Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hayırlısı olsn akşam kocam sıkı sıkı tmbihlio sakın olursan üzülmek yok bu sefer daha yeni ameliyat oldun falan tamam tamam diorum ama akşam kasıklarım ağrımaya başlayınca zor tuttum kendimi ağlamamak için valla kötü oldum inş. olmamda alarım mutlu haberi çok ihtiyacım var buna 2 senedir bunu bekiorum inş. ameliyat iyi elirde olur boşuna olmuş olmam inş. :6::6::6:

canımcım üzülme tabii. malzeme bizde hep yaparız. varsın 2 yıl geç olsun hayırlısı buymuş deriz. tabbiki hemen olsun isteriz ama olmuyo diye enden zamanımızı harabedelim. her günümüzün tadını çıkartalım neden güzel şeylerle mutlu olmuyoruzda elde edemediklerimize üzülüyoruzki. öncelikle kendi sağlığımızla mutlu olalım, mutlu olacak o kadar çok şeyimiz varki bir bebeğimizin olmaması dünyanın sonu değil elbet olacak sende rahat ol..
benim ilk denemelerim ben çok heyecanlıyım bu yüzden ama bak sen denemişsinde daha rahat olman lazım. geç olsun hayırlısı olsun canım benim hepimiz için böyle. belki 1 ay sonra sizde benim ağlanmalarımı sızlanmalarımı dinliyceksiniz olmadı diycem ama üzülmeemk gerek. sizde bana destek olun üzülmeme izin vermeyin :45::45:

bende senin üzülmene izin vermiyorum. AĞLAMAK YOOOOOOKK GÜLMEK VARRRRRR

kızlaaarrr bende pasta istiyoruuummmm dünde konuşmuşsunuz canım çekti heee :56::56::56: tam adet öncesi fena oldum :1::1: eslemcim kasıklarımsa sancılar var ama çok değil şu an hiç bişeyim yok dün ölüyordum yaaa mideme bir kramp girdi nefes alamıyordum birde kv deydik misafirde vardı napıcağımı şaşırdım zikzakcım hoşbulum bu arada siz nasılsınız kızlar :16:

günaydıııınnnn kızlaaarrrrr sabah sabah ne güzel kaynatmışsınız öyle :10::10::10::10:

hoşgeldin azcık gelde sen de çorbada tuzun olsun senin de beraber kaynatalım kuzum :16::16:

izmite gelen herkesede benden pişmaniye hemde çikolatalı :27::27:

ayy kızlar sağolun ya tatlı yer tatlı konuşuruk işte en güzeli, eslem ben trene atlasam 1 saate ordayım heral :1::1:

canımcım üzülme tabii. malzeme bizde hep yaparız. varsın 2 yıl geç olsun hayırlısı buymuş deriz. tabbiki hemen olsun isteriz ama olmuyo diye enden zamanımızı harabedelim. her günümüzün tadını çıkartalım neden güzel şeylerle mutlu olmuyoruzda elde edemediklerimize üzülüyoruzki. öncelikle kendi sağlığımızla mutlu olalım, mutlu olacak o kadar çok şeyimiz varki bir bebeğimizin olmaması dünyanın sonu değil elbet olacak sende rahat ol..
benim ilk denemelerim ben çok heyecanlıyım bu yüzden ama bak sen denemişsinde daha rahat olman lazım. geç olsun hayırlısı olsun canım benim hepimiz için böyle. belki 1 ay sonra sizde benim ağlanmalarımı sızlanmalarımı dinliyceksiniz olmadı diycem ama üzülmeemk gerek. sizde bana destek olun üzülmeme izin vermeyin :45::45:

bende senin üzülmene izin vermiyorum. AĞLAMAK YOOOOOOKK GÜLMEK VARRRRRR

saol cnm benim haklısın ama napıcan işte biyerden sonra insan korkuyo hiç mi olmıycak acaba dio allahım ne zaman verirse o zaman tabi isyan etmem asla...
dün akşam haberlerde kadın 5 yaşındaki kızını kardeşiyle kavga etti diehastanelik etmiş görseydiniz kızın iki gözüde mosmor içim acıdı biz bi evlat die sabah akşam ağlarken bunlar nasıl kıyabiliyolar nasıl kıymet bilmiyolar ben anlamıyorum cnm benim çok zor yaa allah bize güç kuvvet ve sabır versin cnm bak ağlamıyorum gülüyorum senin için :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

tariflerini isteriz ozaman tatlı düşmanı bi kocam var 2 günde bir tatlı pasta yapıyorum 2 gün dayanıyo anca :D

ankarada şuben yokmu tatlım :D

yok hayatım orada kimsemde yok. ama senin istanbulda varsa ve gelince uğramazsan hatrım kalır. 1 gün önceden haber veriyorsun sana kendi ellerimle çikolata-vişneli pasta yapıyorum. ayıptır söylemesi benim en sevdiğimdir dee:1: ama siparişte alırım tabiikii

izmite gelen herkesede benden pişmaniye hemde çikolatalı :27::27:
eslemcimm ben çok severim babamda kocaelinde çalışıyordu alırdı bize ama çikolatalı değil tabi cimriydi o otobüslerde 3 tane 5 liralık olanlardan alırdı :(( ama ben gerçek pişmaniye seviyorum gelirsem mutlaka haberin olacak emin ol. sende bu tarafa gelirsen hemen söylüyosunnnn

canım benim günaydın öncelikle..
progestan hamilelerde ilk 3 ayda düşükleri önlemek için kullanılıyo..
çünkü progesteron hormonu düşük olması allah korusun düşük sebebi.
o ilaç ta bi nevi takviye yani...
korkmadan kullanabilirsin... öncesinde de hamile kalmayı kolaylaştırır evet...
durgunuz bugün canım ya hadi neşelendir bizi biraz..
:33::33::33:

tekrar günaydın canım saol. teşekkür ederim cevabın için. inşallah sağlıklı sıhhatli olurrr.. senindemi keyfin yok???? anam mutlu kimse yazmazmı bu forumda kırıcam hepinizin kafasını. kırıcamki içinden bebek fikirleriniz aksın gitsinnn olmayanlara üzülmeyin. yeniden denemenin heyecanını yaşayın emiiiiii :46::46:

hoşgeldin azcık gelde sen de çorbada tuzun olsun senin de beraber kaynatalım kuzum :16::16:

ayy kızlar sağolun ya tatlı yer tatlı konuşuruk işte en güzeli, eslem ben trene atlasam 1 saate ordayım heral :1::1:

ahh ahh nerde cnm trenler kalktı yaw eskiden dediğin gibi bi saate istanbulda oluyoduk bide söylemesi ayıp beş milyona şimdi efeturlarla 16 milyon yani çok pahalı :17::17::17::17:

saol cnm benim haklısın ama napıcan işte biyerden sonra insan korkuyo hiç mi olmıycak acaba dio allahım ne zaman verirse o zaman tabi isyan etmem asla...
dün akşam haberlerde kadın 5 yaşındaki kızını kardeşiyle kavga etti diehastanelik etmiş görseydiniz kızın iki gözüde mosmor içim acıdı biz bi evlat die sabah akşam ağlarken bunlar nasıl kıyabiliyolar nasıl kıymet bilmiyolar ben anlamıyorum cnm benim çok zor yaa allah bize güç kuvvet ve sabır versin cnm bak ağlamıyorum gülüyorum senin için :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ağlama tabii güzelim. bizim çocuklarımız çok şanslı olacak böyle anneleri olduğu için. Allah herkesin şansını bahtını güzel etsin. zavallı çocuk için üzüldüm ama vardır Rabbimin bir bildiği.

zikzakçım bu arada atlamışım tarif olayını veririm ytabi zaten hazır kekle yapıyorum ama en önemlisi sevgi katmak ben bunu çok yapıyorum. galibada biraz fazla kaçırıyorum herkes bayılıyorr... ukala mıyım??? eveeeeeeeettttttttttttt:64::64::64:

Son düzenleme:
yok hayatım orada kimsemde yok. ama senin istanbulda varsa ve gelince uğramazsan hatrım kalır. 1 gün önceden haber veriyorsun sana kendi ellerimle çikolata-vişneli pasta yapıyorum. ayıptır söylemesi benim en sevdiğimdir dee:1: ama siparişte alırım tabiikii

eslemcimm ben çok severim babamda kocaelinde çalışıyordu alırdı bize ama çikolatalı değil tabi cimriydi o otobüslerde 3 tane 5 liralık olanlardan alırdı :(( ama ben gerçek pişmaniye seviyorum gelirsem mutlaka haberin olacak emin ol. sende bu tarafa gelirsen hemen söylüyosunnnn

tekrar günaydın canım saol. teşekkür ederim cevabın için. inşallah sağlıklı sıhhatli olurrr.. senindemi keyfin yok???? anam mutlu kimse yazmazmı bu forumda kırıcam hepinizin kafasını. kırıcamki içinden bebek fikirleriniz aksın gitsinnn olmayanlara üzülmeyin. yeniden denemenin heyecanını yaşayın emiiiiii :46::46:

daha bi ay olmadı ist.daydım cnm taksim eminönü şirinevler ve gaziosman paşada gezdim cnm sen ne tarafta kalıosun

ahh ahh nerde cnm trenler kalktı yaw eskiden dediğin gibi bi saate istanbulda oluyoduk bide söylemesi ayıp beş milyona şimdi efeturlarla 16 milyon yani çok pahalı :17::17::17::17:

aaa doğru ya trenlerde değişklikler oldu unttum ben onu, haklısın zor canım yaa tren güzeldir ya severdim ben
izmit ve adapazarı için çok güzel bi ulaşım şekliydi ama artık o da yokmuş neyse tatlım tekrar olucak ama heralde ??

pastaaa tariflerden bize de ver heee ben çok severim tabi eşimde çok sever ayyy canım çekti yaaa olsa da yesem :56::56::56::56:

daha bi ay olmadı ist.daydım cnm taksim eminönü şirinevler ve gaziosman paşada gezdim cnm sen ne tarafta kalıosun

canım esenlerde oturuyorum ama şirinevler tarafına gelebilirsim bende yada ortak biyerde buluşurduk. keşke daha önce tanışmış olsaydık ama yeni denedik bende forumlara yeni katıldım bu yüzden. zaten burdan öncede pek yazmıyordum. yeniyim ben :) birdaha gelirsen mesai günlerinde cevahire-şişli 5 dk yolum. haftasonuda bakırköyde buluşabilirz..

aaa doğru ya trenlerde değişklikler oldu unttum ben onu, haklısın zor canım yaa tren güzeldir ya severdim ben
izmit ve adapazarı için çok güzel bi ulaşım şekliydi ama artık o da yokmuş neyse tatlım tekrar olucak ama heralde ??

evet gelck cnm hemde hılı trenler daha güzeli olcak artık sen adapazarındamısın cnmm

canım esenlerde oturuyorum ama şirinevler tarafına gelebilirsim bende yada ortak biyerde buluşurduk. keşke daha önce tanışmış olsaydık ama yeni denedik bende forumlara yeni katıldım bu yüzden. zaten burdan öncede pek yazmıyordum. yeniyim ben :) birdaha gelirsen mesai günlerinde cevahire-şişli 5 dk yolum. haftasonuda bakırköyde buluşabilirz..

saol cnm benim inş. benim eşim polis ist esenlerde arkadaşı vardı oda orda polis onunla gezdik ikea forum istanbul falan oralarda tanışmış olsaydık senide görürdük yani neyse bi dahakine artık cn benim saol bende izmite beklerim inş..

bugün son yumurtlama günüm kızlar bugünden sonra adetimi beklicem dua edin bana :18:

arkadaşlar yoğun istek üzerine yazıyorum sizeee.
ÇİKOLATALI-VİŞNELİ PASTA

malzemeler
-bimden kakaolu kek
-kakoulu yada vanilyalı pasta kreması
-krem şanti
-damla çikolata
-vişne
-vişne suyu (su bardağının 3 te 2 si kadar tani 150 ml falan)
-birde krema ve krem şanti için süt

önce kremşantiyi yapın ve dolaba koyun 1 bardak süt ile.
kekin alt kısmı tabağa/tepsiye konur üzeri vişne suyunun yarısı ile ıslanır. ama çok ıslatmayın dağılmasın. az ıslatmayın kuru olmasın
pasta kreması yapılıp yarısı sürülür, üstüne vişneler dizilir, üstüne çikolata parçacıkları serpilir.
diğer kalıbın üst tarafına pasta kreması sürülür ama ters kapatılır. yani vişneler 2 krema arasında kalır. böylece kekin orta kısmıda en üste gelmiş olur.
kekün üst tarafına (yani orta kısmı üstte kaldıya) meyve suyu dökülür ıslatılır tekrar.
dolaptan krem şanti alınır ve kekin üzeri kapatılır ve üzeri yine vişne ve çikolata parçaları ile süslenir. isteğe göre az çikolata sosu ile şekillendirilebilirde.

siz ekleyebilirsiniz. bu tarifi ben görümcemde görmüştüm tam böle değildi ama değiştirdim ekledim çıkardım bu oldu, nefis oldu.
ayrica dıştaki krem şantinin kakolu olması daha iyi vişne suyunu bırakınca pemde oluyo beyaz olanı.
birde krem şanti ve pasta kreması dr. olmaslı çok farkediyor kenton olmasın.

AFİYET BAL ŞEKER OLSUN YARASIN BEBİŞLERİMİZEEEEEEEE:56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
saol cnm benim inş. benim eşim polis ist esenlerde arkadaşı vardı oda orda polis onunla gezdik ikea forum istanbul falan oralarda tanışmış olsaydık senide görürdük yani neyse bi dahakine artık cn benim saol bende izmite beklerim inş..

benimde polis arkadaşım var hemde esenlerde . nasıl yaniii :) arkadaşının adı neydiii ??? ve onalrında misafiri gelmişti şehir dışından. ama gerçi o kız hamileydi galibaa. birde yaşı küçüktü sanırsam.

Back