Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hakkında hayırlısı olsun eslemcim ya ne diyim şimdi dur bakalım ne olucak ??

akşam adet belirtileri başlamıştı kasıklarım ağrıdı ve bacağım tutuldu hep öyle olur du ve gece hastalanırdım ama olmadım sabahta kalktım yok inş. olmam hayırlısı bu günde bekliycem baklaım :53::53::53:

üzülme sen canım benim. zaten 7-8 ay daha ordasın sonra bebiş gelince Allah bilir ne olacağını.. belki işlerin ona devredilir anlar dmek istediğini, belki başkası gelir onu daha sinir eder, belki sen işten ayrılırsın, belki o çıkar sen dönünce olmazzzz. üzülme sen 7-8 ay daha sabret:128:

kııızzz helal sana, aynen bebişim olsun da görsün gününü,
herkes benm işleri idare edebilir sanıyo ama zor biraz :19:
aynen dediğin gibi belki iş değiştirebilirim ay herşeyi de bilmişsin kız maşallah sana :)

belki beraber bebişlerimiz olur, sende izne çıkarsın sonra izindeyken cevahirde buluşuruk bebiklerimzle
orda oturup pasta yerik bugünleri anar gülerik halimize ne dersiiin ???

maşallah maşallah inşallah hastalanmazsınnnn:nazar::nazar:

hayırlısı olsn akşam kocam sıkı sıkı tmbihlio sakın olursan üzülmek yok bu sefer daha yeni ameliyat oldun falan tamam tamam diorum ama akşam kasıklarım ağrımaya başlayınca zor tuttum kendimi ağlamamak için valla kötü oldum inş. olmamda alarım mutlu haberi çok ihtiyacım var buna 2 senedir bunu bekiorum inş. ameliyat iyi elirde olur boşuna olmuş olmam inş. :6::6::6:

akşam adet belirtileri başlamıştı kasıklarım ağrıdı ve bacağım tutuldu hep öyle olur du ve gece hastalanırdım ama olmadım sabahta kalktım yok inş. olmam hayırlısı bu günde bekliycem baklaım :53::53::53:

bekle canım bugünde bekle bşey olmazsa zaten test yaparsın, bugn adet günün olduğu için erken olanlar daha kesin sonuç verir :31:
ama bana sorarsan yarına kadar bekle, nolursa olsun yarın test yapsan en iyisi, ama kendin bilirsin tabi yineden benden önermesi :31:

bekle canım bugünde bekle bşey olmazsa zaten test yaparsın, bugn adet günün olduğu için erken olanlar daha kesin sonuç verir :31:
ama bana sorarsan yarına kadar bekle, nolursa olsun yarın test yapsan en iyisi, ama kendin bilirsin tabi yineden benden önermesi :31:

yok bu gün yapmam yarn artık ama eğer yarın çıkarsa size nasıl haber vercem internet yok kiiii:44::44:

gülücük45, pureipek ve zikzak hepinizeee günaydınlarrrrrr... biliyomusunuz ben her sabah göğsümü kontrol ediyorum acaba kalmış olabilirmiyim diye ama hiçbi ağrı yok:( ama sanki sabah göğsümün ucu koyulaşmış gibi geldi ama en yakın arkadaşım hamile oda diyorki benim hastalığım zamanında olmuştu senin daha var ama bilemedim dedi. demekki psikolojik benmki :(
birde dün dr. umu aradım progestan vermişti hamileliğin kolaylaşması için dedimki bu ay denedik kalmışta olabilirim ilaç içersem gelmezmi gene ya hasta olursam dedim. o da; hamileysen hasta olmazsın zaten hamilelerde kullanıyor sen devam et dedi. böylece hastalığım 2 gün gecikse bile hemen hamileyim diye havalara uçucam inşalllaahhhhhhhhhhh çünkü kesinleşmiş olcak:46::46::46:

canım benim günaydın öncelikle..
progestan hamilelerde ilk 3 ayda düşükleri önlemek için kullanılıyo..
çünkü progesteron hormonu düşük olması allah korusun düşük sebebi.
o ilaç ta bi nevi takviye yani...
korkmadan kullanabilirsin... öncesinde de hamile kalmayı kolaylaştırır evet...
durgunuz bugün canım ya hadi neşelendir bizi biraz..
:33::33::33:

kııızzz helal sana, aynen bebişim olsun da görsün gününü,
herkes benm işleri idare edebilir sanıyo ama zor biraz :19:
aynen dediğin gibi belki iş değiştirebilirim ay herşeyi de bilmişsin kız maşallah sana :)

belki beraber bebişlerimiz olur, sende izne çıkarsın sonra izindeyken cevahirde buluşuruk bebiklerimzle
orda oturup pasta yerik bugünleri anar gülerik halimize ne dersiiin ???

Alllaaaahhhh derimm :nazar::46::46::46::46: ne güzel şeyler söylemişsin amin canım amin. inşallah en yakın zamandaa olur bu dediklerin. Rabbim bu güzellikleri hepimize hemde beraber yaşatsın istiyorum çokmu şey istiyorum:1:

Son düzenleme:
günaydıııınnnn kızlaaarrrrr sabah sabah ne güzel kaynatmışsınız öyle :10::10::10::10:

bize yokmu pasta :(

Hepimize var canım benim. ayrıca ben kendimde çok güzel pastalar yapıyprum tam evde yemelik. pastane pastaları gibi cicili bicili değil ama tadı güzel oluyo en azından. face profililmde de olamsı laızm. ama işyerinde mesai saatleri dışında açılıyor face ya bugün öğlen yada bu akşam size pastalarımın resmini gösteririm tipi mükemmel değil ama tadı çok güzel bi yiyen birdaha ister :56: inşallah yeriz cevahire gelen herkesel pastalar benden demişmiydim :1:

tariflerini isteriz ozaman tatlı düşmanı bi kocam var 2 günde bir tatlı pasta yapıyorum 2 gün dayanıyo anca :D

ankarada şuben yokmu tatlım :D

Hepimize var canım benim. ayrıca ben kendimde çok güzel pastalar yapıyprum tam evde yemelik. pastane pastaları gibi cicili bicili değil ama tadı güzel oluyo en azından. face profililmde de olamsı laızm. ama işyerinde mesai saatleri dışında açılıyor face ya bugün öğlen yada bu akşam size pastalarımın resmini gösteririm tipi mükemmel değil ama tadı çok güzel bi yiyen birdaha ister :56: inşallah yeriz cevahire gelen herkesel pastalar benden demişmiydim :1:

izmite gelen herkesede benden pişmaniye hemde çikolatalı :27::27:

Back