Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

günaydın kızlarrr kaynatmışsınız yinee..

gülücük kız korkma adetin yeni bitmiş olabilir öyle şeyler.

pastacım sana da günaydın )) sonra küstük sanma bizi :9:

hati ve mercimeği sizlere de günaydınnn

kısacası herkesee günaydınlarr

günaydın canım benim....
öyleymiş canım adetim bitti diye sanırrsam..

günaydııınnnn kızlaaaarrrr nasılsınız bakalım dün doktoru aradım normalde 1 yıl geçmesini istiyorum ben dedi ama aklınıza takılan bişey varsa zaman kaybetmek istemiyorsanız gelin detaylı bakalım dedi kafam karıştı benim ya eşim de sen bilirsin diyor napıcam bilemedim :44::44::44::44::44:

canım bence bi git.doktora gittiğimde bana da dedi daha 6 ay olmuş bu süre sizin için yeterli mi filan dedi, korkularınız var mı ya olmazsa diye dedi. ben de evet diyince muayene etti yoksa bekleyin diyip gönderecekti.. o yüzden istersen bi git ne var ne yok bi baksın.

aynen bende yaaaa.....
hele o kız bebekleri var ya altında bez.. bir de etekli,yeni yürümeye çalışıyolar..bacaklar boğum boğum.....
düşünsene...
ısırmıcan da ne yapcan onları......:129::129::129::129::129::129:

ayy walla çok tatlı oluyolar öyle yaa olsa da sevsekk hemen

canım bence bi git.doktora gittiğimde bana da dedi daha 6 ay olmuş bu süre sizin için yeterli mi filan dedi, korkularınız var mı ya olmazsa diye dedi. ben de evet diyince muayene etti yoksa bekleyin diyip gönderecekti.. o yüzden istersen bi git ne var ne yok bi baksın.

bi yandan gitsem mi diyorum bi yandan da bi kaç ay daha bekliyim diyorum çok kararsız kaldım :18::18::18::18::18::18:

bi yandan gitsem mi diyorum bi yandan da bi kaç ay daha bekliyim diyorum çok kararsız kaldım :18::18::18::18::18::18:

bence git bak bi sorun filan çıkarsa ki inşallah yoktur tedavi süreci vs zaten bi kaç ay kaybedeceksin o yüzden bence git. ama yine de sen bilirsin

ben bugün pek yoğun değilim bi ütü yapıcam o da kolay :1: bugün bizim evlilik yıldönümümüz kızlar 1 sene oldu :21:

ben bugün pek yoğun değilim bi ütü yapıcam o da kolay :1: bugün bizim evlilik yıldönümümüz kızlar 1 sene oldu :21:

aaaaaaaaaaa.. tebrikler canım.........
çok özel bi günnnnnnnnnnn....
allah bir değil 40-50......... hatta ömür boyu beraber olmayı nasip etsin.........:123::123::123:

hadi bakalım kocandan önce bu da benden olsun:119::119::119::119:

aaaaaaaaaaa.. tebrikler canım.........
çok özel bi günnnnnnnnnnn....
allah bir değil 40-50......... hatta ömür boyu beraber olmayı nasip etsin.........:123::123::123:

hadi bakalım kocandan önce bu da benden olsun:119::119::119::119:

ayyy teşekür ederim canım ben bilmiyorum napıcağımı ya ilk ya hiç bir fikrim yok :31::31::31::31:

ee peki o farkındamı

farkında tabiki de o benden önce kutladı beni o konularda çok düşüncelidir sabah yüzüklerime bakıyordu ama öylesine bakmıştır belki diyorum :44::44::44::44:

kızlar 3 gündür aşırı uykum var akşamları eşimi bile bekleyemiyorum ondan önce yatıyorum yatar yatmaz uyuyorum kasıklarımda belimde ağrı var hamilemiyim acaba merak ettim şimdi:44::44::49::52:

Back