• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ayy bende şimdi ne hatırladım gülücük senin sayende, ilkokuldayekn kaçıncı sınıf hatrlamyrum
bi karne günü o kadar çok üşümüştüm ki karneyi alamadan eve dönmüştüm
öyle kötü üşümüştüm ki eve geldim ağla ağla sonra sıcacık yatağa girip baya bi zaman sonra
anca ısınabilmiştim canım ya, demek nasıl canım acıdıysa soğuktan ne zor ya, rabbim kimseyi
aç ve açkta bırakmasın ..

işte bende tamda onu diyorum...
insan gerçekten ağlayası geliyomuş demekki..hele o yatağa girdiğimde ısınamazsam ne uyku geliyo deliriyorum resmen..
bana soba da kar etmiyo bazen..
tabi hemen kociş devreye giriyo.. sarılıyo eğer hala üşüyosam nefesiyle ısıtmaya çalışıyo kıyamam.....

pastacık en çok seni merak ediyorum. bu enerjiyle bakalım bebeğini çağırabildin mi? bakalım testte ne çıkacak ....

ay canın inşallah kocaman göbişimde küçücükte olsa bir yer edinebilmiştir kendine. benim kızımsa dişli olması lazım gerçi. organlarımı altüst edip yerleşmiştir :10::10::10::9:
inşallah tabikidee.:nazar::emir_bebek:

işte bende tamda onu diyorum...
insan gerçekten ağlayası geliyomuş demekki..hele o yatağa girdiğimde ısınamazsam ne uyku geliyo deliriyorum resmen..
bana soba da kar etmiyo bazen..
tabi hemen kociş devreye giriyo.. sarılıyo eğer hala üşüyosam nefesiyle ısıtmaya çalışıyo kıyamam.....

ya senin kociş iyiymiş benim kociş bi alem. sürekli arkası dönük yatar. ama yanlış anlaşışmasın beni severde bi süre sonra farketmeden kıçını dönüp ytar sinir olurum :31::31:
birde ısıtma konusunda keyfi isterse ısıtır beni yoksa petekelri sonuna kadar açar. hep derim sen ısıtsan daha çok kara geçersin diye ama sevmez öyle yapışık yapışık kalmayı. yatarkende öle 2 dk snra sıkılır rahat edemem der. kendide gelse yanıma 5 dk snra kolum aırdı şöle böle uzaklaşır. inanılmaz nazlı yaaa benim kocişş hiçte üşümez daş gibi daşşş :46::46:

hamişlerimizin gözü aydınnn tebrikler :21::21::46::46::46:
darısı diğer arkadaşlarımın başına
ama şunu ekliim asıl iş şimdi başlıyorrrrr
millet bulantıdan ölür bende uykusuzluktan :(:(:(:(:

canım senin bebişin muhtemelen doğacı tarih benim evlilik yıl dönüm tarihim ile aynı inşallah kucağımda bebeğimle geçerim bu sefer bende :(

yasemincim bende henüz yok :( ama topikte hamişlerimiz var :) inşallah hepimizede en kısa sürede olur canım
rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize :)

canom nerdesin sen yahu baya özlettin kendini ??

canımmmmm geldim işte, işlerden giremedim birkaç gün eeeee anlatın bakalım nasılsınız ? :16: :16: :16:

canımmmmm geldim işte, işlerden giremedim birkaç gün eeeee anlatın bakalım nasılsınız ? :16: :16: :16:

sweet01 aşılaması tuttu şükürler olsun hamiş o da :46::46:
hatiyi biliyosundur zaten :31: reann da hamişdi sanırım, bir de yeni katılan arkadaşımız var
adını hatırlayamadım o da pozitif çıktı :46::46:
geri kalanlar da gelişme yok işte aynen devam canım ...

vardı canım evet, 327 lerde olucak heralde ?? bakarım bende,
bu arada hayırlı olsun canım senin de bebişin gelmiş hadi bakalım :15:

sağol canım bakıyorum şimdi ...evet bugün öğrendim ben de sağol canım Allah ım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :34::34::34:

sweet01 aşılaması tuttu şükürler olsun hamiş o da :46::46:
hatiyi biliyosundur zaten :31: reann da hamişdi sanırım, bir de yeni katılan arkadaşımız var
adını hatırlayamadım o da pozitif çıktı :46::46:
geri kalanlar da gelişme yok işte aynen devam canım ...

ayy ne güzel çok sevindim hamiş olan herkesi tekrar kutlarım arkadaşlar,
bu arada ipekcim bende bişey sanırım bu ay bat a kaldı 2 gün ama hiç bi belirti yok yaa :43: :43:

MERHABA kızlar.bende folik asit kullanmak istiyorum ama bikaç çeşit varmış sanırım.siz ne kullanıyorsunuz yada önerebileceğiniz varmı?

Back