Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hoşgeldin umutcum yine komiksin maşallah :)

evet ya nasip işte herşey....... ablamın kayınvalidesinin de tek çocugu var. ikinci olmamış istemişler ama yok..
sadece rabbim ol derse oluyo.. ne desek boş............

evet ya nasip işte herşey....... ablamın kayınvalidesinin de tek çocugu var. ikinci olmamış istemişler ama yok..
sadece rabbim ol derse oluyo.. ne desek boş............

doğru canım ne desek boş, ama dua edip rabbimden istemek her zaman elimizden gelir,
inşallah bir gün de dualarımız kabul olur rabbim bizlerede evlat verir, hayırlısıyla

Ben de iyiyim kızlar teşekkür ederim sabahtan beri koşturmaca ev işleri filan işte. :)) İştahım açık bu aralar yiyorum yiyorum ama hala canım bişeyler istiyo

Ben de iyiyim kızlar teşekkür ederim sabahtan beri koşturmaca ev işleri filan işte. :)) İştahım açık bu aralar yiyorum yiyorum ama hala canım bişeyler istiyo

afiyet olsun canım ye ye maşallah can boğazdan gelir

d_yesilcik.... rüyacn... sizler nasılsınız bakim , durumlarınız ne, batınız ne zaman , ins bu ay hepimizin yüzü güler insşşşş

d_yesilcik.... rüyacn... sizler nasılsınız bakim , durumlarınız ne, batınız ne zaman , ins bu ay hepimizin yüzü güler insşşşş

umutcum sancılarım var 24'ünde olmam gerekiyor bakalım hastalanıcam gibi geliyor bana içimden öyle geçiyor nedense :44:

iyiyim ben de umut. benim adetim bugün bitiyor bat 10 aralık bakalım o zamana kadar çalışmalar devam etcek :hihih:

anladım canım aslında evde daha çok yoruluyor insan bence

aslında evde vakit öldürüyorum öyle pek ev işi yaptığım da söylenemez DD hafta da 2 kere yetiyo akşama kadar tv internet oyalanıyorm . bi de maaşım olsa tam olacak

aslında evde vakit öldürüyorum öyle pek ev işi yaptığım da söylenemez DD hafta da 2 kere yetiyo akşama kadar tv internet oyalanıyorm . bi de maaşım olsa tam olacak

normalde çalışıyor muydun canım?

ben atanamayn öğretmenlerdenim. Bekarken çalışıyordum fakat evlenince çalışmadım. İŞ bulmaya çalışıyrm

yaa o sorunda var değil mi okuyorsun o kadar yıl sonra iş bulamıyorsun kötü bir durum ya ne öğretmenisin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…