Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bendede 1 ay içinde 2 kere adet oldum doktora gittim hormon teslerine baktı tsh normaldi ama gebelik düşünüyorsan düşürmelisin dedi bende tiroid ilacına başladım.hayırlısı olsun hepimiz için ama bence sizlerde bir hormon testi yaptırın çünkü gebelikten önce tiroidin düzene girmesi lazım

bnimde troidlerim sorunlu çlışmıo günde 2 tane hap kullanıyorum cnm hamilelikte çok önemli troid doktor hamileliğini öğrenip hemen bana gelceksin dedii

bnimde troidlerim sorunlu çlışmıo günde 2 tane hap kullanıyorum cnm hamilelikte çok önemli troid doktor hamileliğini öğrenip hemen bana gelceksin dedii

kimse yok muuu

ruyacım bende fırsat olur olmaz geldim ama kimsecikler kalmamış geç oldu tabi,yarın görüşürüz inşallah :)

canım çok doğru sadece onlada bitmiyo diğer hormonlarda da sorun olabiliyo benm de prolaktinle başm dertte
ve bunların hepsi gebelik planlarında gecikmelere sebep oluyo veya aksiliklere, şifayı rabbim versin inşallah hepimize de
en kısa sürede bebeklerimize kavuşalım inşallah

günaydın kızlar.
nasılsınız bugün bakalım..
benim çok uykum var ya uyanamadım bi türlü........:85::85::85::85:

aaaaaaaaaa akşam eslem gelmiş...
bi sorun olmadığına sevindim canım.özlettin kendini valla......

Günaydın kızlarrr :) Nasılsınız bugün

pastaaa inş canım ikimiz birden gün sayarız :)

pastacım nerdesin ya moralim bozuk sabah sabah iyiki geldin
zikzakcım da biraz evvel burdaydı nereler kaçtı ki o da
gülücüğüm sağolsun ilgilendi

gülücük45, pureipek ve zikzak hepinizeee günaydınlarrrrrr... biliyomusunuz ben her sabah göğsümü kontrol ediyorum acaba kalmış olabilirmiyim diye ama hiçbi ağrı yok ama sanki sabah göğsümün ucu koyulaşmış gibi geldi ama en yakın arkadaşım hamile oda diyorki benim hastalığım zamanında olmuştu senin daha var ama bilemedim dedi. demekki psikolojik benmki
birde dün dr. umu aradım progestan vermişti hamileliğin kolaylaşması için dedimki bu ay denedik kalmışta olabilirim ilaç içersem gelmezmi gene ya hasta olursam dedim. o da; hamileysen hasta olmazsın zaten hamilelerde kullanıyor sen devam et dedi. böylece hastalığım 2 gün gecikse bile hemen hamileyim diye havalara uçucam inşalllaahhhhhhhhhhh çünkü kesinleşmiş olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…