bebiş olunca bu günleri de özliycen cnm şükret
selam arkadaşlar nasılsınız? ben takip ediyorum da yazmadım hiç.. hamile olan arkadaşlara tebrikler..
benim batım bu ayın 10 uydu en geç 15'şine kadar olurum diye düşündüm. bugün ayın 22'si ve ben hala adet olmadım.2 gün önce de test yaptım negatif çıktı.. napcam bilemiyorum. ne zamana kadar beklesem acaba?*
tabiikiii vallahi razıyım yeterki bebişim iyi olsun çok şükür rabbime
hayırlısıyla birde 30 unda kalbimizi duyalım inşallahhhh
bence bekleme dr git tatlım
hayırlısıyla rabbim sanada versin inşallahh
ama negatif çıktı ya ümidim kırıldı. bi de şimdiye kadar bu kadar uzamamıştı. daha önce arası 30'a kadar sürmüştü bugün 34 gün sürdü
ama negatif çıktı ya ümidim kırıldı. bi de şimdiye kadar bu kadar uzamamıştı. daha önce arası 30'a kadar sürmüştü bugün 34 gün sürdü
kızlarrr merhabaaa bugun adetımı 2 gun geçti ve test yaptımmm ikinci çizgisi silikte olsa gördümmm.. yarın kan testıne gidiyorummmmm .. şaun ki belirtilerim bel ağrısı ve kasık bölgeme sankı bırı ara ara iğne batırıyormuş gibi çok idrar aynı zamandada iştahım kapandıı çok yıyemıyorumm tok oldugumu duşunuyorummm....hepinize allahım nasip etsin inşş çift çizgiyi görmeyiii çok farklı bı duyguuu
kızlarrrrrr benim sanki adet ağrılarım başladı yaa
arkadaşlar mesai biter ben gider. hepinize iyi akşamlar diliyorum. çok ayzışmayın sabah okuması zamn alıyoriyi akşamlarrrr
eslemcim hayırlısı olsun üzülme sakın nasip kısmet canım ...
canım hadi yarın görüşürüz inşallah, kendine iyi bak tatlım
ben burdayımmmmm
ben burdayımmmmm
ama şimdi ben çıkıp da bi tatlı bişey yapsam diyorum canım ya müsade varsa ??
ama şimdi ben çıkıp da bi tatlı bişey yapsam diyorum canım ya müsade varsa ??
neyse vazgeçtim yarın yapym da haftasonuna taze kalsın bari :))))
ben bosuna demiyorum eslem varsa bu topik batmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?