Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr kaynatmışsınız yinee..
gülücük kız korkma adetin yeni bitmiş olabilir öyle şeyler.
pastacım sana da günaydın )) sonra küstük sanma bizi
hati ve mercimeği sizlere de günaydınnn
kısacası herkesee günaydınlarr
günaydııınnnn kızlaaaarrrr nasılsınız bakalım dün doktoru aradım normalde 1 yıl geçmesini istiyorum ben dedi ama aklınıza takılan bişey varsa zaman kaybetmek istemiyorsanız gelin detaylı bakalım dedi kafam karıştı benim ya eşim de sen bilirsin diyor napıcam bilemedim :44::44::44::44::44:
aynen bende yaaaa.....
hele o kız bebekleri var ya altında bez.. bir de etekli,yeni yürümeye çalışıyolar..bacaklar boğum boğum.....
düşünsene...
ısırmıcan da ne yapcan onları......:129::129::129::129::129::129:
canım bence bi git.doktora gittiğimde bana da dedi daha 6 ay olmuş bu süre sizin için yeterli mi filan dedi, korkularınız var mı ya olmazsa diye dedi. ben de evet diyince muayene etti yoksa bekleyin diyip gönderecekti.. o yüzden istersen bi git ne var ne yok bi baksın.
bi yandan gitsem mi diyorum bi yandan da bi kaç ay daha bekliyim diyorum çok kararsız kaldım :18::18::18::18::18::18:
canım bence bi git.doktora gittiğimde bana da dedi daha 6 ay olmuş bu süre sizin için yeterli mi filan dedi, korkularınız var mı ya olmazsa diye dedi. ben de evet diyince muayene etti yoksa bekleyin diyip gönderecekti.. o yüzden istersen bi git ne var ne yok bi baksın.
bi yandan gitsem mi diyorum bi yandan da bi kaç ay daha bekliyim diyorum çok kararsız kaldım :18::18::18::18::18::18:
bence git bak bi sorun filan çıkarsa ki inşallah yoktur tedavi süreci vs zaten bi kaç ay kaybedeceksin o yüzden bence git. ama yine de sen bilirsin
bence git bak bi sorun filan çıkarsa ki inşallah yoktur tedavi süreci vs zaten bi kaç ay kaybedeceksin o yüzden bence git. ama yine de sen bilirsin
bu ay da bekliyim bi nakalım olmazsa giderim önümüzdeki ay ee siz napıyorsunuz kızlar ?
bu ay da bekliyim bi nakalım olmazsa giderim önümüzdeki ay ee siz napıyorsunuz kızlar ?
ben şu anda pinekliyorum :hehehhe : biraz sonra kalkıp evle ilgilenecem :)
ben de poğaca çay keyfi yapıyorum iş yerinde..
birde mustafa sandal nostaljisi yapıyorum..
onun arabası var...
güzel mi güzel...
hey gidi günler.....![]()
ben de poğaca çay keyfi yapıyorum iş yerinde..
birde mustafa sandal nostaljisi yapıyorum..
onun arabası var...
güzel mi güzel...
hey gidi günler.....![]()
çocukluğumuzun şarkısıııı :)
çocukluğumuzun şarkısıııı :)
ne güzel yaa.. şarkı 98'de çıkmış.. o zmanlar 12 yaşındaymışımmm.
iyiki yaşamışım o yıllarda...![]()
ben bugün pek yoğun değilim bi ütü yapıcam o da kolaybugün bizim evlilik yıldönümümüz kızlar 1 sene oldu
![]()
aaaaaaaaaaa.. tebrikler canım.........
çok özel bi günnnnnnnnnnn....
allah bir değil 40-50......... hatta ömür boyu beraber olmayı nasip etsin.........:123::123::123:
hadi bakalım kocandan önce bu da benden olsun:119::119::119::119:
ee peki o farkındamı
yüzük alcakdırrr![]()