Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Kizlar ben 4.gün yogum. Annecigime gidiyorum. Zamanda gecer.mensime 9var..banada dua edin olurmu...simdi eşim gelene kadar hazirlanym..hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun.

taam cnm öyle düşünüyorum bide bişi dicem ben nasıl haber vercem size güzel veya kötü haber daha 3-4 gün giremiycem nete

ya cnm senin bat bugün dimi bence normal bir test yap eğer geç dllnme olmadınsa çıkar zaten kaç kişi o normal testlerle 4 gün kala falan öğreniyor ben de mesela 2 gün kala normal testle ve kanla öğrenmiştim. Bence bugün yap çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlarsın geç yum ya da dllnme için ;)) senin yerinde olsam ben ohoooo :D 7 gün kala başladım ben teste bakalım inşallah varsa tabi kaç gün kala çıkıcak acaba ?? bu gün 5 gün var ama yok bişi :S

canım bende manisadayım sanırım sen turgutludasın formun bi yerinde öyle görmüşsün. salihli medigüven hastanesine hiç gittin mi ya da hangi kadın doğumcu hangi hastane iyi bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

evet canım turgutludayım..
medigüvene ben hiç gitmedim ama arkadasım gitmişti yağmur bey varmış. o çok iyi demişti... hatta onda doğum yaptı.
maşallah güzel bi kızı var..
ben salihli can hastanesine gitmiştim.ordada muzaffer bey vardı çok çok iyi bi dr. onu tavsiye edbilirim.. tam benim rahatsızlığım zamanında idareye geçmişti hasta bakmayı bırakmıştı.bende mecburen turgutlu ege umutta volkan beye gittim..
ama hastaneden pek memnun kalmadım..
şimdi devlete gidiyorum ve çok memnunum..burda devlette murat öztekin var. genç ama çok bilgili bi dr..
onu mutlaka tavsiye ederim
ama manisa da da çok iyi dr.lar olduğunu duymuştum..
celal bayarda özellikle.. birde 8 eylülde..

evet cnm gün aşırı en doğrusu zaten ama ne zaman bitirmen gerektiğini anlamak için bile test çok faydalı bence sonuçta bat a kadar devam edemezsin sanırım dimi :)))) spoşlar 72 saat canlı kalabiliyor cnm yumoşunla da 24-36 saat arasında buluşması lazım. Gıda takviyesi olarak erkekler için keçiboynuzu kendisi pekmezi her türlü faydalı bir de çalışmadan 2 saat kadar önce türk kahvesi iyi olur (sade olması daha iyi) ayrıca eşin çok sıcak su ile duş almasın bu da önemli ;)

Bir de ben bişi soucam bu hani bir kaç farklı kişinin söyediklerinde alt alta cvp yazıyosunuz ya o nasıl oluyor yahuuu :S bi de o hoplayıp zıplayan gülen yüzler nerden geliyor ???

canım alıntı ile cevaplanın yanında hani bi + işareti varya ona tıkladığın mesajların hepsini çekiyosun
sonra konuya cevap ver diyince hepsi geliyo çoklu cevap verebiliosun, smileyler de kullanıcı kontrol panelinden
çıkıyomuş oraya gelince bak bulursun, benmklier direk çıkmıştı öle bişey yapmak zorunda kalmadım ??

Kizlar birde sabahları spermler daha hareketli ve kaliteli oluyorlarmis..

onu bende duydum sabaha karşı uyanıp denemiştik demişler, o zaman daha kolay tutuyo demişler, hız yani :) :10::10::10::10::10:

Kizlar ben 4.gün yogum. Annecigime gidiyorum. Zamanda gecer.mensime 9var..banada dua edin olurmu...simdi eşim gelene kadar hazirlanym..hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun.

zaten çoktandır gelmydun özletysun kendini mutlucum yapma böle :(((( hadi görüşürüz tatlım kendine iyi bak :16:

ya cnm senin bat bugün dimi bence normal bir test yap eğer geç dllnme olmadınsa çıkar zaten kaç kişi o normal testlerle 4 gün kala falan öğreniyor ben de mesela 2 gün kala normal testle ve kanla öğrenmiştim. Bence bugün yap çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlarsın geç yum ya da dllnme için ;)) senin yerinde olsam ben ohoooo :D 7 gün kala başladım ben teste bakalım inşallah varsa tabi kaç gün kala çıkıcak acaba ?? bu gün 5 gün var ama yok bişi :S

armenacım sen de gerçekten çok erken başladındı yaww, birazcık sabırlı ol kuzum, sabrın sonu selamet inşallah :15:

cnm bilmiyorum ki tam hevesleniorum alıyım yapıyım die sonra karın ağrım başlıo olcam heralde die vazcayıyom yani kararsızım bu gün bi geçsin helen yarın bakarım artık

kızlar eczaneyi arayıp sordum erken gebelik testi die bişey yok dio normali varmış 4 liraymış ama gerek kalmıycak heralde karnın şişti ve dün akşam ki gibi ağrılarım başladı moralim bozuldu yaa :43::43::43:

kızlar eczaneyi arayıp sordum erken gebelik testi die bişey yok dio normali varmış 4 liraymış ama gerek kalmıycak heralde karnın şişti ve dün akşam ki gibi ağrılarım başladı moralim bozuldu yaa :43::43::43:

erken olan her yerde bulunmuyo cnm ben internetten almıştım mesela yrn yada pazar denicem 3-4 gün kala yani :D
üzerinde 5-7 gün kala sonuç verir yazıyo 6. gün yaptım bişi çıkmadı gerçi :D

canım boşver ya çok takma kafana...
bak bende regl oldum hemde beklediğimden erken...
herşeyin hayırlısı canım ya..
kendini hamile olcam diye odaklama.. daha çok hayal kırıklığı yaşarsın..
ben çok kaptırmıyorum o yüzden çok üzülmüyorum olmadı diye..
herşeyin zamanı var..
sen neşeli kızsın canım ya yapma böyle........
moralini yüksek tut..
ya olcaksın ya olmucaksın 2 ihtimal..
olmazsan onun mutluluğu paha biçilmez..
olursan da şükret..
de ki ne mutlu adet olabiliyorum yani herhangi bi sağlık sorunum yok diye...:16::16::16::16::16:

zaten çoktandır gelmydun özletysun kendini mutlucum yapma böle :(((( hadi görüşürüz tatlım kendine iyi bak :16:

armenacım sen de gerçekten çok erken başladındı yaww, birazcık sabırlı ol kuzum, sabrın sonu selamet inşallah :15:

ya evet öncekinde de böyleydm ben duramıyorum hayatmın merkezine koyuveriyorum sabırsız bişi olup çıkıyorum... hayırlısı bakalım. gerçi kan testi yaptırmadım mesela daha hiç tuttum kendimi nasıl olduysa :D

canım alıntı ile cevaplanın yanında hani bi + işareti varya ona tıkladığın mesajların hepsini çekiyosun
sonra konuya cevap ver diyince hepsi geliyo çoklu cevap verebiliosun, smileyler de kullanıcı kontrol panelinden
çıkıyomuş oraya gelince bak bulursun, benmklier direk çıkmıştı öle bişey yapmak zorunda kalmadım ??

tmm bakıyım saol cnm

onu bende duydum sabaha karşı uyanıp denemiştik demişler, o zaman daha kolay tutuyo demişler, hız yani :) :10::10::10::10::10:

öncelikle bilgiler süpe:1::1:
dediklerini uyguluycam...
valla canım biraz zor olacak ama bu ay o şekilde deniycem mecburen bebiş için.
normalde söylemesi ayıp o kadar düşkün değiliz cinselliğe ama 'amaca giden her yol mübahtır':66::66::66::66:
spoşlarla yumoşlar bi biaraya gelse bi de döllense bu kadar mı zor ya..
bunlar ne biçim şeyler böyle...

gelelim hareketli suratlara
üstte kullanıcı kontrol paneli var ona gir
seçenekleri düzenle
standart editör toolbar
değişiklikleri kaydet..
tamam bu kadar:27::27::27::27:

bir bakıyım dediğin şeylere ;) sağolasın. Buarada bata 10 gün kalana kdr yapmakta sakınca olmaz heralde sonrasında çünkü yerleşmesine zararı olmasın da aman aman :D

canım boşver ya çok takma kafana...
bak bende regl oldum hemde beklediğimden erken...
herşeyin hayırlısı canım ya..
kendini hamile olcam diye odaklama.. daha çok hayal kırıklığı yaşarsın..
ben çok kaptırmıyorum o yüzden çok üzülmüyorum olmadı diye..
herşeyin zamanı var..
sen neşeli kızsın canım ya yapma böyle........
moralini yüksek tut..
ya olcaksın ya olmucaksın 2 ihtimal..
olmazsan onun mutluluğu paha biçilmez..
olursan da şükret..
de ki ne mutlu adet olabiliyorum yani herhangi bi sağlık sorunum yok diye...:16::16::16::16::16:

evet cnm öyle ama ne biliyim yaa 2 senedir bekliyorum artık bende yaşamak istiyorum bu duyguyu şuan moral yerlerde bende ağlamak istiyorum annem üzülmesin die ağlayamıyorum da çok kötüyüm yaa :14::14::14::14::14::14:

evet cnm öyle ama ne biliyim yaa 2 senedir bekliyorum artık bende yaşamak istiyorum bu duyguyu şuan moral yerlerde bende ağlamak istiyorum annem üzülmesin die ağlayamıyorum da çok kötüyüm yaa :14::14::14::14::14::14:

heeeeyyyy ne oluyor orda ağlayan var diye duydum kuşlarım öyle söyledi :20::20:

selam kızlar naıslsınız, nasıl gidiyor günleriniz..
Cuma saatinde yapılıpta kabul olunan dualar arasında olsun insaAllah bizim dualaramızda, yakın zamanda yüzümüzün güleceği haberler almayı nasip eder insaAllah Rabbim..
:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

yooo senin kuşların kandırmış seni sanki geçti ağrım yaa kızlar delircem bi ağrı vuruyo bi eçio nolduğunu bende anlamadım yaa:44::44::44:

canım benimde öyle şu an hiçbişeyim yok dün çok sancım vardı yarın büyük gün bakalım :44::44::44::44:

Back