ayy cnm benim saolun valla yaa seviyorum sizi bu arada bana gelen giden yok kızlar hastalanmadım dahaaa:18::18::18::18:
hakkında hayırlısı olsun eslemcim ya ne diyim şimdi dur bakalım ne olucak ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm benim saolun valla yaa seviyorum sizi bu arada bana gelen giden yok kızlar hastalanmadım dahaaa:18::18::18::18:
hakkında hayırlısı olsun eslemcim ya ne diyim şimdi dur bakalım ne olucak ??
üzülme sen canım benim. zaten 7-8 ay daha ordasın sonra bebiş gelince Allah bilir ne olacağını.. belki işlerin ona devredilir anlar dmek istediğini, belki başkası gelir onu daha sinir eder, belki sen işten ayrılırsın, belki o çıkar sen dönünce olmazzzz. üzülme sen 7-8 ay daha sabret:128:
maşallah maşallah inşallah hastalanmazsınnnn
akşam adet belirtileri başlamıştı kasıklarım ağrıdı ve bacağım tutuldu hep öyle olur du ve gece hastalanırdım ama olmadım sabahta kalktım yok inş. olmam hayırlısı bu günde bekliycem baklaım
hoşgeldin eslem inş hamişsindir
bekle canım bugünde bekle bşey olmazsa zaten test yaparsın, bugn adet günün olduğu için erken olanlar daha kesin sonuç verir
ama bana sorarsan yarına kadar bekle, nolursa olsun yarın test yapsan en iyisi, ama kendin bilirsin tabi yineden benden önermesi
gülücük45, pureipek ve zikzak hepinizeee günaydınlarrrrrr... biliyomusunuz ben her sabah göğsümü kontrol ediyorum acaba kalmış olabilirmiyim diye ama hiçbi ağrı yok ama sanki sabah göğsümün ucu koyulaşmış gibi geldi ama en yakın arkadaşım hamile oda diyorki benim hastalığım zamanında olmuştu senin daha var ama bilemedim dedi. demekki psikolojik benmki
birde dün dr. umu aradım progestan vermişti hamileliğin kolaylaşması için dedimki bu ay denedik kalmışta olabilirim ilaç içersem gelmezmi gene ya hasta olursam dedim. o da; hamileysen hasta olmazsın zaten hamilelerde kullanıyor sen devam et dedi. böylece hastalığım 2 gün gecikse bile hemen hamileyim diye havalara uçucam inşalllaahhhhhhhhhhh çünkü kesinleşmiş olcak
kııızzz helal sana, aynen bebişim olsun da görsün gününü,
herkes benm işleri idare edebilir sanıyo ama zor biraz
aynen dediğin gibi belki iş değiştirebilirim ay herşeyi de bilmişsin kız maşallah sana :)
belki beraber bebişlerimiz olur, sende izne çıkarsın sonra izindeyken cevahirde buluşuruk bebiklerimzle
orda oturup pasta yerik bugünleri anar gülerik halimize ne dersiiin ???
bize yokmu pasta
günaydıııınnnn kızlaaarrrrr sabah sabah ne güzel kaynatmışsınız öyle
Hepimize var canım benim. ayrıca ben kendimde çok güzel pastalar yapıyprum tam evde yemelik. pastane pastaları gibi cicili bicili değil ama tadı güzel oluyo en azından. face profililmde de olamsı laızm. ama işyerinde mesai saatleri dışında açılıyor face ya bugün öğlen yada bu akşam size pastalarımın resmini gösteririm tipi mükemmel değil ama tadı çok güzel bi yiyen birdaha ister inşallah yeriz cevahire gelen herkesel pastalar benden demişmiydim