peki size bi soru kızlar...diolar ya detten spnra 12-14-16da birlikte olun die..benm 11-13-15 die oldu heralde farketmess dimi tutcağı warsa tutar gibime gelioo
onların kızması bitmez zaten sanki elimizde üzülüp üzülmemek tamam bizim için diolar ama onlarda kızmasın o zaman kendimi suçlu gibi hissediyorum
sanki kötü bişey yapmış gibi hissediyorum bende ama kendimi üzsem de üzmesem de o olucağı zaman olucak o da çok istiyor ama böyle dile getirmese çok daha güzel olur
aynen cnm üzül boşver yaa üzülmek en doğal hakkımız ağlamak en doğal hakkımız ağlayarak yapılan dualar daha çok kabul olur boşver ağla gitsin yaa ağlamazsan daha kötü oluyosun ben bugün ağlamıcam die sıktım kendimi ama baktım daha kötü olucam koyverdim gitti valla banane ağlıycam iştee
ahhh canım ağlama yaa ya da ağla açılırsın ama daha ameliyat olalı 1 ay olmuş canım bakalım önümüzdeki ay olur belki Allah'a dua edelim vericek olan ''O'' biliyorsun Allah istemezse ne kadar ağlasak boş he kendimizi üzmeyelim sinirlerimizi harab etmeyelim ben hep yıllarca olmayıp yıllar sonra olanları düşünüp kendimi rahatlatıyorum sende böyle düşün bence canım
evet cnm böyle senelrce olmayanları düşününce kendime kızıyorum ama elde deil napalım hayırlısı şu yerleşme kanamasını araştırıyomda benim ki ondan deil heralde o normal adet terihinden önce olurmuş benimki gününde olduğuna göre deil benim ki
bi de o damla damla oluyormuş galiba canım bi de açık renk oluyormuş galiba
neyse cnm boşver benim ki bildiğin adet boşyere kafamı karıştırmıyım hiç
bencede canım hiç bakma kafanı karıştırma ben şimdi çıkıyorum canım kendine iyi bak p.tesi görüşürüz artık bende giremicem h.sonu misafirim var p.tesi bomba gibi bekliyorum seni tamam mı hadi öptüm canım
yeşilcikim sen asıl manisalımısın görev için falanmı burdasın?
ben geldim ama kimse yok cikayim bari
farketmez canım ne zaman yumurtladığını biliyorsan o günlerde olursun zaten spermler 48 saat yaşadığı için ben sorun olucağını sanmıyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
ya bi de bişey sorucam bilen varsa söylesin konuyla alakasız ama sorucam yinede içli köfte istiyor canım ama bi kere denedim olmadı bi dahada yapmaya korkuyorum olmaz diye bilen var mı acaba
saol canım. valla çok yere göründü şu anda boyun fıtığı var dediler ameliyat dediler ama ben genede başka dr bakıcam tabi. çerkezköyde oturuyorlar ben dedim illa gel burda da görün. bağcılar eğitim araş gitti, çapaya gitti, erkezköyde gitti, şimdide özele gidiyorinşallah bulunur bi çaresii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?