Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

çok geçmiş olsun canım ya... inşallah sende de bebeğinde de böyle bi sorun olmaz..
benim kayınvalidemde de var astım..
ama bak ikizleri var (eşim ikiz eşi bu arada)
maşallah ikisindede bi problem yok...

canım mesela sen yazın fena oluyordum diyorsun ben tam tersi yazın herkes nefes alamaz sıcaktan ben o kadar rahatım ki benim ciğerler kuru havayı sevmiyor sıcak ve nemli hava olucak o zaman benden rahatı yok mesela bu havalar kötü benim için hem soğuk kuru hem de artık soba yakmaya başladı insanlar hala yakan var o kömür kokusu çok kötü yapıyor beni Allah'tan evdeyim de etkilenmiyorum

canım mesela sen yazın fena oluyordum diyorsun ben tam tersi yazın herkes nefes alamaz sıcaktan ben o kadar rahatım ki benim ciğerler kuru havayı sevmiyor sıcak ve nemli hava olucak o zaman benden rahatı yok mesela bu havalar kötü benim için hem soğuk kuru hem de artık soba yakmaya başladı insanlar hala yakan var o kömür kokusu çok kötü yapıyor beni Allah'tan evdeyim de etkilenmiyorum

evet canım folbiol içiyorum doktor yarım içiceksin hergün dedi bilmiyorum niye öyle dedi ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum ama bilemem tabi

yok cnm kiloyla alakalı değil folbiol biraz yüksek o yüzden yarım iç demiştir..spina bifidalı bebeği olanlara riskli olanlar günde bir tane veriliyor ki benim de bayağı bir yükseldi yarıma düşürdü yani yarım iç sorun olmaz birde folik asit kilo yapmaz diyorlar ama ben şuna kilolarımdan şikayetçiyim ben doğum yaptıktan sonra 63 kilodaydım şuan 73 ve vermem gerekiyor yememi kesmemem gerekiyor eşim hala ne beklşiyorsun diyor kilolarım duruyor ne yapacam bilmiyorum ama herşeyin hayılrısı herşeyi takmaktan araştırmaktan bıktım eşimide bıktırdım eşim anlamıyor neden bu kadar çok araştırıyorsun diyor ama hala korkularım var aynısını yaşarsam ne yaparım ben diyorum ama doktorunda dediği gibi tedbirini al Allaha bırak dedi öyle yapacam artık Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın benimle hamile kalanlar vardı eltim felan onların vbebekleri var benim ise kucağım bomboş çok ağladım çok üzüldüm neden benim başım ageldi diye ama vardır bundada bir hayır o yüzden sixzzden ricam beslenmeni<e dikkat edin folik asitini alın he ben beslnemiyorum o ayrı çalışıyorum ve işyerimde hergün dürüm çıkıyor çıldırmak üzewreyim çıkmak istiyorum işten maddi yönden sıkıntıdayız..Allahım yardım edwer inş.

evet canım bende tam incelemedim ama ilginizi çekebilir diye düşündüm..
bugün ateş ölçer alcam bakalım ateş ölçme yöntemini denicem..

kızlar size doyum olmuyor benim çıkmam lazım malum temizlik yapıyım biraz gelirim sonra yine hadi görüşürüz öpüldünüz

dualarım seninle canım, inşallah rabbim özlemini gidersin, hayırlısını sağlıklısını nasip etsin :)

Ateş ölçme yöntemini uygulamak için;

*Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte,
*tercihen sabah saat 6-8 arası,
*dijital bir ateş ölçerle,
*dil altından,
*yataktan kalkmadan bazal vücut ısımızı ölçüyoruz.

Bu yöntem sayesinde ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerinizi tespit edecek ve regl derecenizi öğreneceksiniz. Yumurtlama olduğu zaman ateş normal seyrinden 0.2 derece kadar artış gösterir ve salgılanan progesteron hormonunun etkisiyle luteal faz dönemi içinde ateş bu seviyede devam eder. Eğer hamilelik gerçekleşmediyse, ateşiniz beklenen adet tarihinin bir ya da birkaç gün öncesinde, bazen de beklenen adet sabahı düser ve eğer hamileyseniz ateş seviyeniz yükseklerde devam edecektir. Unutmayın ki, herkesin bazal vücut ısı seviyesi birbirinden farklıdır; bu nedenle ateşinizi başkalarının ateş seviyeleriyle kıyaslamadan, yukarıda belirtilen koşullara uygun ve düzenli olarak ölçerek kendi ateş seyriniz hakkında bilgi edinmelisiniz.

dualarım seninle canım, inşallah rabbim özlemini gidersin, hayırlısını sağlıklısını nasip etsin :)

saolun pureipekim insaAllah cnm.... valla çok dua edin.. ben elimden gelenin fazlasının yapmaya çalısıyorum ve halen yapıyorum..
Allahım boynu bükük koymasın insaAllah
bired bgün çok duygusalım, ağlamak isitorum.. sabah esim diyo noldu sana. dedim ağlamak geliyo içimdenn..

emeklerin boşa çıkmasın rabbim sana yar ve yardımcı olsun inşallah ..

bende dün çok ağladım korkular sardı içimi , karamsarlığa kapılmış değilim ama
bu endişe beni fazla etkilemeye başladı, psikolojik destek alsammı diye düşünüyorum artık ???

kızlar ya dün duyduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum..
bizim bi aile dostumuz var... adamın 2 tane kızı var 20-21 yaşlarındalar..
bunlardan küçüğü 15 yaşında kocaya kaçtı.. evlendi.çocuğu oldu fakat aileisyle konuşmuyo,doğal olarak babası da onu istemedi...
büyük olan ise bekardı ama biraz şımarıktı.daha sonra babası yuvasını kursun dedi kızı evlendirdi ama istemediği bi adamla değil tabi..çünkü babası çok anlayışlı..
evlendi, 2 çocuğu oldu biri 3 yaşında,diğeri 1yaşında falandır tahminim...
ve bu kız ne yaptı biliyomusunuz 2 çocuğu bırakıp bekar bi adama kaçtı, ve bu adamla 1-2 senedir ilişkisi varmış..
hadi kocasını,annesini,babasını da geçtim sen o iki çocuğa nasıl yaptın bunu...
onları annesiz bırakmaya ne hakkın var senin.. şimdi ağzımı bozcam olmucak..
yani biz nasıl uğraşıyoruz bi yavrumuz olsun diye,böyle geri zekalı insanlar bırakıp gidiyo yaaaa....
ne kötü değil mi kızlar...

Allah böylelerini ıslah etsin, bildiği gibi yapsın emi. birde yüzsüz olur bunlar. yazık değilmi o yavrulara heleki o koskoca adama tüüü yazıklar olsun o kadının kalıbına.. bizimde bi tanıdık yaptı onu. hemde tüpçüyle geldi. adamda evliydi. e ne oldu adam karısına geri döndü bu kaldı ortada. boşandı kocası çocukta babada kaldı. ama bu çocuğu bahene ederek gitmeye gelmeye başladı eski kocasını yediden ayarttı. yüzsüz yüzsüz yeniden düğün yaptı birde 2. çocuk. yat gel osman oldu yani. birde bi kv vardı aman canı ne çekse üşenmez koşar alır gelirdi öylede düşkündü gelinine. torunu için saçını süpürge etmişti. kız 3-4 yaşlarındaydı konuşmaz olmuştu o bile anlamıştı hep. annesi geri gelince diyorduki -noldu .. abla biliyomusun annem kaçmıştıya geri geldi- bak ya yazık bu çocuğa inşallah unutmuştur bu olanları. şimdi 4e falan gidiyordur heralde..

sizinkininde kalanlarına sabır versin. giden de sürüm sürüm sürünsün. yazık günah. Allah kimsnein başına vermesin.

aynen canım ya... böylelerine ortada kalmak müstehaktır ama işte nedense şansları da hep dönüyo.. demişsin ya eski kocası tekrar evlendi diye..
ha tabi bu dünya da çalsın oynasın, bir de bunun öbür tarafı var.. o günahlarının bedeli nasıl ödücek orası meçhul..
allah ıslah etsin ne diyelim..
allah bildiği gibi yapsın...

ayyy ne terbiyesizliktir bu ya insanlar şaşırdı artık millet huzurlu yuvam olsun diye çırpınıyor bunlarda buldukça bunamışlar birde çocuklarını bırakıp gitmek ne demek ya ben 2 gün kuşlarım tek kaldı evde düşündüm acaba aç kaldılar mı suları bitti mi diye evladın o senin ya sinirledim şimdiii

ayyy ne terbiyesizliktir bu ya insanlar şaşırdı artık millet huzurlu yuvam olsun diye çırpınıyor bunlarda buldukça bunamışlar birde çocuklarını bırakıp gitmek ne demek ya ben 2 gün kuşlarım tek kaldı evde düşündüm acaba aç kaldılar mı suları bitti mi diye evladın o senin ya sinirledim şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…