Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

o nasıl oluyor canım bi tarif ediversen ? :)))

önce normal bir beyaz muhallebi yapıyorsun bildiğim muhallebi sonra kadayıfı tereyağı ve toz şekerle kavuruyorsun ama kadayıfları çok küçük kırman lazım elinle parçalasan olur sonra tencerede kavuruyorsun rengi değişene ve sertleşene kadar zaten anlarsın renginden çıtır çıtır oluyor bi borcama çok büyük bi borcam olmasın muhallebiyi dök iyice yay üstünede kadayıfları dök her tarafı kapansın muhallebinin en sonda cevizle ve ya fındıkla süsle bitti bu kadar afiyet olsun :)

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza  bende geçen perşembe 2. Aşılamamı yaptırdım ay sonu test yaptırıcam bu da tutmıycak sanırım hiç bişey hissetmiyorum tutucak yada tutmıycak die 

aramıza hoşgeldin.. Kaç senelik evlisin ne zamandır bebek istiyosunuz?

Canım inşallah tuttar sen içini ferah tut e mi?

aynen umutcum soğan suyu bile içiyorum 3 günüm kaldı bitmesine ama bu ayda fossss :19:

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza  bende geçen perşembe 2. Aşılamamı yaptırdım ay sonu test yaptırıcam bu da tutmıycak sanırım hiç bişey hissetmiyorum tutucak yada tutmıycak die 

canım hemen ümitsizliğe kapılma, bişey hissetmemen en iyisi aslında bence ne olucağına inandır ne de olmadı diye üzül
rabbime tevekkül et ve sadece dua et, hakkında hayırlısını dile, zaten fazlaca bişeyler hissetmeye çalışmak ve herşeyi bişeylere
yormak doğru olmuyo önemli olan sabırla ve duayla beklemek, sen elinden geleni yapmışsın rabbim mükafatını verir inşallah :)

bu kadar çalısmaya da olmuyorsa ...... yaşayan bilir ...

gerçekten yaşayan bilir halinden anlar insanın acıları ve sevinçleri aynı olanlar bilir ne hissettiğini,
ama rabbim hüzünleri paylaştığımız gibi mutluluğu paylaşmayı da nasip etsin inşallah :)

gülensurat hoşgeldin gülen yüzün hiç solmasın canım Allah'ım elbet ki verir sıkma kendini bizde senin gibi o haberi bekliyoruz bak 2 arkadaşımız bu ay hamile kalmış kısmet canım

önce normal bir beyaz muhallebi yapıyorsun bildiğim muhallebi sonra kadayıfı tereyağı ve toz şekerle kavuruyorsun ama kadayıfları çok küçük kırman lazım elinle parçalasan olur sonra tencerede kavuruyorsun rengi değişene ve sertleşene kadar zaten anlarsın renginden çıtır çıtır oluyor bi borcama çok büyük bi borcam olmasın muhallebiyi dök iyice yay üstünede kadayıfları dök her tarafı kapansın muhallebinin en sonda cevizle ve ya fındıkla süsle bitti bu kadar afiyet olsun :)

yapaımı da kolaymış canım çok teşekkür ederim. )

ruyacn
aynen umutcum soğan suyu bile içiyorum 3 günüm kaldı bitmesine ama bu ayda fossss

ben de çörek otuna başladım bi de bi soğan suyunu içecem tadı iğrenç daha önce içmiştim ama katlancam artık :(((

yapaımı da kolaymış canım çok teşekkür ederim. )

ben de çörek otuna başladım bi de bi soğan suyunu içecem tadı iğrenç daha önce içmiştim ama katlancam artık :(((

iç canım iç şifa olsun başlarda tadı kötü geliyor ama bi kaç gün sonra alışıyorsun canım benim bebiş için neler yapıyoruz ya :52::52:

iç canım iç şifa olsun başlarda tadı kötü geliyor ama bi kaç gün sonra alışıyorsun canım benim bebiş için neler yapıyoruz ya :52::52:

ay walla ya bi de benim ayağımda bi rahatsızlık var onun için bir sürü ilaçlar kullanmıştım belki de o ilaçlar etkiledi benim doğurganlığımı :((((

aynen umutcum soğan suyu bile içiyorum 3 günüm kaldı bitmesine ama bu ayda fossss :19:

canm bence yumurtlama günlerinden sonra soğan suyu içme.. Olur ya,,, ya hamile kaldıysan.... Soğan suyu vücuttaki bütün iltihapları temizliyo ama düşüğe de neden olabilir allah korusun.. Ben yumurtlamadan sonra hiç bitki çayı bile içmiyorum... Hormonlarımı altüst etmesin diye...ben pek güvenmiyorum nedense.:20::20::20:

ay walla ya bi de benim ayağımda bi rahatsızlık var onun için bir sürü ilaçlar kullanmıştım belki de o ilaçlar etkiledi benim doğurganlığımı :((((

ilaçların etkilediği doğru mu bilemiyorum canım ama bi kadın 6 sene doğum kontrol hapı kullanmış bıraktıktan 2 sonra hamile kalmış ben 5 ay kullandım 5 aydır uğraşıyoruz olsun diye anlamadım gitti ya :44::44::44::44:

arkadaşlar diş için röntgen çektirmem laızmdı bende öncesinde bi gebeliğe baktırayım dedim. 1 saat sonra bellli olacak sonucu. gerçi deneyeli 5 gün oldu ama olsun çok heyecanlıyım yinede. inşallah pozitif çıkarrrrrr :122:

arkadaşlar diş için röntgen çektirmem laızmdı bende öncesinde bi gebeliğe baktırayım dedim. 1 saat sonra bellli olacak sonucu. Gerçi deneyeli 5 gün oldu ama olsun çok heyecanlıyım yinede. Inşallah pozitif çıkarrrrrr :122:

inşallah canım inşallahhhh:16:

ilaçların etkilediği doğru mu bilemiyorum canım ama bi kadın 6 sene doğum kontrol hapı kullanmış bıraktıktan 2 sonra hamile kalmış ben 5 ay kullandım 5 aydır uğraşıyoruz olsun diye anlamadım gitti ya :44::44::44::44:

doğum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalan bende çok duydum da ya ne biliym işte ben sırf hormonlara zarar olmasın diye doğum kontrol hapı hiç kullanmadım

canm bence yumurtlama günlerinden sonra soğan suyu içme.. Olur ya,,, ya hamile kaldıysan.... Soğan suyu vücuttaki bütün iltihapları temizliyo ama düşüğe de neden olabilir allah korusun.. Ben yumurtlamadan sonra hiç bitki çayı bile içmiyorum... Hormonlarımı altüst etmesin diye...ben pek güvenmiyorum nedense.:20::20::20:

yaa öyle mi diyosun gülücük? ben de yeni başlıycam da bu soğan suyu kürüne adetin 15. günü başlanıyomuş e yani tam da yumurtlama dönemi :S:S içmesem mi ki acaba bilemedim :SSS

yaa öyle mi diyosun gülücük? Ben de yeni başlıycam da bu soğan suyu kürüne adetin 15. Günü başlanıyomuş e yani tam da yumurtlama dönemi :s:s içmesem mi ki acaba bilemedim :sss

valla tam bilemiyorum ama bana mantıklı gelmiyo... Bence o ay korunmak gerekir.. çünkü düşünsene rahimdeki tüm iltihabı atıyo vücuttan bi nevi antibiyotik.. Bence bebeği de düşürebilir...

yaa öyle mi diyosun gülücük? ben de yeni başlıycam da bu soğan suyu kürüne adetin 15. günü başlanıyomuş e yani tam da yumurtlama dönemi :S:S içmesem mi ki acaba bilemedim :SSS

gülücük öyle demiş ama şöyle bişey de normalde adetin bittikten en fazla 7 gün içinde başlaman gerekiyor soğan suyuna 15 gün sonra bitiyor adet oluyorsun bir dahaki adetine 10 gün kala bi 15 günlük kür daha yapılıyor e o da yumurtlama zamanına denk geliyor öyle olsa ibrahim saraçoğlu için demezdi bence

evet yumurtlamadan sonra bende bişey yapmaktan korkuyorum, hatta incir de prolaktin yükseltir die bşy okudum
ondan da çekndm, soğan suyu henüz denemdm zaten bakalım gerek kalmadan hamile kalırım inşallah ..
yumurtlamadan sonra çalışmalar esnasında ve sonrasında faydalı bişey var mı hiç bilmyrum
sanırım bal incir vs filan herşey önceki sürçte kullanılıyo sonraki süreç için varsa da ben bilmyrum ???

kızlar bu kimyasal gebelik denilen olayını yaşayanınız var mı aranızda?

Back