Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

selam kızlarrrrrrrrrrrr.. gunaydınlarr.... ben geldimm.. evt açılın vede kaçılın :52::52:
yaw topik topik bikaç topik bakmattan basım döndü hepsi birbirine girdi zaten, birde bildirimlere bakmadan beğen e tıklattırmıyor.. ne acele ettiriyo sanki bildirimlere bakmaya, bakarık bi ara ne şettiriyon öle adamı deli ediyon :37:demi kızlar :27::27::52::52:

hoşgeldin umutcum yine komiksin maşallah :)

Rabbim nasip etsin inşallah canım 2. yi de, bir de birtane olunca insan o kadar da kafa takmıyormuş
drum demiştiki bitane olsa bu kadar düşünmezsin diye ama insanın elinde dğl ki işte ister istemez oluyo
hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı kapılarından versin amiin ...

canım mevsimdenmidir bilmyrum bi moral bozukluğu var bende bi süredir ve ciddi etkiliyo yani :((
kendimi çook halsiz keyifsiz ve herşeyden isteksiz buluyorum canım :((( toparlamaya çalıştım ama olmuyo nedense
çook depresifim ama bu konu için değil, bebek için son derece metin olmaya çalışarak elimden geleni yapıyorum da
genel olarak keyifsiz olmam buna da olumsuz tesir ederse diye korkuyorum yaa :((((

evet ya nasip işte herşey....... ablamın kayınvalidesinin de tek çocugu var. ikinci olmamış istemişler ama yok..
sadece rabbim ol derse oluyo.. ne desek boş............

evet ya nasip işte herşey....... ablamın kayınvalidesinin de tek çocugu var. ikinci olmamış istemişler ama yok..
sadece rabbim ol derse oluyo.. ne desek boş............

doğru canım ne desek boş, ama dua edip rabbimden istemek her zaman elimizden gelir,
inşallah bir gün de dualarımız kabul olur rabbim bizlerede evlat verir, hayırlısıyla ;)

Ben de iyiyim kızlar teşekkür ederim sabahtan beri koşturmaca ev işleri filan işte. :)) İştahım açık bu aralar yiyorum yiyorum ama hala canım bişeyler istiyo

Ben de iyiyim kızlar teşekkür ederim sabahtan beri koşturmaca ev işleri filan işte. :)) İştahım açık bu aralar yiyorum yiyorum ama hala canım bişeyler istiyo

afiyet olsun canım ye ye maşallah can boğazdan gelir :56:

d_yesilcik.... rüyacn... sizler nasılsınız bakim , durumlarınız ne, batınız ne zaman , ins bu ay hepimizin yüzü güler insşşşş :16:

d_yesilcik.... rüyacn... sizler nasılsınız bakim , durumlarınız ne, batınız ne zaman , ins bu ay hepimizin yüzü güler insşşşş :16:

umutcum sancılarım var 24'ünde olmam gerekiyor bakalım hastalanıcam gibi geliyor bana içimden öyle geçiyor nedense :44:

iyiyim ben de umut. benim adetim bugün bitiyor bat 10 aralık bakalım o zamana kadar çalışmalar devam etcek :hihih:

aslında evde vakit öldürüyorum öyle pek ev işi yaptığım da söylenemez :DDD hafta da 2 kere yetiyo akşama kadar tv internet oyalanıyorm . bi de maaşım olsa tam olacak :D

normalde çalışıyor muydun canım?

ben atanamayn öğretmenlerdenim. Bekarken çalışıyordum fakat evlenince çalışmadım. İŞ bulmaya çalışıyrm

yaa o sorunda var değil mi okuyorsun o kadar yıl sonra iş bulamıyorsun kötü bir durum ya ne öğretmenisin peki?

Back