teşekkürler kızlar
bimden olmasa olmuyomu pastaa
arkadaşlar yoğun istek üzerine yazıyorum sizeee.
ÇİKOLATALI-VİŞNELİ PASTA
malzemeler
-bimden kakaolu kek
-kakoulu yada vanilyalı pasta kreması
-krem şanti
-damla çikolata
-vişne
-vişne suyu (su bardağının 3 te 2 si kadar tani 150 ml falan)
-birde krema ve krem şanti için süt
önce kremşantiyi yapın ve dolaba koyun 1 bardak süt ile.
kekin alt kısmı tabağa/tepsiye konur üzeri vişne suyunun yarısı ile ıslanır. ama çok ıslatmayın dağılmasın. az ıslatmayın kuru olmasın
pasta kreması yapılıp yarısı sürülür, üstüne vişneler dizilir, üstüne çikolata parçacıkları serpilir.
diğer kalıbın üst tarafına pasta kreması sürülür ama ters kapatılır. yani vişneler 2 krema arasında kalır. böylece kekin orta kısmıda en üste gelmiş olur.
kekün üst tarafına (yani orta kısmı üstte kaldıya) meyve suyu dökülür ıslatılır tekrar.
dolaptan krem şanti alınır ve kekin üzeri kapatılır ve üzeri yine vişne ve çikolata parçaları ile süslenir. isteğe göre az çikolata sosu ile şekillendirilebilirde.
siz ekleyebilirsiniz. bu tarifi ben görümcemde görmüştüm tam böle değildi ama değiştirdim ekledim çıkardım bu oldu, nefis oldu.
ayrica dıştaki krem şantinin kakolu olması daha iyi vişne suyunu bırakınca pemde oluyo beyaz olanı.
birde krem şanti ve pasta kreması dr. olmaslı çok farkediyor kenton olmasın.
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN YARASIN BEBİŞLERİMİZEEEEEEEE
evet gelck cnm hemde hılı trenler daha güzeli olcak artık sen adapazarındamısın cnmm
bugün son yumurtlama günüm kızlar bugünden sonra adetimi beklicem dua edin bana :18:
kızlar az önce bi topikte bi arkadaş hamile olduğumu çenemde çıkan bi sivilceden anladım demiş annesininde öyle oluyomuş hamileyken...
inanırmısınız benim yüzüm öyle sivilceli bi yüz deildir sivilce pek çıkmaz iki üç gün önce çenemde kocaman bi sivilce çıktı ben de onu patlatmaya çalışınca yara oldu şu anda damga ibi duruyo komik geldi yaa olabilirmi acabaa
kızlar az önce bi topikte bi arkadaş hamile olduğumu çenemde çıkan bi sivilceden anladım demiş annesininde öyle oluyomuş hamileyken...
inanırmısınız benim yüzüm öyle sivilceli bi yüz deildir sivilce pek çıkmaz iki üç gün önce çenemde kocaman bi sivilce çıktı ben de onu patlatmaya çalışınca yara oldu şu anda damga ibi duruyo komik geldi yaa olabilirmi acabaa
bende okumuştum valla o forumu. inşallah canımmm. çok ümitlendirmek, gaza getirmek istemem ama valla bana konuşmalarından hep öle geldi tabiiki bilemem ve inşallah canım dualarım seninleee. ama konuşmalarındaki tüm belirtiler hamileliğin habercisi gibi. inşallah güzel haberlerini de duyarıızzz.
nazar boncuğunuda mavi görünce hep erkek gibi geliyo. hamile bile dğeilsin ama bana senin çocuğunda erkek olcakmış gibi geliyo. inşallah benimkide kız olyrrr kız nazar boncuğu neden yok yaa
sivilce he garipmiş ama olabilir belki canım kimisininde hamileyken vüzudunun herhangi bir yerinde yağ bezesi çıkıyormuş annemin arkadaşının öyle olmuş baya büyükmüş hemde sonra kendiliğinden patlamış o
bende kız istiyom amaaa
hemen içimdeki enerji akışını değiştirmeliyim o zman. kız geçirmeliyimm. sizde öle yapın benimki kız olcakmış gibi düşünün emiii
kızlar herkese günaydınnn.. hastaneden geldim ama malesef moralim çok bozuk. haberler iyi değil. rahmimde perdelenme varmış hsg çekilecek ve eğer perde rahmi ikiye ayıracak şekildeyse ciddi bir ameliyat gerekebilirmiş .s:s:s:s off canım çok sıkıldı yaaa devlet hastanesindeki doktor hiçbişe yok demişti gıcık oldum ona..
taam cnm öyle düşünüyorum bide bişi dicem ben nasıl haber vercem size güzel veya kötü haber daha 3-4 gün giremiycem nete
kızlar ben ckıyorum mutfak masası sipariş etmiştik o gelcek görüşmek üzere
bende okumuştum valla o forumu. inşallah canımmm. çok ümitlendirmek, gaza getirmek istemem ama valla bana konuşmalarından hep öle geldi tabiiki bilemem ve inşallah canım dualarım seninleee. ama konuşmalarındaki tüm belirtiler hamileliğin habercisi gibi. inşallah güzel haberlerini de duyarıızzz.
sivilce he garipmiş ama olabilir belki canım kimisininde hamileyken vüzudunun herhangi bir yerinde yağ bezesi çıkıyormuş annemin arkadaşının öyle olmuş baya büyükmüş hemde sonra kendiliğinden patlamış o
kızlar herkese günaydınnn.. hastaneden geldim ama malesef moralim çok bozuk. haberler iyi değil. rahmimde perdelenme varmış hsg çekilecek ve eğer perde rahmi ikiye ayıracak şekildeyse ciddi bir ameliyat gerekebilirmiş .s:s:s:s off canım çok sıkıldı yaaa devlet hastanesindeki doktor hiçbişe yok demişti gıcık oldum ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?