Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

çok geçmiş olsun canım benim. ben yinede başka bi devlet hastanesine gitmenden yanayım. yani özeli olan bi dr olabilir mesela ameliyatını ssk dan alır Allah korusun gerekmez inşallah tabide. çünkü özeller resmen soyguncu. benim bi boynum tutulmuştu özele gittim 1800 tl çıkardı özel sigorta ile oda özel %80 ödedi bana ödemem gereken 1800 kaldı. bizim işyeri dr una geldim 1 merhem yazdı ovduk geçti.. sende öle yap bence. valla hasta olmak bile zor canım memleketimde.
devlet dr u bakmaz. özele gidersin başın ağrır parmağına kadar röntgenini çeker gereksiz tahlilini yapar. çok zor çokkk Allah kimseyi hasta etmesin, hastanelere düşürmesin inşallah.

zaten bu hsg yi devlet ödemiyomuş özelde de 200 liraymış. küçük yerde yaşamanın sıkıntısı işte yaa bi tane devlet hastanesi var onunda imkanları iyi değil. ya izmire filan gitcem onda da eşimin izin alması gerekiyo offf ne zor işler yaa bi muayene olmaya bile kırk takla atıyouz resmen. 10 gün sonra burdaki devlet hastanesindeki doktora yine gitcem ona da bi sorayım tekar ne diycek

kızlar vucudumuz her period öncesi muhtemel bir gebeliğe hazırlanır ve hormonlar da buna göre salınmaya başlar,
eğer ortada döllenmiş bir yumurta varsa gebelik süreci başlar, yoksa mens süreci başlar ve ne yazıkki herikisi için de
ortaya çıkan belirtiler benzerlik gösterir, ortada bişey olmasa da, hormonların etkisiyle çıkmayan sivilceler çıkabilir,
olmayan ağrılar olabilir, olan adet belirtileri kaybolabilir, nihayetinde bazıları gerçek belirtiler de olabilir ama ancak
gerçek gebelik tespitinden sonra bu belirtileri gebeliğe yorumlamak en doğrusu olur, hakkımızda hayırlısı olsun
mübarek Muharrem ayı ve Cumaların yüzü suyu hürmetine, rabbim bunca hevesi isteği geri çevirmesin elimizi boş
döndürmesin dualarımızı kabul etsin bütün olmayan ve isteyenlerle beraber bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin amiiinnn

Amin canım inşallaahhhhhhhhhhh. duaların, dualarım, dualarımız kabul olsun inşallahhh. tez zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallahhhhhh

kızlar vucudumuz her period öncesi muhtemel bir gebeliğe hazırlanır ve hormonlar da buna göre salınmaya başlar,
eğer ortada döllenmiş bir yumurta varsa gebelik süreci başlar, yoksa mens süreci başlar ve ne yazıkki herikisi için de
ortaya çıkan belirtiler benzerlik gösterir, ortada bişey olmasa da, hormonların etkisiyle çıkmayan sivilceler çıkabilir,
olmayan ağrılar olabilir, olan adet belirtileri kaybolabilir, nihayetinde bazıları gerçek belirtiler de olabilir ama ancak
gerçek gebelik tespitinden sonra bu belirtileri gebeliğe yorumlamak en doğrusu olur, hakkımızda hayırlısı olsun
mübarek Muharrem ayı ve Cumaların yüzü suyu hürmetine, rabbim bunca hevesi isteği geri çevirmesin elimizi boş
döndürmesin dualarımızı kabul etsin bütün olmayan ve isteyenlerle beraber bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin amiiinnn

çok güzel demişsin ipekcim valla bilgili kadın başka oluyor yaa :54::54::54::54: sen nasılsın ne var ne yok canım?

kızlar herkese günaydınnn.. hastaneden geldim ama malesef moralim çok bozuk. haberler iyi değil. rahmimde perdelenme varmış hsg çekilecek ve eğer perde rahmi ikiye ayıracak şekildeyse ciddi bir ameliyat gerekebilirmiş .s:s:s:s off canım çok sıkıldı yaaa devlet hastanesindeki doktor hiçbişe yok demişti gıcık oldum ona.. :@

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin, üzülme biraz daha araştır başka drlara da sor bakalım, forumda bunu yazanlar olmuştu gabliba,
inşallah kısa zamanda iyileşirsin bişeye gerek kalmaz canım ...

kızlar ben ckıyorum mutfak masası sipariş etmiştik o gelcek görüşmek üzere

hayırlı olsun zikzakım :)

zaten bu hsg yi devlet ödemiyomuş özelde de 200 liraymış. küçük yerde yaşamanın sıkıntısı işte yaa bi tane devlet hastanesi var onunda imkanları iyi değil. ya izmire filan gitcem onda da eşimin izin alması gerekiyo offf ne zor işler yaa bi muayene olmaya bile kırk takla atıyouz resmen. 10 gün sonra burdaki devlet hastanesindeki doktora yine gitcem ona da bi sorayım tekar ne diycek

canım çok geçmiş olsun ama küçük büyük farketmiyor emin ol. benim babamda rahatsız sürekli başı dönüyor hareket edemiyor. kaldığı yerde kalıveriyor. ne özellere ne devlete gitti hiiç bişi yok diyorlar. kulak dediler, boyun fıtığı dediler, bişey yok dediler.. herşey dediler hiçkimseninki birbirini tutmuyor.
izin al ve mutlaka devlete görün derim ben. sağlık bu eşin kalsın annen, baban akrabanla git ama git.

istersen msj atabilirsin birimize numarası olan varsa sende. yoksa bende verebilirim. telefondan face e girebiliyorsun face ten ekleyebilirsin bizi yada birimizi tercihim hepimizi:9: çok karışık yazdım :9: bundan sonra kız gülüşü yapıcam hepp :9::9:

evet olabilir özelden sen bana telini atabilirsin cnm ben sana msj atarım gelişmeleri sende arkadaşlara yazarsın tabi senin için bi mahsuru yoksaa :9::9::9::9:

evet olabilir özelden sen bana telini atabilirsin cnm ben sana msj atarım gelişmeleri sende arkadaşlara yazarsın tabi senin için bi mahsuru yoksaa :9::9::9::9:

olurmu canım benim ne mahsuru. istediğin zaman atabilirsin. özelden atıyorum. istediğin zamanda arayabilirsin, konuşabilirzz. başım gözüm üstüne. bi arkadaşım daha olur fenamı..:46:

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin, üzülme biraz daha araştır başka drlara da sor bakalım, forumda bunu yazanlar olmuştu gabliba,
inşallah kısa zamanda iyileşirsin bişeye gerek kalmaz canım ...

hayırlı olsun zikzakım :)

sağol ipekcim forumda bununla ilgili bi konu açılmış okudum. her doktordan farklı sesler çıkmış en iyisi başka doktora da görünmek.

canım çok geçmiş olsun ama küçük büyük farketmiyor emin ol. benim babamda rahatsız sürekli başı dönüyor hareket edemiyor. kaldığı yerde kalıveriyor. ne özellere ne devlete gitti hiiç bişi yok diyorlar. kulak dediler, boyun fıtığı dediler, bişey yok dediler.. herşey dediler hiçkimseninki birbirini tutmuyor.
izin al ve mutlaka devlete görün derim ben. sağlık bu eşin kalsın annen, baban akrabanla git ama git.

hastane imkanı çok önemli gerçekten ya canım gurbetteyim ben ne anne baba ne akraba hiç kimse yok burda. kendim de giderim doktorra çok şükür yol iz bilirim yani :)) ama işte böyle zamanda da kimse yalnız gitmek istemez. inşallah iyi bir doktora denk gelirim de sorun neymiş anlaşılır.

çok güzel demişsin ipekcim valla bilgili kadın başka oluyor yaa :54::54::54::54: sen nasılsın ne var ne yok canım?

sağol canım benim ya inan bilgililikten değil de, herkesin metin olmasını istiyorum ben :31:
hani hayalkırıklığı olmasın hemencik heveslenip birden üzülmesinler diye yazdım, ahh aaahh
ben istemezmiyim en ufak işaretin gebelik belirtisi olmasını, taa candan dilerim ama rabbimin bilir
iyi diyelim iyi olsun işte ruyacım yaa bende napym çalışyrum işte bildiğin gibi işe git çalış :126:
eve git çalış :31::31::31: akşam çalış :17::17::17: öle koşturup duruyorum canım yaa :31:

hastane imkanı çok önemli gerçekten ya canım gurbetteyim ben ne anne baba ne akraba hiç kimse yok burda. kendim de giderim doktorra çok şükür yol iz bilirim yani :)) ama işte böyle zamanda da kimse yalnız gitmek istemez. inşallah iyi bir doktora denk gelirim de sorun neymiş anlaşılır.

Allah yardımcın olsun canım benim. tabiiki bilirsin yol iz ama bazı şeylerde bence fikir almakta yarar var. biz kadınlar biri bişey dedimi hemen gaza geliyoruz ama bi düşünmek laızm yararlımı, zararlımı, doğrumu, yanlışmı. ondan dedim biriyle git diye. benim kayınalidem göz dr una gitmişti anam bi girdi çıkınca hemen ameliyat acil demişler kör olabilirsin demişler eşimi aradı ben ameliyata giriyorum. hemen olursam indirim yapçaklarmış sonra gelirmsem normal fiyat olcakmış randevu zor alınıyormuş falan fişman... telaş olduk tabi hemen eşim dedi dur bi nerdesin napıyosun sakın dedi. eve gel konuşuruz dedik falan. başka dr a götürdü snra eşim önemli değil dedi dr ameliyatlık bişeyi yok zaten hep varmış bi zararı yok dedi. al sana canlı örnek. bak ist.da yaşıyoruz ama aynı zamnda neler yaşıyoruzz. sen genede üzülme. heryerde oluyo bölee.. :((
inşallah seninde bişeyin çıkmaz.

inşallah anlaşılır canım inşallah dediğin gibi iyi ve ilgili bir doktor olur:31: onda da haklısın walla ne diyim ki,
birlik insana güç kuvet verir, yanında güvenebileceğin biri olması faydalı olurdu ama olmasa da nolur ki ??
mühim olan sensin zaten, yanındakinin de elinden ne gelirki canım, hem sen yeterince güçlüsün bence,
bunu da kolaylıkla atlatırsın evvelAllah gider araştırırsın mis gibi adım adım çözersin canım endişe etme :31:

kızlar herkese günaydınnn.. hastaneden geldim ama malesef moralim çok bozuk. haberler iyi değil. rahmimde perdelenme varmış hsg çekilecek ve eğer perde rahmi ikiye ayıracak şekildeyse ciddi bir ameliyat gerekebilirmiş .s:s:s:s off canım çok sıkıldı yaaa devlet hastanesindeki doktor hiçbişe yok demişti gıcık oldum ona.. :@

canım benim ya... cok gecmiş olsun sıkma canını bu kadar. sonucu senin için iyi olacaksa bu kadar kafana takma diycem ama elde değil tabi bunu biliyorum..
bence bi kaç doktora daha git bazı doktorlar hemen ameliyat diyo da bazen ameliyat gerekmiyebiliyo..

Slm kızlar nasılsın.. 2. 3gündür temizlik ders misafirlik derken giremedm. Iyisiniz insallah.. tlfndan girdgm için çok fazlasina göz gezdiremedm hamis olan varmı başka. Birde. Eslemcim insallah guzel haberini alcaz canm benim.hayrlisyla..

Back