimin karisimi ;)
Ben cumadan once test yapmam.
Cunku bat tarihim yarin.
Eger sabah test yaparsam ve aksam periodum gelirse cok uzulurum.
Arkadasimda oyle olmustu cunku ;(
Yani bebisini kayip etti

aaa jülide çok güzel isim ;) çok doğru yaparsın canım bende aynı fikirdeyim
cumadan önce yapmaman en güzeli aynen öle test yapıcan belki negatf uzulcen
sonra regl gelıcek uzulcen neden surekli uzulesinki, belki regl olmaz o zaman daha bi
anlamlı olur test zaten kısmet, inşallah hayırlısı olur canım ;)

günaydınnnnnnnnnn herkeze:)

elmas günaydın zikzak sanada tatlım, senin mesaı da çektimdi gelmemiş yaw ??

günaydıııınnnn güzel bayanlaaaarrrr yeni hamişler kimmiş tam okuyamadım yazılanları :44::44::44::44::44::44:

hosgeldin ruyacn armena hamişimiz:49:

sanırım bende hamişim:44:

hayırlı olsun hadi bakalım sen test yapmadın mı daha gülücükcüm günaydın yesilcik sana da günaydın canııımmm :54::54::54::54:

canım batım 8i daha var yani cıkacagı konusunda şüpheliyim yapmak istemiyorum ama belirtilerim var akıntım oluyor belim ve kasıklarımda ağrı var başım dönüyor gece kasık sancısıyla uyandım uykudan

gulucuk45 d_yesilcik hosgeldiniz

hoşbulduk zikzakcım.. sende durumlar ne bat ın geldi mi geçti mi? belirtiler var mı?

hayırlı olsun hadi bakalım sen test yapmadın mı daha gülücükcüm günaydın yesilcik sana da günaydın canııımmm :54::54::54::54:

şu test yapma zamanı benimde bi gelseydi yaa canım test yapmak istiyo :45::45::45::45:

canım batım 8i daha var yani cıkacagı konusunda şüpheliyim yapmak istemiyorum ama belirtilerim var akıntım oluyor belim ve kasıklarımda ağrı var başım dönüyor gece kasık sancısıyla uyandım uykudan

anladım canım bende doktorumu izliyorum şimdi yumurtalıkları falan anlattı doktor aaa reklam girdi yaa :37::37::37:

kızlar günaydın ben regl olucam,
bat ım yarın ama belim ve karın ağrısından duramıyorum 8 den beri 1 gün erken gelicek sanırım... :43: :43: :43:

açtım bende izliyim doktorumu

gulucuk inş canım ya belirtiler boy gösteriyor ama hiçde belli olmuyor bakmışsın arkasından adet oluvermişsin vücut kendini hazırladığı içinmidir nedir her ay değişik belirtiler meydana cıkıyor hayırlısı ne diyim umutlanmakda istemiyorum

kızlar günaydın. benim batımda 3 yada 7 aralık olacak ama eşime haberi yarın vermek istediğimden yinede test yaptım sabah. sonuç: negatif.
ama kendimde belirtiler hissettiğimden yinede sabah kan verdim. akşam 6 gibi çıkacakmış sonuç yine sizleri bilgilendiririm. sonuç negatif çıkacak gibi geliyor ama ben varmış gibi hissediyorum. bu nasıl iş ya pöffffffff:ssz::ssz::44::44:

kızlar günaydın ben regl olucam,
bat ım yarın ama belim ve karın ağrısından duramıyorum 8 den beri 1 gün erken gelicek sanırım... :43: :43: :43:

sağlık olsun canım ya inşallah olmazsın tabi ilk temennimiz o...
ya ben bişey sorcam bişey duydum da. sanırım bi istatistik bu..
düzenli regl olanlar için geçerli tabi, adetler bi kaç gün erken ya da bi kaç gün geç gelmeye başladığında vücut kendini gebeliğe alıştırmaya çalışıyomuş. yani bi nevi aldanıyo sanırım.
ve etrafımda gördüklerimde hep öyle oldu... adetleri önce karıştı sonra bi kaç ay sonra hamile kaldılar.
bu olayı bilen duyan var mı aranızda?

açtım bende izliyim doktorumu

gulucuk inş canım ya belirtiler boy gösteriyor ama hiçde belli olmuyor bakmışsın arkasından adet oluvermişsin vücut kendini hazırladığı içinmidir nedir her ay değişik belirtiler meydana cıkıyor hayırlısı ne diyim umutlanmakda istemiyorum

canım mesela ben ümitlenmiyorum olursa süpriz olur diyorum ama daha olmadı :43:

evet öyleymis sanırım oyüzden belirtilerde değişiklik gösteriyor bu durumda bizi kandırabiliyor

pastam hosgeldin tatlım takma kafana herşey olacağına varır

düzenli regl olanlar için geçerli tabi, adetler bi kaç gün erken ya da bi kaç gün geç gelmeye başladığında vücut kendini gebeliğe alıştırmaya çalışıyomuş. yani bi nevi aldanıyo sanırım.
ve etrafımda gördüklerimde hep öyle oldu... adetleri önce karıştı sonra bi kaç ay sonra hamile kaldılar.

bende duymuştum birinden ama hatırlamıyorum kimdi benim geçen ay 4 gün gecikmişti bu ay tam gününde oldum acaba benimki de mi hazırlıyor kendini :44::44::44:

kızlar günaydın. benim batımda 3 yada 7 aralık olacak ama eşime haberi yarın vermek istediğimden yinede test yaptım sabah. sonuç: negatif.
ama kendimde belirtiler hissettiğimden yinede sabah kan verdim. akşam 6 gibi çıkacakmış sonuç yine sizleri bilgilendiririm. sonuç negatif çıkacak gibi geliyor ama ben varmış gibi hissediyorum. bu nasıl iş ya pöffffffff:ssz::ssz::44::44:

pastaacım inşallah hislerin doğru çıkar. kan sonucn da bi gelsin de ona göre netleşsin durum . bi de o hastaneler nasıl bişey ya sabah veriyon taa akşam çıkıyo burda bi kaç saat içinde çıkıyo sonuçlar :SS

gülücük ya inşalah öyle bişey vardır benimde 3 aydır filan düzenim şaştı inşallah hamileliğim geliyodur :))

Back