• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bence adetini bekle, burdan öğrendiğim bişey varsa o da erken davranmanın çok gereksiz olduğu :31::31:
Tamam bekliyorum :( hayirlisi artık 1 hafta var zaten en geç sonucu öğrenir öğrenmez ilk buraya yazıcam kızlar endişeliyim çok duygu firtinasi yaşıyorum sürekli ağlayıp duruyorum benim için dua edin

selaaaaaaaaaaaaaaaammmm kizlar nasilsiniz bakalim görüsmeyeli varmi gelismeler gecmis almis basini gitmis ben girmeyeli okuyamadim daha.... hati ve rean haricinde:49: bu arada ruyacn canim rabbim daha nice özel,güzel, mutlu,huzurlu,saglikli ve bebisli senelere ulasman dilegiyle :16:

buarada kizlar yazmayi unuttum bazi kisilerde su ovulastyon testiyle hamileligi ögrene biliyormussun, nedeni ovulasyon testi hamilelik testinden daha hassas oldugu icin gecen bi sayfada okumustum,kendinde pihtilasma sorunu varmis bu yüzden nekadar erken ögrenirse okadar iyiymis oda ovulasyon testiyle ögrenmis hamileligini, ama suda var her zaman dogruyu göstermeye biliyormus... denemekde fayda var yani.

canım Allah mutluluğunuzu daim etsin nice nice evlilik yıl dönümleri göstersin :)

güzel bi şeyler yap bence eşin için güzel bir yemek menüsü ve şık bir eş :)) daha ne olsun

eşin özel günleri seven biriyse elinde hediyesiyle gelecektir zaten )

tubiş inşallah hayırlı bi haber alırsın. ilk bebek mi olacak eğer hamişsen?

insallah canım.. olursa ilk ocuk olacak acaba diyorum adetime daha var da ben mi acele ediyorum?? ama testte 2 çizgi çıkar mıydı of kafam karıştı yaww. bu arada benim BAT'ı da ekleyin 28 Ekim

insallah canım.. olursa ilk ocuk olacak acaba diyorum adetime daha var da ben mi acele ediyorum?? ama testte 2 çizgi çıkar mıydı of kafam karıştı yaww. bu arada benim BAT'ı da ekleyin 28 Ekim

canım bat = beklenen adet tarihi o yüzden batını doğru yazarsan ekleyebiliriz. adetinin geçmesini bekle o zaman herşey netleşir.

bugün ipek nerde ya.. bi ara geldi gitti..
ondan sonra canommm yok ortalıkta kaç gündür....
nerdesiniz kuzum siz...
pasta pasta nerde?:50::50:

pasta gördüm seni...
sobe sobe sobe:52::52::52::52:

pastaa yakaladım seni niye saklanıon kısss:4:

kızlarr kızlaarr kızlaaarrr hepinizeee selam olsunn :42::42:
ya burdayım okuyorum da işlerim çıkıyor, biri geliyor falan aşağı alıyorum sayfayı sonra açabiliyorumm. zikzakım geldim şimdi. benim size bir sorum varr? yerleşme kanaması olamdan hamile kalınmıyor mu? yani kanamam olmadan hamile kalamazmıyım?:39:

birde son 3-4 gündür inanılmaz karnım şişti. yani şöyle söyliyim göüslerimle bir oldu diyebilirim. tanımayanlar 4 aylık hamile sanabilir. akıntım çok fazla var. acaba hamilemiyimdirrr? eşime cuma günü bu müjdeyi vermek istiyorummmm :43::43::43:

kızlarr kızlaarr kızlaaarrr hepinizeee selam olsunn :42::42:
ya burdayım okuyorum da işlerim çıkıyor, biri geliyor falan aşağı alıyorum sayfayı sonra açabiliyorumm. zikzakım geldim şimdi. benim size bir sorum varr? yerleşme kanaması olamdan hamile kalınmıyor mu? yani kanamam olmadan hamile kalamazmıyım?:39:

pastacım hoşgeldin ya yerim seni :56::56:
yok canım illaki olucak diye bişey yok, yerleşme ile ilgili bir ibare olmadan da gebe kalınabilir,
o bir koşul değil yani ...

birde son 3-4 gündür inanılmaz karnım şişti. yani şöyle söyliyim göüslerimle bir oldu diyebilirim. tanımayanlar 4 aylık hamile sanabilir. akıntım çok fazla var. acaba hamilemiyimdirrr? eşime cuma günü bu müjdeyi vermek istiyorummmm :43::43::43:
canım ya adetin yakın ya da belki yediğin bişey şişirdi seni belki de üşüttün. ama tabi hamile olma ihtimalinde var.. inşallah hamilesindir ve bu müjdeyi bize de verirsin.

hamileysen ilk deneme başarılı olcak tebrikler şimdiden:49::49::49::49::14::14::14::15::15::4::4::23::23::20::20::19::19:

pureipek ve d_yesilcik
imşallah inşallah inşallah ve inşallahhhh. ama şunu söyliim daha önce hiç böyle olmamıştı yemin ederim bi değişiklik var yani farkediyorum ben. karnım çok çok şişti yoksa hep oluyor derim aldırmam bariz rahatsızım ama yani, mesela çok sıvı gelemsi bu farketmeyeceğim bişeyde değilki her wc de gelmiş oluyor ve günlük ped takıyorum yoksa çaamşırım ıpıslak oluyor, dudaklarım kuruyor sürekli ve çok sık idrara çıkıyorum. ayyy inşallah arkadaşlarım. vallahide billahide dualarımda sizinle, e hamilee olmadığıma göre şimdilik benimlede, sanki hamileymişim gibi konuştum :3::3:

Back