hayırlısı olsn akşam kocam sıkı sıkı tmbihlio sakın olursan üzülmek yok bu sefer daha yeni ameliyat oldun falan tamam tamam diorum ama akşam kasıklarım ağrımaya başlayınca zor tuttum kendimi ağlamamak için valla kötü oldum inş. olmamda alarım mutlu haberi çok ihtiyacım var buna 2 senedir bunu bekiorum inş. ameliyat iyi elirde olur boşuna olmuş olmam inş.![]()
canımcım üzülme tabii. malzeme bizde hep yaparız. varsın 2 yıl geç olsun hayırlısı buymuş deriz. tabbiki hemen olsun isteriz ama olmuyo diye enden zamanımızı harabedelim. her günümüzün tadını çıkartalım neden güzel şeylerle mutlu olmuyoruzda elde edemediklerimize üzülüyoruzki. öncelikle kendi sağlığımızla mutlu olalım, mutlu olacak o kadar çok şeyimiz varki bir bebeğimizin olmaması dünyanın sonu değil elbet olacak sende rahat ol..
benim ilk denemelerim ben çok heyecanlıyım bu yüzden ama bak sen denemişsinde daha rahat olman lazım. geç olsun hayırlısı olsun canım benim hepimiz için böyle. belki 1 ay sonra sizde benim ağlanmalarımı sızlanmalarımı dinliyceksiniz olmadı diycem ama üzülmeemk gerek. sizde bana destek olun üzülmeme izin vermeyin
![KK45 :45: :45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :45: :45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
bende senin üzülmene izin vermiyorum. AĞLAMAK YOOOOOOKK GÜLMEK VARRRRRR