canım sağol inş olur dün yapmıştım test merak ettim çıkmadı tabi ama umudum kırılmadı çünkü bir arkadaşım testte negatif çıkmış kan testi yaptırınca belli olmuş. eşimde fazla ümitlenmeyelim cumaya kadar bekleyelim dedi. Hala hasta olmadım bu arada:)))) ama karnım ve özellikle sol kasığım ağrıyorrrrrr:)))))))
Adim julide
Nikimde adim ve eski soyadimin karisimi
Ben cumadan once test yapmam.
Cunku bat tarihim yarin.
Eger sabah test yaparsam ve aksam periodum gelirse cok uzulurum.
Arkadasimda oyle olmustu cunku ;(
Yani bebisini kayip etti
günaydınnnnnnnnnn herkeze:)
hosgeldin ruyacn armena hamişimiz
sanırım bende hamişim:44:
gulucuk45 d_yesilcik hosgeldiniz
hayırlı olsun hadi bakalım sen test yapmadın mı daha gülücükcüm günaydın yesilcik sana da günaydın canııımmm
canım batım 8i daha var yani cıkacagı konusunda şüpheliyim yapmak istemiyorum ama belirtilerim var akıntım oluyor belim ve kasıklarımda ağrı var başım dönüyor gece kasık sancısıyla uyandım uykudan
gulucuk45 d_yesilcik hosgeldiniz
kızlar günaydın ben regl olucam,
bat ım yarın ama belim ve karın ağrısından duramıyorum 8 den beri 1 gün erken gelicek sanırım...
açtım bende izliyim doktorumu
gulucuk inş canım ya belirtiler boy gösteriyor ama hiçde belli olmuyor bakmışsın arkasından adet oluvermişsin vücut kendini hazırladığı içinmidir nedir her ay değişik belirtiler meydana cıkıyor hayırlısı ne diyim umutlanmakda istemiyorum
sağlık olsun canım ya inşallah olmazsın tabi ilk temennimiz o...
ya ben bişey sorcam bişey duydum da. sanırım bi istatistik bu..
düzenli regl olanlar için geçerli tabi, adetler bi kaç gün erken ya da bi kaç gün geç gelmeye başladığında vücut kendini gebeliğe alıştırmaya çalışıyomuş. yani bi nevi aldanıyo sanırım.
ve etrafımda gördüklerimde hep öyle oldu... adetleri önce karıştı sonra bi kaç ay sonra hamile kaldılar.
bu olayı bilen duyan var mı aranızda?
kızlar günaydın. benim batımda 3 yada 7 aralık olacak ama eşime haberi yarın vermek istediğimden yinede test yaptım sabah. sonuç: negatif.
ama kendimde belirtiler hissettiğimden yinede sabah kan verdim. akşam 6 gibi çıkacakmış sonuç yine sizleri bilgilendiririm. sonuç negatif çıkacak gibi geliyor ama ben varmış gibi hissediyorum. bu nasıl iş ya pöffffffff:44::44:
sağlık olsun canım ya inşallah olmazsın tabi ilk temennimiz o...
ya ben bişey sorcam bişey duydum da. sanırım bi istatistik bu..
düzenli regl olanlar için geçerli tabi, adetler bi kaç gün erken ya da bi kaç gün geç gelmeye başladığında vücut kendini gebeliğe alıştırmaya çalışıyomuş. yani bi nevi aldanıyo sanırım.
ve etrafımda gördüklerimde hep öyle oldu... adetleri önce karıştı sonra bi kaç ay sonra hamile kaldılar.
bu olayı bilen duyan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?