canım rabbim muvaffak etsin inşallah hayırlı haberler alırsın :)
aşılama nasıl oluyo biraz anlatabilir misin ben çok araştırmadım henüz,
bir de fiyat ne civarda canım ya ??
benim bat da 10 aralık belki daha erken olcam ama zaten yumurtlama dönemim daha pazar günüydü 2 gün geçti yani. dolayısyla herhangi bir belirti olması için çok erken. sizn nasıl belirtileriniz var ben anlamadım :SS acaba döngünüzün süresi mi uzun?
özür canımmm atlamışım bunu. benim karnım davul gibi oldu ve çok fazla akıntım var. dudaklarım kuruyor ve sık sık wc. benim bunlar. ama hamilemiyim bilmediğim için belirtide olmayabilir sen bize bakma
olur tabiii. hem adet olup, hemde bilmeyen çok kişi var. ama sen niyet ettiysen bile dikkat et kendine.
Birde arkadaşlarım bence hepiniz bebek düşünüyoruz diyerekten dr a gitmeliyiz. bugüne kadar kaçımız baktırdık test yaptırdıkki. smir olur, çikolata kisti olur, pk olur. lütfen gidin. bakın benim düzensizdi ve dr ilaç verdi bununla kalma olasılığın %80 dedi zaten verdiği de hamilelerin kullanabileceği bişeymiş düşük riskini önlüyormuş, birde folik asit verdi 3 ay önceden başlamak daha sağlıklı dedi. ben eğer dr a gitmeseydim ve deneyip deneyip olamsaydı çok umutsuzluğa kapılırdım. zaten sabırsız ve takıntılı biriyim hemen sorun yapardım. yine belli değil olup olmadığı ama en azından acabalarım yok. kalırsam da içim rahat eder kontrollerim var die.psikopat kadın pastaa
olur tabiii. hem adet olup, hemde bilmeyen çok kişi var. ama sen niyet ettiysen bile dikkat et kendine.
Birde arkadaşlarım bence hepiniz bebek düşünüyoruz diyerekten dr a gitmeliyiz. bugüne kadar kaçımız baktırdık test yaptırdıkki. smir olur, çikolata kisti olur, pk olur. lütfen gidin. bakın benim düzensizdi ve dr ilaç verdi bununla kalma olasılığın %80 dedi zaten verdiği de hamilelerin kullanabileceği bişeymiş düşük riskini önlüyormuş, birde folik asit verdi 3 ay önceden başlamak daha sağlıklı dedi. ben eğer dr a gitmeseydim ve deneyip deneyip olamsaydı çok umutsuzluğa kapılırdım. zaten sabırsız ve takıntılı biriyim hemen sorun yapardım. yine belli değil olup olmadığı ama en azından acabalarım yok. kalırsam da içim rahat eder kontrollerim var die.psikopat kadın pastaa
benim bat da 10 aralık belki daha erken olcam ama zaten yumurtlama dönemim daha pazar günüydü 2 gün geçti yani. dolayısyla herhangi bir belirti olması için çok erken. sizn nasıl belirtileriniz var ben anlamadım :SS acaba döngünüzün süresi mi uzun?
özür canımmm atlamışım bunu. benim karnım davul gibi oldu ve çok fazla akıntım var. dudaklarım kuruyor ve sık sık wc. benim bunlar. ama hamilemiyim bilmediğim için belirtide olmayabilir sen bize bakma
yumurtalama günün geçeli kaç gün oldu?
yumurtalama günün geçeli kaç gün oldu?
canım 3 Kasım son adet tarihim yani 15-18 kasım sanırım yumurtlama dönemimde. yani bugün 18 inden sonra 9. gün. ilk denememden sonrada 12. gün. nolur olumsuz bişi yazma mümkün değil deme
şaka tabi sen bildiğini söyle canım yinede.
pastacım yıllardır doktorlardayım canım emin olhaklısın ihmal etmesin kimse
zaten nasip işi bu işler ama önce tedbir sonra takdir ..
canım 3 Kasım son adet tarihim yani 15-18 kasım sanırım yumurtlama dönemimde. yani bugün 18 inden sonra 9. gün. ilk denememden sonrada 12. gün. nolur olumsuz bişi yazma mümkün değil deme
şaka tabi sen bildiğini söyle canım yinede.
anladım canım yaa tabi o zaman belirtiler olabilir haklısın . adet döngün uzun senin demekki. benim son adet tarihim 12 kasım bat da 10 aralık işte döngü kısa) haftaya bende belirtileri yazmaya başladım hihihihihiih
bol bol bu işaretten istiyorum :)
Acıbadem hastanesinde bir Dr gittim özel muayenesine 200 tl verdim. Daha önce Dr gittiğimizi hem benim eşimin bir problemi olmadığını söyledik hemen aşılama dedi jinekolojik muayene yaptı kist yok dedi rezervimin iyi olduğunu söyledi herşey normal dedi zaten ben özellikle adetin 3. Günü gitmiştim hemen klomene başladım 5 gün aynı anda 2 tane klomen kullandım. Hatta hem bana hem eşime enfeksiyon giderici içinde üç tabet olan bir ilaç verdi o ilaçlara da toplam 35 tl verdik. 10 gün sonra gittim yumurtama baktı 19,5 mm di normalin üzerinde dedi yani aşılama yapılabilir bir çapa ulaşmış. 2 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldu gece 11de. Sanırım o iğneyede 80 tl gibi bişey verdik aslında devlet karşılıyormuş ama özel reçete olunca para vermek zorunda kaldık. Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra da aşılama yapıldı. Eşimin spermleri başka bir tüp bebekmerkezinde yıkanıp hazırlandı oraya da 150 tl verdik. Aşılamam Acıbadem'de yapıldı herşey yolunda gitti eşimin spermleri de sperm hızı da gayet iyiydi. Yani toplamında 500 gibi bir maliyeti oldu bize
anladım canım yaa tabi o zaman belirtiler olabilir haklısın . adet döngün uzun senin demekki. benim son adet tarihim 12 kasım bat da 10 aralık işte döngü kısa) haftaya bende belirtileri yazmaya başladım hihihihihiih
bol bol bu işaretten istiyorum :)
inşalllahh canımm.
ay canım kusura bakma nolur. dışardan söyleyene söylemek kolay ama yaşayan bilir. kırmadım snei umarım. yani ne seni nede umudunu..:44:
pastacım senin bat 7 aralıkdı heralde benimkide 8i bendede inanılmaz şeyler olmaya başladı birlikte hamile kalmıs olsak ne güzel olur bee
kanama herkesde olmuyomus canım araştırdım ben hayırlısı ne diyim
kızlalar bende diğer topikten katıldım aranıza bi bakıyım dedim bende buay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ondan önce hep klomen ve gilifor kullandım 20 kasımda çatlatma iğnemi oldum 7 gün oldu daha ilk 2 gün kasıklarımda çok ağrı oldu sankı patlıycakmış gibi simdi birazdaha hafiflediler ama hala var ayrıca sanki bişeyler kasıklarımda fokurduyor bide ayıptır söylemesi çok gazım var durmadan wc ye çıkıyorum daha aralık 8'de benim regl tarihim ama psikolojikmen kendimi hamiş hissediyorum herdalda
yesilcik ellerine sağlık, aynı anda yaptık heralde ya
ben gülücüğümün mesajını okuyunca unutmadan yapaym dedm ya
elmascım hayırlısı olsun inşallah tutar, benim ilk denemem başarısız oldu ama çok kişi de
hemen tutuyo iğneden sonra, inşallah sende hemen kalırsın beklemeden, nolursa olsun
günün geçmeden fazla ümitlenme ve kendini çok da dinleme zamana bırak bence ...
kızlalar bende diğer topikten katıldım aranıza bi bakıyım dedim bende buay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ondan önce hep klomen ve gilifor kullandım 20 kasımda çatlatma iğnemi oldum 7 gün oldu daha ilk 2 gün kasıklarımda çok ağrı oldu sankı patlıycakmış gibi simdi birazdaha hafiflediler ama hala var ayrıca sanki bişeyler kasıklarımda fokurduyor bide ayıptır söylemesi çok gazım var durmadan wc ye çıkıyorum daha aralık 8'de benim regl tarihim ama psikolojikmen kendimi hamiş hissediyorum herdalda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?