- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internetten wafgfle makinası bakıyorum kullanan var mı aranızda acaba ya bulamadım güzel bi tane benim ki tutturdu waffle da waffle diye
kızlar selam napıyosunuzzz.. sabah bi geldim gittim geri gelemedim. forumu da oku oku bitmiyo yaaa :))kısadan size sorayım ne var ne yok diye
bende çok severim yaaa nette görmedim ve kullanmadım, bir mağazada görmüştüm ama hangisiydi yaa ???
yeşilcik hoşgeldin canım, aynı durumlar başkaca bi gelişme yok senden naber ??
hoşbulduk canımm. bende de acayip bi durumlar var yanıyomm yanıyomm :) anlamadım bi daha mı yumurtluycam
bilemedim canım inan ?? bende bazen yüzüm kızarıyo filan ama, bildiğin sıcaktan
fanı ayaklardan bi açıyorum harhar sıcak işte ..
Ay ben çok üşüyorum kızlar ya o yanma hissi bi de bana gelse hiç fena olmucak..
Kış gelmesini hiç istemiyorum.. Sürekli üşüyorum....
Hatta bişey dicem gülmek yok ama..
Ben küçükken sabah okula gitmek için annem kaldırırdı.. Bende üşüyorum tabi sıcak yatağımdan kalkmışım...
Ay nasıl ağlardım üşüyom diye..
Ve işin komik yanı hala üşüdüğümde o ağlama hissi içime geliyo.. Utanmasam ağlarım o derce yani........
Ben küçükken sabah okula gitmek için annem kaldırırdı.. Bende üşüyorum tabi sıcak yatağımdan kalkmışım...
Ve işin komik yanı hala üşüdüğümde o ağlama hissi içime geliyo.. Utanmasam ağlarım o derce yani........
walla canım soğudu buralar da iyice yaa geceleri sabahları baya soğuk bi de manisa sıcak memleket olcak :)))
kansızlık sorunun varsa çok üşürsün bi de eğer sarışınsan eğer onlar da çok üşürmüş.
küçükken yaşadığın o ağlama durumuda ilginçmiş gerçekten :))
yok canım bi çok defa kanıma baktırdım kanlı canlıyım maşallah...
manisa evet sıcak derler ama ben burda böyle üşüyosam başka yerde naparım bilmiyom..
hiç soğuk memlekette yaşamadım... ama en güzel aydının havası..
merhaba kizceler,
bizde hazirandan beri çalışmaktayız. inşallah bu ay tutar. yarın bat. off ne ur bu defa tutsun.
bu arada 3 senedir evliyim ve 29 yaşındayim
merhaba kizceler,
bizde hazirandan beri çalışmaktayız. inşallah bu ay tutar. yarın bat. off ne ur bu defa tutsun.
merhaba kizceler,
hoşgeldin jtosik arkdaşım. nickin ne değişik bişey öyle yazarken bile zorlandım :)
inşallah bebeğin vardır yarın ola hayrola haberlerini bekliyoruzz... test yaptın mı peki kendin ?
merhaba kizceler,
hayırlı olsun canım inşallah diyelim. yarın bende sabahtan bi test yapıcam inşallah idrarda çıkar
canım sana katılıyorum bende joystick gibi okudum ilk. sonra sen ayzamayınca dikkat ettim farkli bişiymiş o