- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
çok geçmiş olsun canım benim. ben yinede başka bi devlet hastanesine gitmenden yanayım. yani özeli olan bi dr olabilir mesela ameliyatını ssk dan alır Allah korusun gerekmez inşallah tabide. çünkü özeller resmen soyguncu. benim bi boynum tutulmuştu özele gittim 1800 tl çıkardı özel sigorta ile oda özel %80 ödedi bana ödemem gereken 1800 kaldı. bizim işyeri dr una geldim 1 merhem yazdı ovduk geçti.. sende öle yap bence. valla hasta olmak bile zor canım memleketimde.
devlet dr u bakmaz. özele gidersin başın ağrır parmağına kadar röntgenini çeker gereksiz tahlilini yapar. çok zor çokkk Allah kimseyi hasta etmesin, hastanelere düşürmesin inşallah.
zaten bu hsg yi devlet ödemiyomuş özelde de 200 liraymış. küçük yerde yaşamanın sıkıntısı işte yaa bi tane devlet hastanesi var onunda imkanları iyi değil. ya izmire filan gitcem onda da eşimin izin alması gerekiyo offf ne zor işler yaa bi muayene olmaya bile kırk takla atıyouz resmen. 10 gün sonra burdaki devlet hastanesindeki doktora yine gitcem ona da bi sorayım tekar ne diycek