Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

cikiyomusun pureipekim:6::6::6::6::6::6::6::6:

aslinda öglen kk daydim ama buraaya baktim sen yoktun:26::26::26::26:sonra ütü icin cikmistim bitanem:27::27::27::27:

oldu ozaman insallah aksam bi ara gelirsinde biraz görüsürüz:16::16:

giremedm yasakhayalim kv deydik, eve geldğmde de braz işim vardı :26::26::26:
sonra da yorgunluktan yatakaldım canım benim, bugün görüşebiliriz inşallah :))

bende çıkıcam yarım saat sonra canım. iyi akşamlar sana daaa

canım dün göremedim, şimdi burdasın sanırım, hadi bize iyi çalışmalar, kolaylıklar olsun ;))
görüşürüz gün içinde forumda zaten, senin yüzünden pasta çıkmıuo aklımdan :56::56:

ne güzel senin yemekler hazirmis:56::56::56:

aslinda eslem diye arkadasimiz vardi iki gündür göremiyorum :6:saolsun onun sayesinda topigimiz hic bos kaLmiyodu:29:

eslemi ben de baya merak ediyorum, nette sorun vardır belki ama bilemedm :44:
batı da yarındı sanırım, inşallah önemli bi skkıntısı yoktur ?

selam kızlar
bende en son 14 kasımda adet oldum
ondan öncekiler 10 ekim - 10 eylül
yumurtlama günümü merak ediyorum

bende bu ay denemek istiyorum umarım çok uzun beklemem :(
pazartesi yada salı dr. gidicem kontrol için ve gebelikten önce bilinçlenmek için

bu ay söz veriyorum arkadaşlar..
daha çok çalışcaz... ve sanırım ben günü tutturamadım.. erken adet olduğuma göre erken yumurtladım sanırım......
eeee o günlerde de çalışma yapmadık.......
acaba ovulasyon testi mi alsam bu ay??
ne dersiniz kızlar? kullanan var mı?:53::53::53:

selam kızlar

pazartesi yada salı dr. gidicem kontrol için ve gebelikten önce bilinçlenmek için

selam canım hoşgeldin :16:
bu periodlara göre son iki mens arası 35-36 gün yani 20-22. günlerde yumurtlama olmuş
ama bir önceki iki mens arası 30-31 gün yani 16.17. günler arası yumurtlama mantıklı gibi
dr gittiğinde genel bilgilendirme yapacaktır zaten, ayrıca eğer yaşın da küçük ve reglin düenliyse
zaten düzenli ilişki ile bir süre sonra bakarlar bilgin olsun canım :6::6::6:

selam kızlar

slm cnm hoşgeldiiinnnn......
seninde benm gbi belirsiz yumurtlama zamanın galiba cnm...
akıntını takip et bakalım en kolayı bu..
akıntının yumurta akı gibi bi kıvamı olacak..
eğer o da yoksa ovulasyon testi alabilirsin canım.
ben çöyle yapcam bu ay.. bende dün regl oldum ......

çok erken yapmışsın testi canım, bence çok erken öğrenmek zaten daha da zor oluyor
sonrasında kese görünmesi ve kalp atışı için geçmesi gereken zaman hiç geçmez
varsa adet gecikmesinden sonra tespit edilmesi en iyisi, zaten gecikmezsen gerek de kalmaz teste
kendi kendimizi çok yıpratıyoruz erkenden kafayı takıp sonra çok etkileniyoruz

haklısın cnm öncekinde de ben böyle erkenci davrandım sonu hüsran oldu gerçi beklemek için pek vaktim olmadı ama insan dayanamıyor :D

selam kızlar

cnm otomatik hesaplayıcıya göre 16/12/2012 senin bat. 02/12/2012 de yumurtlama günün ve adetin ortalama 33 günde bir oluyormuş. Ama bunlar kesin günler değil tabi kendini kendin takip etmen gerek akıntın ateşin vs ya da ovulasyon testi ile kesin sonuç ;)

ipek ve gülücük sağolun kızlar
işte bilmiyorum tam yum urtlama zamanımı kestiremiyorum yani
o testlerden bende almak istiyorum ama pahalı biraz içinde 5 tane varmış 30 tl diyo eczane :(
30 yaşımdayım cnm
genelde adet düzenlerim bu şekilde mesela 8 ağustos , 10 eylül , 10 ekim, 14 kasım

evlenmeden önce dr gitmiştim 2 yıl önce yumurtalıkların rahimin temiz adetlerin düzenli demişti bilmiyorum bakalım
baya stresli bi süreç bu

kızlar merhaba tekrar. bugün yoğun başladı benim için maalesef o yüzden konuya çok dahil olamamakla birlikte maillerinizi okuyorum ama çok sık cevap veremeyeceğim galiba :( ara ara yazıcam tabii kanbersiz düğün olurmu hiççç:35::35:

haydi şimdi bütün eller havayaaa haydi şimdi btün eller havayaaa. yağmurlu günde helee hiiiç oturmak yokk. yandan halimem yandan sverim seni candan... bende iş yaparkende göbet atıcam heraldeee :32:

canım keşke sende burada olsanda sanada pasta ısmarlasam valla .istanbula cevahire glirsen hafta içi ordayım söz benden meyveli pasta sanaaa:56:

daha çok çalışcaz... ve sanırım ben günü tutturamadım.. erken adet olduğuma göre erken yumurtladım sanırım......

gülücükcüm ben kullandım ondan ilk denemelerimde,
malum düzensiz adet nedeniyle zor oluyodu
onu da tutturamadm birkaç defa hep negatif çıktı
ama çok memnun kalan kullananlar da var zaten

bende ilk bikaç denem sonrası gebe kalmıştım, sonra kaybettim :(((
sonrasında hep aksilikler oldu uzadı gitti hâlâ kalamadım işte :((((((

sen 2.yi ne zmandır deniyosun canım.. benim 3. denemeydi bu ay . olmadı....
ilki de 8. denemede olmuştu.malesef bende kaybettim:((
o yüzden hayırlısını diliyorum...

kızlar merhaba tekrar. bugün yoğun başladı benim için maalesef o yüzden konuya çok dahil olamamakla birlikte maillerinizi okuyorum ama çok sık cevap veremeyeceğim galiba :( ara ara yazıcam tabii kanbersiz düğün olurmu hiççç:35::35:

haydi şimdi bütün eller havayaaa haydi şimdi btün eller havayaaa. yağmurlu günde helee hiiiç oturmak yokk. yandan halimem yandan sverim seni candan... bende iş yaparkende göbet atıcam heraldeee :32:

canım keşke sende burada olsanda sanada pasta ısmarlasam valla .istanbula cevahire glirsen hafta içi ordayım söz benden meyveli pasta sanaaa:56:

ben de istiyom pasta. bak zaten regl oldum.canım tatlı istiyo..........

ben kullandım cnm iyi ki de kullanmışım çünkü hesapladığımdan daha geç yumurtladım yani bırakırdım o zamana eğer test yapmasam. Bence kullan adet bittikten sonraki 3. gün falan başla hele de erken yumurtlama gibi bir durumun varsa ;)

Back