• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Kanda gebelik testi yaptırdım bugün ama sonucu akşam alacam sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor:( bir yandan da her an regl olacakmışım gibi geliyor Halim komedi yani:))

pureipek ve d_yesilcik
imşallah inşallah inşallah ve inşallahhhh. ama şunu söyliim daha önce hiç böyle olmamıştı yemin ederim bi değişiklik var yani farkediyorum ben. karnım çok çok şişti yoksa hep oluyor derim aldırmam bariz rahatsızım ama yani, mesela çok sıvı gelemsi bu farketmeyeceğim bişeyde değilki her wc de gelmiş oluyor ve günlük ped takıyorum yoksa çaamşırım ıpıslak oluyor, dudaklarım kuruyor sürekli ve çok sık idrara çıkıyorum. ayyy inşallah arkadaşlarım. vallahide billahide dualarımda sizinle, e hamilee olmadığıma göre şimdilik benimlede, sanki hamileymişim gibi konuştum :3::3:

kaç günün kaldı senin canım yaa inşalah bu belirtiler hamileliğe işarettir.:)

Pastaa belirtilerin gebeliği işaret ediyor inşallah öylesindir en kısa zamanda iyi haberi alırsın

Pastaa belirtilerin gebeliği işaret ediyor inşallah öylesindir en kısa zamanda iyi haberi alırsın

inşallah canım. d_yesilcik son adetim 3 aralıkta başladı 7 sinde bitti. şimdi de bilmiyorumki ne zmn olcam. ama bitişinden 20 gün sonra progestana başlıyorum yani bu akşam başliycamo da 6 sında bitecek. eğer 7 sinde olmazsam kesin öyleyimm. ay ama inşallahhh. çünkü progestan 1 gün bile aksatmaz tam 10. günde hasta olursun. mesela geçen ay 3 gün eksik içitim ama gene 3 gün sonra adet oldum. içim kıpır kıpır acaba hamilemyiim diye. ben yinede 29u 30u gibi yapayım diyorum ama bi idrar testi. 30unda vermek istiyorum mutlu haberi eşimeee, varsa tabi :90::90:

pastacım senin bat 7 aralıkdı heralde benimkide 8i bendede inanılmaz şeyler olmaya başladı birlikte hamile kalmıs olsak ne güzel olur bee :1::1:

kanama herkesde olmuyomus canım araştırdım ben hayırlısı ne diyim

pastacım senin bat 7 aralıkdı heralde benimkide 8i bendede inanılmaz şeyler olmaya başladı birlikte hamile kalmıs olsak ne güzel olur bee :1::1:

ay inşallah canım yaa. valla bu yazdığın dahada heyecanlandırdı beniii. arkadaşım hamileyken 5 gün kala adetine çıkmamış 2 gün kala çıkmış hamile olduğu. o yerlede ilgili 5 gün kala yaptırdığım yer çok iyi değildi dedi mesela.. bende de çıkarmı bilmem 30unda ama illa o gün öğreneyim istiyorummm:46::46::17::17:

canım benim ya aynı duyguları hissediyoruz inan benim aşırı uykum var ayakta uyuyorum şuanda ben uzanayım az eşimede belli etmek istemiyorum umutlanmasın ama bu kez oldu gibi hissediyorum içim kıpır kıpır kızlar dua edin.pastam inş mutlu haberi vermekde nasip olur bize :9:

haydin hoscakalın ben uzancam biraz öpüyorum hepinizi Rabbim herkese nasip etsin inş:16:

canım benim ya aynı duyguları hissediyoruz inan benim aşırı uykum var ayakta uyuyorum şuanda ben uzanayım az eşimede belli etmek istemiyorum umutlanmasın ama bu kez oldu gibi hissediyorum içim kıpır kıpır kızlar dua edin.pastam inş mutlu haberi vermekde nasip olur bize :9:

haydin hoscakalın ben uzancam biraz öpüyorum hepinizi Rabbim herkese nasip etsin inş:16:

aynen canım bende hiçbişi söylemiyorum umutlandırmamak için ama içim içimi yiyor hatta dayanamayıp test yapasım geliyor ama boşa umutlanmak istemiyorum bende. hemde öğrenirsem kesin eşimede söylemeden duramam bu yüzden bekliyorum. Allah rahatlık versin canımcım sana öpüyorum kocamannn:16:

benim bat da 10 aralık belki daha erken olcam ama zaten yumurtlama dönemim daha pazar günüydü 2 gün geçti yani. dolayısyla herhangi bir belirti olması için çok erken. sizn nasıl belirtileriniz var ben anlamadım :SS acaba döngünüzün süresi mi uzun?

inşallah canım. d_yesilcik son adetim 3 aralıkta başladı 7 sinde bitti. şimdi de bilmiyorumki ne zmn olcam. ama bitişinden 20 gün sonra progestana başlıyorum yani bu akşam başliycamo da 6 sında bitecek. eğer 7 sinde olmazsam kesin öyleyimm. ay ama inşallahhh. çünkü progestan 1 gün bile aksatmaz tam 10. günde hasta olursun. mesela geçen ay 3 gün eksik içitim ama gene 3 gün sonra adet oldum. içim kıpır kıpır acaba hamilemyiim diye. ben yinede 29u 30u gibi yapayım diyorum ama bi idrar testi. 30unda vermek istiyorum mutlu haberi eşimeee, varsa tabi :90::90:

pastacım senin için hayırlısı olsun :) bi bayan hamile kaldığında rüyasında görürmüş derler belki sende de öyle bişeyler olur.

ben çok kez bebeğim olduğunu gördüm rüyamda ama hep boş çıktı :)

ay inşallah canım yaa. valla bu yazdığın dahada heyecanlandırdı beniii. arkadaşım hamileyken 5 gün kala adetine çıkmamış 2 gün kala çıkmış hamile olduğu. o yerlede ilgili 5 gün kala yaptırdığım yer çok iyi değildi dedi mesela.. bende de çıkarmı bilmem 30unda ama illa o gün öğreneyim istiyorummm:46::46::17::17:

benim bat da 9 Aralık ama bende bi numara yok ?? belirtisiz de olmazmı ki ya ??

Evet aşılama yaptırmıştım bugün aşılamamın 15. Günü adetim geçeli de 2 gün oldu bende beklemek istemedim daha fazla test yaptırdım ama çok geç veriyorlar sonuçları

canım rabbim muvaffak etsin inşallah hayırlı haberler alırsın :)
aşılama nasıl oluyo biraz anlatabilir misin ben çok araştırmadım henüz,
bir de fiyat ne civarda canım ya ??

benim bat da 10 aralık belki daha erken olcam ama zaten yumurtlama dönemim daha pazar günüydü 2 gün geçti yani. dolayısyla herhangi bir belirti olması için çok erken. sizn nasıl belirtileriniz var ben anlamadım :SS acaba döngünüzün süresi mi uzun?

pastacım senin için hayırlısı olsun :) bi bayan hamile kaldığında rüyasında görürmüş derler belki sende de öyle bişeyler olur.

ben çok kez bebeğim olduğunu gördüm rüyamda ama hep boş çıktı :)

amin canımm. valla bende gördüm rüyamda hamileydim ama kimse ilgilenmiyordu yanlış hatırlmaıyorsam. ama ben çok nemsemiştim hatta neden kimsenin umrunda değil ben hamileyim diyordum. sanki ne bekliyorsam :9::9:

Evet aşılama yaptırmıştım bugün aşılamamın 15. Günü adetim geçeli de 2 gün oldu bende beklemek istemedim daha fazla test yaptırdım ama çok geç veriyorlar sonuçları

ay canım hayırlı olsun. inşallah sende kavuşursun bebişine. peki canım aşılama nasıl oluyor. nerede yaptırdın maileyti ne? bana bilgi verebilirmisin? inşallah lazım olmaz ama yinede bilmek isterim sende anlatmak istersen..

benim bat da 9 Aralık ama bende bi numara yok ?? belirtisiz de olmazmı ki ya ??

olur tabiii. hem adet olup, hemde bilmeyen çok kişi var. ama sen niyet ettiysen bile dikkat et kendine.

Birde arkadaşlarım bence hepiniz bebek düşünüyoruz diyerekten dr a gitmeliyiz. bugüne kadar kaçımız baktırdık test yaptırdıkki. smir olur, çikolata kisti olur, pk olur. lütfen gidin. bakın benim düzensizdi ve dr ilaç verdi bununla kalma olasılığın %80 dedi zaten verdiği de hamilelerin kullanabileceği bişeymiş düşük riskini önlüyormuş, birde folik asit verdi 3 ay önceden başlamak daha sağlıklı dedi. ben eğer dr a gitmeseydim ve deneyip deneyip olamsaydı çok umutsuzluğa kapılırdım. zaten sabırsız ve takıntılı biriyim hemen sorun yapardım. yine belli değil olup olmadığı ama en azından acabalarım yok. kalırsam da içim rahat eder kontrollerim var die.:37::37: psikopat kadın pastaa :37:

Back