canım rabbim muvaffak etsin inşallah hayırlı haberler alırsın :)
aşılama nasıl oluyo biraz anlatabilir misin ben çok araştırmadım henüz,
bir de fiyat ne civarda canım ya ??
Acıbadem hastanesinde bir Dr gittim özel muayenesine 200 tl verdim. Daha önce Dr gittiğimizi hem benim eşimin bir problemi olmadığını söyledik hemen aşılama dedi jinekolojik muayene yaptı kist yok dedi rezervimin iyi olduğunu söyledi herşey normal dedi zaten ben özellikle adetin 3. Günü gitmiştim hemen klomene başladım 5 gün aynı anda 2 tane klomen kullandım. Hatta hem bana hem eşime enfeksiyon giderici içinde üç tabet olan bir ilaç verdi o ilaçlara da toplam 35 tl verdik. 10 gün sonra gittim yumurtama baktı 19,5 mm di normalin üzerinde dedi yani aşılama yapılabilir bir çapa ulaşmış. 2 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldu gece 11de. Sanırım o iğneyede 80 tl gibi bişey verdik aslında devlet karşılıyormuş ama özel reçete olunca para vermek zorunda kaldık. Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra da aşılama yapıldı. Eşimin spermleri başka bir tüp bebekmerkezinde yıkanıp hazırlandı oraya da 150 tl verdik. Aşılamam Acıbadem'de yapıldı herşey yolunda gitti eşimin spermleri de sperm hızı da gayet iyiydi. Yani toplamında 500 gibi bir maliyeti oldu bize