- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
bu kadar çalışmaya da olmuyorsa bilemiyorum ya eskiden ne güzelmiş hani derlermiş ya ceketimi attım hamile kaldı diye ceketlemi gezsek napsak
bu kadar çalısmaya da olmuyorsa ...... yaşayan bilir ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar çalışmaya da olmuyorsa bilemiyorum ya eskiden ne güzelmiş hani derlermiş ya ceketimi attım hamile kaldı diye ceketlemi gezsek napsak
o nasıl oluyor canım bi tarif ediversen ? :)))
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza  bende geçen perşembe 2. Aşılamamı yaptırdım ay sonu test yaptırıcam bu da tutmıycak sanırım hiç bişey hissetmiyorum tutucak yada tutmıycak die 
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza  bende geçen perşembe 2. Aşılamamı yaptırdım ay sonu test yaptırıcam bu da tutmıycak sanırım hiç bişey hissetmiyorum tutucak yada tutmıycak die 
bu kadar çalısmaya da olmuyorsa ...... yaşayan bilir ...
önce normal bir beyaz muhallebi yapıyorsun bildiğim muhallebi sonra kadayıfı tereyağı ve toz şekerle kavuruyorsun ama kadayıfları çok küçük kırman lazım elinle parçalasan olur sonra tencerede kavuruyorsun rengi değişene ve sertleşene kadar zaten anlarsın renginden çıtır çıtır oluyor bi borcama çok büyük bi borcam olmasın muhallebiyi dök iyice yay üstünede kadayıfları dök her tarafı kapansın muhallebinin en sonda cevizle ve ya fındıkla süsle bitti bu kadar afiyet olsun :)
ruyacn
aynen umutcum soğan suyu bile içiyorum 3 günüm kaldı bitmesine ama bu ayda fossss
yapaımı da kolaymış canım çok teşekkür ederim. )
ben de çörek otuna başladım bi de bi soğan suyunu içecem tadı iğrenç daha önce içmiştim ama katlancam artık ((
iç canım iç şifa olsun başlarda tadı kötü geliyor ama bi kaç gün sonra alışıyorsun canım benim bebiş için neler yapıyoruz ya
aynen umutcum soğan suyu bile içiyorum 3 günüm kaldı bitmesine ama bu ayda fossss
ay walla ya bi de benim ayağımda bi rahatsızlık var onun için bir sürü ilaçlar kullanmıştım belki de o ilaçlar etkiledi benim doğurganlığımı (((
arkadaşlar diş için röntgen çektirmem laızmdı bende öncesinde bi gebeliğe baktırayım dedim. 1 saat sonra bellli olacak sonucu. Gerçi deneyeli 5 gün oldu ama olsun çok heyecanlıyım yinede. Inşallah pozitif çıkarrrrrr :122:
ilaçların etkilediği doğru mu bilemiyorum canım ama bi kadın 6 sene doğum kontrol hapı kullanmış bıraktıktan 2 sonra hamile kalmış ben 5 ay kullandım 5 aydır uğraşıyoruz olsun diye anlamadım gitti ya :44::44::44::44:
canm bence yumurtlama günlerinden sonra soğan suyu içme.. Olur ya,,, ya hamile kaldıysan.... Soğan suyu vücuttaki bütün iltihapları temizliyo ama düşüğe de neden olabilir allah korusun.. Ben yumurtlamadan sonra hiç bitki çayı bile içmiyorum... Hormonlarımı altüst etmesin diye...ben pek güvenmiyorum nedense.
yaa öyle mi diyosun gülücük? Ben de yeni başlıycam da bu soğan suyu kürüne adetin 15. Günü başlanıyomuş e yani tam da yumurtlama dönemi :s:s içmesem mi ki acaba bilemedim :sss
yaa öyle mi diyosun gülücük? ben de yeni başlıycam da bu soğan suyu kürüne adetin 15. günü başlanıyomuş e yani tam da yumurtlama dönemi :S:S içmesem mi ki acaba bilemedim :SSS
canm bence yumurtlama günlerinden sonra soğan suyu içme.. Olur ya,,, ya hamile kaldıysan.... Soğan suyu vücuttaki bütün iltihapları temizliyo ama düşüğe de neden olabilir allah korusun.. Ben yumurtlamadan sonra hiç bitki çayı bile içmiyorum... Hormonlarımı altüst etmesin diye...ben pek güvenmiyorum nedense.