• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlalar bende diğer topikten katıldım aranıza bi bakıyım dedim bende buay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ondan önce hep klomen ve gilifor kullandım 20 kasımda çatlatma iğnemi oldum 7 gün oldu daha ilk 2 gün kasıklarımda çok ağrı oldu sankı patlıycakmış gibi simdi birazdaha hafiflediler ama hala var ayrıca sanki bişeyler kasıklarımda fokurduyor bide ayıptır söylemesi çok gazım var durmadan wc ye çıkıyorum daha aralık 8'de benim regl tarihim ama psikolojikmen kendimi hamiş hissediyorum herdalda

hayırlısı olsun canım. aynı anda kalırsak 3 hamiş birlikte oluruz süperrr.
pureipek in liste daha güncel evet bende varım içinde :9:

kızlar birde bişi sormak istiyorum bizim bi tanıdık için onlarda aşılama denemiş ama tutmamış. bikaç kez mi yapılıyor o nasıl oluyor? yada 1 kere yapılınca daha olmuyor mu?

canlarım benim.........
ben kaçar,
:10::10::10::10::10::10:
daha eve gidicem yemek yapıcam,allahtan kocişle beraber çıkcaz işten...
belki bana yardım eder... benim ki de umut işte naparsınız......

:9::9::9::9:sizleri çok öpüyorum....:54::54::54:
yarın görüşmek üzere....:3::3::3::3:

kızlalar bende diğer topikten katıldım aranıza bi bakıyım dedim bende buay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ondan önce hep klomen ve gilifor kullandım 20 kasımda çatlatma iğnemi oldum 7 gün oldu daha ilk 2 gün kasıklarımda çok ağrı oldu sankı patlıycakmış gibi simdi birazdaha hafiflediler ama hala var ayrıca sanki bişeyler kasıklarımda fokurduyor bide ayıptır söylemesi çok gazım var durmadan wc ye çıkıyorum daha aralık 8'de benim regl tarihim ama psikolojikmen kendimi hamiş hissediyorum herdalda

canlarım benim.........
ben kaçar,
:10::10::10::10::10::10:
daha eve gidicem yemek yapıcam,allahtan kocişle beraber çıkcaz işten...
belki bana yardım eder... benim ki de umut işte naparsınız......

:9::9::9::9:sizleri çok öpüyorum....:54::54::54:
yarın görüşmek üzere....:3::3::3::3:

görüşürüz canım çok öperim senii. inş yardım eder kocişin :)

Evet aşılama yaptırmıştım bugün aşılamamın 15. Günü adetim geçeli de 2 gün oldu bende beklemek istemedim daha fazla test yaptırdım ama çok geç veriyorlar sonuçları

ayy çok heyecanlı inşallah Allahım gönlüne göre verir bebiş haberlerini bekliyoruz tatlım :emir_bebek::emir_bebek:

estafurullan canım ne eksikliği.tövbe de yazıldıysa bozulsun inşallah. çevrende bikaç kişideolsa onalrın heyecanını paylaşsans ende çok istersin canım. bende 2.5 yıllık evliyim istemiyordum ama bakıyorum çevreme benden sonra evlenenler 2 çocuk yaptı oturmaya gidince canım çekmiyor değil vallahi:46: şimdide bir istiyorum pir istiyorum hatta öyle bir istiyorumki denemeye başlayalı 1 ay oldu daha yani 15 Kasımdan beri deniyoruz çatlıyorum oldumu, olacakmı, durumum nedir diyee. herşeyi belirtiymiş gibi görüyorum kendime belkide alakasıyokturç yani hamile gidi hissetmiyorum ama emsela karnım şiş acaba hamilemiyim diyorum, üzüşüyorum hamilemiyim diyorum saçma iştee:) inşallah sende bu tatlı heyecanları yaşarsın canım benim. hem bebk aileyide birbirine daha sıkı bağlarr sorumluluk öğretir ne güzel işteee. cicli bicili giydirir gezmelere gidersinizz :)

Pastacik yorumunu yeni okudum düşüncelerin çok güzel yorumunu okurken ister istemez gülümsedim samimiyetin için de teşekkür ederim :-) bebis konuşun gelince bence sen suan anne olmaya hazirsin mükemmel bi anne olacaksın Allahin izniyle rabbim ins hayırlısıyla tatilimi tatlı bi bebis nasip eder tüm isteyenlere de tabi... ben de aynı şekilde herşeyi hamileliği yoruyorum sabırsızlıkla sonucu bekliyorum bende ama sevinçle değil endişeyle :( hayirlisi artık sonucu aynı tarihte ogrenicez sanırım canım :-) bir hafta sonra test yapicam bakalım sonuç ne olacak

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde) :6:

sblm ________canim yeni batini söyle :44:

burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :44:

Sweet01 _________ (aşılama yaptırdı ) sonuç :44:

Sweetycan _________yeni bat Konya :16:

umut81 ____________27 Kasım :16:

armena ____________28 Kasim :16:

canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ :16:

canankamil2 ___________3 Aralik İzmir :16:

cenntemlgm ___________2-3 Aralık :16:

mutlubirisi ____________2-3 Aralık (folik asit) Diyarbakır :16:

pasttaa-----------------7 Aralık :16:

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı :16:

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş :16:

zikzak _____________8 Aralik :16:

pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul :16:

d_yesilcik ___________10 Aralık :16:

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan :16:

gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ? :16:

rochak __________19 Aralık Elazığ :16:

8scorpions __________ yeni bat İstanbul :16:

eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit :16:

nerolcy ________ 26 Aralık :16:

rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane :16:

reann hamişimiz :49::emir_bebek::49:

hati hamişimiz :49::emir_bebek::49:

Allahımm insaAllah güzel haber verebilirim :16:

hu hu ben geldim kızlar . ama kimsecikler yok.. 5günüm kaldı adetime .. çok heveslendim hamişliğe inşallah hayırlıysa adet olmam.. eslem de olmuş baktığm kadaryla ..eslemcim rabbim gelecek ay güldürsün yüzünü inşallah tabi bu ay hamile kalmayan tüm arkadaşlarımz isteyen herkez inşallah.

yeni arkadaşlar katılmış topiğimize hoşgeldiniz gacılar .. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik ,gebelikten sonra da hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah..

Kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım az önce sonucu aldım 140.5 çıkmış gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi hemşire anlamadım ben bu işi ya

Kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım az önce sonucu aldım 140.5 çıkmış gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi hemşire anlamadım ben bu işi ya

bazen öyle olabiliyomus.. 2-3gün snra yine yaptır, sayının yükselmesi lazım :44:

ayy canım bende senin sonucuna bakınıyodum çook sevindim..ne demek var da diyemem yok da diyemem dedi ,ya erken anlaşılan gebelikte 10-20 de bile var diyolar.bence bebişin gelmiş.çoook sevindim darısı başımıza..mükemmel bir haber valla gecemi renklendirdin..:nazar::nazar::nazar:

hayırlısı olsun canım. aynı anda kalırsak 3 hamiş birlikte oluruz süperrr.
pureipek in liste daha güncel evet bende varım içinde :9:

kızlar birde bişi sormak istiyorum bizim bi tanıdık için onlarda aşılama denemiş ama tutmamış. bikaç kez mi yapılıyor o nasıl oluyor? yada 1 kere yapılınca daha olmuyor mu?

hıc bellı olmuyo benım ablam tup bebek yaptırdı oda 3 cude tuttu cok şukur 2 tane gunesımız var:)

bence de vardır gebelik, hemşire bunu kullandığın ilaçlar yüzünden de pozitif çıkmış olabilir diye demiştir,
aşılama tarihini hatırlayamadım ama yeni yerleşmiş bir gebelik söz konusu bence canım sevindim hayırlı olsun :16::16:

Nerolcy teşekkür ederim ama ben hala şüpheli yaklaşıyorum adetim geçeli iki gün oldu özellikle kanda baktırdım kesin olsun diye onda da şüpheli çıktı:( Dr. umu arıyorum cevap vermiyor umarım geri dönerde bana kesin birşey söyler

Nerolcy teşekkür ederim ama ben hala şüpheli yaklaşıyorum adetim geçeli iki gün oldu özellikle kanda baktırdım kesin olsun diye onda da şüpheli çıktı:( Dr. umu arıyorum cevap vermiyor umarım geri dönerde bana kesin birşey söyler

canım benim kalbini ferah tut herşey kısmet işi ama umutsuzluğa kapılma..hem şöyle düşün büyük ihtimalle bebişin var,ve şimdiden kendine stres yapıp da bebişine de stres yaşatma.pozitif düşün..doktorunla görüşür görüşmez de bize haber ver canım.:16::16:

Back