Ben de burdayım kızlar ruyalarima giriyor artık hamilesin diye bi ses duyuyorum bina önce öğrenmek istiyorum acaba kan testi yapsam cikarmi son adet tarihi 5 kasımyoğun herkes heralde kimse gelmiyor
Ben de burdayım kızlar ruyalarima giriyor artık hamilesin diye bi ses duyuyorum bina önce öğrenmek istiyorum acaba kan testi yapsam cikarmi son adet tarihi 5 kasım
Tamam bekliyorumbence adetini bekle, burdan öğrendiğim bişey varsa o da erken davranmanın çok gereksiz olduğu
merhaba canlarım geçen ay olmadı inşallah bu ay hamiş oluruz hepimiz tabi bu süreçte sabır çok önemli Allah bizi bebişsiz bırakmasın inşallah :)
arkadaşlar dün bendenkahverengi bi leke geldi ne anlama geliyor adetime 10 gün var inşallah hamileyimdir
canım Allah mutluluğunuzu daim etsin nice nice evlilik yıl dönümleri göstersin :)
güzel bi şeyler yap bence eşin için güzel bir yemek menüsü ve şık bir eş :)) daha ne olsun
eşin özel günleri seven biriyse elinde hediyesiyle gelecektir zaten )
tubiş inşallah hayırlı bi haber alırsın. ilk bebek mi olacak eğer hamişsen?
insallah canım.. olursa ilk ocuk olacak acaba diyorum adetime daha var da ben mi acele ediyorum?? ama testte 2 çizgi çıkar mıydı of kafam karıştı yaww. bu arada benim BAT'ı da ekleyin 28 Ekim
bugün ipek nerde ya.. bi ara geldi gitti..
ondan sonra canommm yok ortalıkta kaç gündür....
nerdesiniz kuzum siz...
pasta pasta nerde?
pasta gördüm seni...
sobe sobe sobe
pastaa yakaladım seni niye saklanıon kısss
canım bat = beklenen adet tarihi o yüzden batını doğru yazarsan ekleyebiliriz. adetinin geçmesini bekle o zaman herşey netleşir.
kızlarr kızlaarr kızlaaarrr hepinizeee selam olsunn
ya burdayım okuyorum da işlerim çıkıyor, biri geliyor falan aşağı alıyorum sayfayı sonra açabiliyorumm. zikzakım geldim şimdi. benim size bir sorum varr? yerleşme kanaması olamdan hamile kalınmıyor mu? yani kanamam olmadan hamile kalamazmıyım?
canım ya adetin yakın ya da belki yediğin bişey şişirdi seni belki de üşüttün. ama tabi hamile olma ihtimalinde var.. inşallah hamilesindir ve bu müjdeyi bize de verirsin.birde son 3-4 gündür inanılmaz karnım şişti. yani şöyle söyliyim göüslerimle bir oldu diyebilirim. tanımayanlar 4 aylık hamile sanabilir. akıntım çok fazla var. acaba hamilemiyimdirrr? eşime cuma günü bu müjdeyi vermek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?