genetik bir hastalık ama anne tarfımda baba tarafımda bizde yok diyor çoookkk eskiden bile birinde varsa sonraki nesillerde çıkabiliyor çok garip bişey ve eskiden zengin hastalığı derlermiş astım için eskiden türkiyede aşısı yoktu yurtdışından geliyordu aşılarım o kadar pahalıydı ki bi ev parası gitmiştir heralde ama Allah'a şükür şimdi çok iyiyim yine alerjilerim oluyor ama onada şükür doktorum sağolsun kimisindede yaş ilerledikçe çıkıyor astım nedense garip bişey
benim annemde de astım var ama az derecede. benimde inanılmaz alerjik bi bünyem var mesela. hemde 2008 yılında başladı. her yaz 4 ay boyunca çok fena oluyorum. birde kedişlere oluyor sanırsakevi değiştirdik, işi değiştirdik, koca yaptık hala geçmedi
benim annemde de astım var ama az derecede. benimde inanılmaz alerjik bi bünyem var mesela. hemde 2008 yılında başladı. her yaz 4 ay boyunca çok fena oluyorum. birde kedişlere oluyor sanırsakevi değiştirdik, işi değiştirdik, koca yaptık hala geçmedi
ay hadi inşallah mutlu haberlerinide alırız canımm. sonrada inşallah bizde sana veririzz
evet canım folbiol içiyorum doktor yarım içiceksin hergün dedi bilmiyorum niye öyle dedi ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum ama bilemem tabi
gülücük o nasıl birşey, yumurtlama ve ilişki durumuna göre
gebelik ihtimalini mi heaplıyomuş, şimdi bakamyrum da
akşam bir göz atarım canım, tabi bu durumda düzenli adet olanlar
için daha kolay bişey gibi görünüyor sanırım ??*
sendemi dostinex içiyosun saol bu arada bugün benimd eiçmem gerekiyor
selam kızlar naıslsınız günaydınlar ..
ben bgün biraz fenayım, bas dönmesi, mide bulanması.. biraz sıkıntım var.. bakalım hayırlısı.. idrar testinde de çok yeni oludğunda çıkmıyo diye biraz tereddütdeyim..
haftasonuna kadar olmazsam şayet, bu belirtilerle insaAllah ... o zaman kan da vermeyi düsünüyorm..
dualarım seninle canım, inşallah rabbim özlemini gidersin, hayırlısını sağlıklısını nasip etsin :)
saolun pureipekim insaAllah cnm.... valla çok dua edin.. ben elimden gelenin fazlasının yapmaya çalısıyorum ve halen yapıyorum..
Allahım boynu bükük koymasın insaAllah
bired bgün çok duygusalım, ağlamak isitorum.. sabah esim diyo noldu sana. dedim ağlamak geliyo içimdenn..
kızlar ya dün duyduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum..
bizim bi aile dostumuz var... adamın 2 tane kızı var 20-21 yaşlarındalar..
bunlardan küçüğü 15 yaşında kocaya kaçtı.. evlendi.çocuğu oldu fakat aileisyle konuşmuyo,doğal olarak babası da onu istemedi...
büyük olan ise bekardı ama biraz şımarıktı.daha sonra babası yuvasını kursun dedi kızı evlendirdi ama istemediği bi adamla değil tabi..çünkü babası çok anlayışlı..
evlendi, 2 çocuğu oldu biri 3 yaşında,diğeri 1yaşında falandır tahminim...
ve bu kız ne yaptı biliyomusunuz 2 çocuğu bırakıp bekar bi adama kaçtı, ve bu adamla 1-2 senedir ilişkisi varmış..
hadi kocasını,annesini,babasını da geçtim sen o iki çocuğa nasıl yaptın bunu...
onları annesiz bırakmaya ne hakkın var senin.. şimdi ağzımı bozcam olmucak..
yani biz nasıl uğraşıyoruz bi yavrumuz olsun diye,böyle geri zekalı insanlar bırakıp gidiyo yaaaa....
ne kötü değil mi kızlar...
Allah böylelerini ıslah etsin, bildiği gibi yapsın emi. birde yüzsüz olur bunlar. yazık değilmi o yavrulara heleki o koskoca adama tüüü yazıklar olsun o kadının kalıbına.. bizimde bi tanıdık yaptı onu. hemde tüpçüyle geldi. adamda evliydi. e ne oldu adam karısına geri döndü bu kaldı ortada. boşandı kocası çocukta babada kaldı. ama bu çocuğu bahene ederek gitmeye gelmeye başladı eski kocasını yediden ayarttı. yüzsüz yüzsüz yeniden düğün yaptı birde 2. çocuk. yat gel osman oldu yani. birde bi kv vardı aman canı ne çekse üşenmez koşar alır gelirdi öylede düşkündü gelinine. torunu için saçını süpürge etmişti. kız 3-4 yaşlarındaydı konuşmaz olmuştu o bile anlamıştı hep. annesi geri gelince diyorduki -noldu .. abla biliyomusun annem kaçmıştıya geri geldi- bak ya yazık bu çocuğa inşallah unutmuştur bu olanları. şimdi 4e falan gidiyordur heralde..
sizinkininde kalanlarına sabır versin. giden de sürüm sürüm sürünsün. yazık günah. Allah kimsnein başına vermesin.
Allah böylelerini ıslah etsin, bildiği gibi yapsın emi. birde yüzsüz olur bunlar. yazık değilmi o yavrulara heleki o koskoca adama tüüü yazıklar olsun o kadının kalıbına.. bizimde bi tanıdık yaptı onu. hemde tüpçüyle geldi. adamda evliydi. e ne oldu adam karısına geri döndü bu kaldı ortada. boşandı kocası çocukta babada kaldı. ama bu çocuğu bahene ederek gitmeye gelmeye başladı eski kocasını yediden ayarttı. yüzsüz yüzsüz yeniden düğün yaptı birde 2. çocuk. yat gel osman oldu yani. birde bi kv vardı aman canı ne çekse üşenmez koşar alır gelirdi öylede düşkündü gelinine. torunu için saçını süpürge etmişti. kız 3-4 yaşlarındaydı konuşmaz olmuştu o bile anlamıştı hep. annesi geri gelince diyorduki -noldu .. abla biliyomusun annem kaçmıştıya geri geldi- bak ya yazık bu çocuğa inşallah unutmuştur bu olanları. şimdi 4e falan gidiyordur heralde..
sizinkininde kalanlarına sabır versin. giden de sürüm sürüm sürünsün. yazık günah. Allah kimsnein başına vermesin.
Rüyacım napıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?