hayırlısı olsn akşam kocam sıkı sıkı tmbihlio sakın olursan üzülmek yok bu sefer daha yeni ameliyat oldun falan tamam tamam diorum ama akşam kasıklarım ağrımaya başlayınca zor tuttum kendimi ağlamamak için valla kötü oldum inş. olmamda alarım mutlu haberi çok ihtiyacım var buna 2 senedir bunu bekiorum inş. ameliyat iyi elirde olur boşuna olmuş olmam inş.
günaydıııınnnn kızlaaarrrrr sabah sabah ne güzel kaynatmışsınız öyle
izmite gelen herkesede benden pişmaniye hemde çikolatalı
canımcım üzülme tabii. malzeme bizde hep yaparız. varsın 2 yıl geç olsun hayırlısı buymuş deriz. tabbiki hemen olsun isteriz ama olmuyo diye enden zamanımızı harabedelim. her günümüzün tadını çıkartalım neden güzel şeylerle mutlu olmuyoruzda elde edemediklerimize üzülüyoruzki. öncelikle kendi sağlığımızla mutlu olalım, mutlu olacak o kadar çok şeyimiz varki bir bebeğimizin olmaması dünyanın sonu değil elbet olacak sende rahat ol..
benim ilk denemelerim ben çok heyecanlıyım bu yüzden ama bak sen denemişsinde daha rahat olman lazım. geç olsun hayırlısı olsun canım benim hepimiz için böyle. belki 1 ay sonra sizde benim ağlanmalarımı sızlanmalarımı dinliyceksiniz olmadı diycem ama üzülmeemk gerek. sizde bana destek olun üzülmeme izin vermeyin
bende senin üzülmene izin vermiyorum. AĞLAMAK YOOOOOOKK GÜLMEK VARRRRRR
tariflerini isteriz ozaman tatlı düşmanı bi kocam var 2 günde bir tatlı pasta yapıyorum 2 gün dayanıyo anca
ankarada şuben yokmu tatlım
eslemcimm ben çok severim babamda kocaelinde çalışıyordu alırdı bize ama çikolatalı değil tabi cimriydi o otobüslerde 3 tane 5 liralık olanlardan alırdıizmite gelen herkesede benden pişmaniye hemde çikolatalı
canım benim günaydın öncelikle..
progestan hamilelerde ilk 3 ayda düşükleri önlemek için kullanılıyo..
çünkü progesteron hormonu düşük olması allah korusun düşük sebebi.
o ilaç ta bi nevi takviye yani...
korkmadan kullanabilirsin... öncesinde de hamile kalmayı kolaylaştırır evet...
durgunuz bugün canım ya hadi neşelendir bizi biraz..
hoşgeldin azcık gelde sen de çorbada tuzun olsun senin de beraber kaynatalım kuzum
ayy kızlar sağolun ya tatlı yer tatlı konuşuruk işte en güzeli, eslem ben trene atlasam 1 saate ordayım heral
saol cnm benim haklısın ama napıcan işte biyerden sonra insan korkuyo hiç mi olmıycak acaba dio allahım ne zaman verirse o zaman tabi isyan etmem asla...
dün akşam haberlerde kadın 5 yaşındaki kızını kardeşiyle kavga etti diehastanelik etmiş görseydiniz kızın iki gözüde mosmor içim acıdı biz bi evlat die sabah akşam ağlarken bunlar nasıl kıyabiliyolar nasıl kıymet bilmiyolar ben anlamıyorum cnm benim çok zor yaa allah bize güç kuvvet ve sabır versin cnm bak ağlamıyorum gülüyorum senin için
yok hayatım orada kimsemde yok. ama senin istanbulda varsa ve gelince uğramazsan hatrım kalır. 1 gün önceden haber veriyorsun sana kendi ellerimle çikolata-vişneli pasta yapıyorum. ayıptır söylemesi benim en sevdiğimdir deeama siparişte alırım tabiikii
eslemcimm ben çok severim babamda kocaelinde çalışıyordu alırdı bize ama çikolatalı değil tabi cimriydi o otobüslerde 3 tane 5 liralık olanlardan alırdı( ama ben gerçek pişmaniye seviyorum gelirsem mutlaka haberin olacak emin ol. sende bu tarafa gelirsen hemen söylüyosunnnn
tekrar günaydın canım saol. teşekkür ederim cevabın için. inşallah sağlıklı sıhhatli olurrr.. senindemi keyfin yok???? anam mutlu kimse yazmazmı bu forumda kırıcam hepinizin kafasını. kırıcamki içinden bebek fikirleriniz aksın gitsinnn olmayanlara üzülmeyin. yeniden denemenin heyecanını yaşayın emiiiiii
ahh ahh nerde cnm trenler kalktı yaw eskiden dediğin gibi bi saate istanbulda oluyoduk bide söylemesi ayıp beş milyona şimdi efeturlarla 16 milyon yani çok pahalı
daha bi ay olmadı ist.daydım cnm taksim eminönü şirinevler ve gaziosman paşada gezdim cnm sen ne tarafta kalıosun
aaa doğru ya trenlerde değişklikler oldu unttum ben onu, haklısın zor canım yaa tren güzeldir ya severdim ben
izmit ve adapazarı için çok güzel bi ulaşım şekliydi ama artık o da yokmuş neyse tatlım tekrar olucak ama heralde ??
canım esenlerde oturuyorum ama şirinevler tarafına gelebilirsim bende yada ortak biyerde buluşurduk. keşke daha önce tanışmış olsaydık ama yeni denedik bende forumlara yeni katıldım bu yüzden. zaten burdan öncede pek yazmıyordum. yeniyim ben :) birdaha gelirsen mesai günlerinde cevahire-şişli 5 dk yolum. haftasonuda bakırköyde buluşabilirz..
bugün son yumurtlama günüm kızlar bugünden sonra adetimi beklicem dua edin bana :18:
bugün son yumurtlama günüm kızlar bugünden sonra adetimi beklicem dua edin bana :18:
saol cnm benim inş. benim eşim polis ist esenlerde arkadaşı vardı oda orda polis onunla gezdik ikea forum istanbul falan oralarda tanışmış olsaydık senide görürdük yani neyse bi dahakine artık cn benim saol bende izmite beklerim inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?