Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kısmet canım dediğin gibi ben olucam diye hazırladım kendimi olmazsam süpriz olur :)

kızlar günaydın nasılsınız bakimmm,
ben bu sana çok neşeliyim topikten hati2 miz hamiş kızlar bu sabah öğrendi sonucu şimdide kan testi vermeye gitti inş. güzel çıkar değeri de
topiğimizin 2. hamişide geldi darısı biz bekleyenlere inş. AMİNNN

kızlar günaydın ilişkinin sonraki günü kasık ağrısı çeken oluyormu

evet canım olur sıkıntı yapma yumurtlama döneminde olduğun için o ağrı bende bir gün çektim sonra geçti bak :)))),
sonucu güzel olur inş. bat ın ne zaman yakınız sanırım senle benim 30kasım :)))

rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?

biz iyiyiz canım sen neler yapıyorsun bakalım yoktun?

güzel haberler ard arda geliyor hatiye hayırlı olsun çok sevindim canommmm kucağına almayı nasip etsin Allah :16::16::16::16::16:

ben bu sana çok neşeliyim topikten hati2 miz hamiş kızlar bu sabah öğrendi sonucu şimdide kan testi vermeye gitti inş. güzel çıkar değeri de

evet canım olur sıkıntı yapma yumurtlama döneminde olduğun için o ağrı bende bir gün çektim sonra geçti bak :)))),
sonucu güzel olur inş. bat ın ne zaman yakınız sanırım senle benim 30kasım :)))

biz iyiyiz canım sen neler yapıyorsun bakalım yoktun?
yaaaaaa bu muhteşem bi haber....:62::62::62::62::62:
hatice sonunda soru işaretlerinden kurtuldu .:nazar:
hamilesin değilsin derken çok güzel yaaaaaa...
hemen bi çayla ıslatalım bunu:126::126::126:
bu arada canom ben iyiyim çok şükür..
hafta sonu ev işi falan yoruldum biraz. dün de iş yeri yogundu.. giremedim.
dün akşam da arkadaşlara gittik eşimle..
o da hamile,karnı büyümüş maşallah.. bize dua edip duruyo kız sağolsun... inşallah sizin de olur diye..:1::1::1:

aa çok iyi maşallah çok sevindim, hayırlısıyla kucağına alsın inşallah :nazar::nazar:
darısı hepimizin başına olsun, işte sırayla hamiş kalıyoruz kızlar hepimize sıra gelecek
rabbimin izniyle inşallah :21::1:

yaaaaaa bu muhteşem bi haber....:62::62::62::62::62:
hatice sonunda soru işaretlerinden kurtuldu .:nazar:
hamilesin değilsin derken çok güzel yaaaaaa...
hemen bi çayla ıslatalım bunu:126::126::126:
bu arada canom ben iyiyim çok şükür..
hafta sonu ev işi falan yoruldum biraz. dün de iş yeri yogundu.. giremedim.
dün akşam da arkadaşlara gittik eşimle..
o da hamile,karnı büyümüş maşallah.. bize dua edip duruyo kız sağolsun... inşallah sizin de olur diye..:1::1::1:

evet canım en son kist olduğunu öğrenmişti hati2 ama yumurtlama akıntısı gelince şüphelendi tekrar ve test yaptı bu sabah,
bizleri sevindirdi ne güzel
ıslat canım bende mi ıslatsam ne :))))
çalışınca akşamları girilmiyor zaten canım ancak ev işi yemek derken vakit geçiyor zaten
bol bol etsin arkadaşın dua canım hamişlerin dualarını kabul eder rabbim :))) AMİN....

aa çok iyi maşallah çok sevindim, hayırlısıyla kucağına alsın inşallah :nazar::nazar:
darısı hepimizin başına olsun, işte sırayla hamiş kalıyoruz kızlar hepimize sıra gelecek
rabbimin izniyle inşallah :21::1:

Amin canımmm inş. kucağına aldığını haberlerini de veririz birbirimize,
evet sırayla hamiş kalıcaz inş. bu kızlar umutsuzluk yok sakın sıkmayın canınızı :)))))

evet canım en son kist olduğunu öğrenmişti hati2 ama yumurtlama akıntısı gelince şüphelendi tekrar ve test yaptı bu sabah,
bizleri sevindirdi ne güzel
ıslat canım bende mi ıslatsam ne :))))
çalışınca akşamları girilmiyor zaten canım ancak ev işi yemek derken vakit geçiyor zaten
bol bol etsin arkadaşın dua canım hamişlerin dualarını kabul eder rabbim :))) AMİN....

ıslat canım ıslat,yakışır:1::1::1:
ya gerçektan ya hamilelerin duası kabul olurmuş..
ben her gördüğüm hamileden dua istiyorum zaten...
çevremde arkadaslarım hep hamile ya da çouklar var.
insan ister istemez hevesleniyo benim de olsun diye..
ablamın da 7 yaşında bi kızı var. 2-3 yıldır ikinciyi istiyolar olmuyo bi türlü...
herşey normal ama olmuyo.. rabbim biliyo hayırlısını tabi...
allah hepimize versin inşallah...

ablamın da 7 yaşında bi kızı var. 2-3 yıldır ikinciyi istiyolar olmuyo bi türlü...

Rabbim nasip etsin inşallah canım 2. yi de, bir de birtane olunca insan o kadar da kafa takmıyormuş
drum demiştiki bitane olsa bu kadar düşünmezsin diye ama insanın elinde dğl ki işte ister istemez oluyo
hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı kapılarından versin amiin ...

Amin canımmm inş. kucağına aldığını haberlerini de veririz birbirimize,
evet sırayla hamiş kalıcaz inş. bu kızlar umutsuzluk yok sakın sıkmayın canınızı :)))))

canım mevsimdenmidir bilmyrum bi moral bozukluğu var bende bi süredir ve ciddi etkiliyo yani :((
kendimi çook halsiz keyifsiz ve herşeyden isteksiz buluyorum canım :((( toparlamaya çalıştım ama olmuyo nedense
çook depresifim ama bu konu için değil, bebek için son derece metin olmaya çalışarak elimden geleni yapıyorum da
genel olarak keyifsiz olmam buna da olumsuz tesir ederse diye korkuyorum yaa :((((

ya ne kadar tuhaf değil mi kızlar herşey normal hiç bir sıkıntı yok fakat olmuyor mesela o kadar tedaviye rağmen bebek sahibi olamayıp tedaviyi kestikten sonra kendiliğinden olması Allah'ın hikmeti

selam kızlarrrrrrrrrrrr.. gunaydınlarr.... ben geldimm.. evt açılın vede kaçılın :52::52:
yaw topik topik bikaç topik bakmattan basım döndü hepsi birbirine girdi zaten, birde bildirimlere bakmadan beğen e tıklattırmıyor.. ne acele ettiriyo sanki bildirimlere bakmaya, bakarık bi ara ne şettiriyon öle adamı deli ediyon :37:demi kızlar :27::27::52::52:

Back