- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ipekcim nasıl oluyım işte kasıklarımda sancım var biraz onun dışında iyiyim zikzakcım o bendede oluyor ama yumurtlarken ilişki olduğu zaman sonrasında bendede biraz ağrı oluyor onun dışında yok
günaydın dostlar..
nasılız bakalım?
ben 2 gündür giremedim hiç. yogunduk biraz. biliyorum ki çok şey kaçırdım... geçmişi okumaya kalksam tüm günümü alır bu sefer de bugünü kaçırırım.
o yüzden sizden ricam bana son iki günü biraz özetlermisiniz? neler konuştunuz?neler kaynattınız? var mı hamiş haberi?
rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?
dün aksam iliski oldu bu sabah ağrı basladı anlam veremedim
biz reann dışında batımızı bekliyoruz canım bakalım ne olcek :)
evet yumurtlama dönemindeyim normalmi yani
hadi ya ilk hamiş haberini aldık ha.......
ayyyyyyy çok mutlu oldum..
rabbim kucagını doldursun inşallahhh.......
darısı başımıza...
ben bu habere oynarım ama
hemde 9-8likten... oh oh oh
![]()
bizde çok sevindik gulucukcum darısı bizim başımızsen yoktun bi kaç gündür değil mi özlettin heee
![]()
EVET CANIM ya yogunluktan giremedim. bende özledim heee, bi boşluk hissettim valla giremeyince...
24 kasım yaklaşıyooooooo.....
çok heyecanlıyım![]()
rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?
heee biz aynı gün olucaktık değil mi seninle bende bekliyorum bakalım ama hastalanıcam gibi içimden bi ses öyle diyor sancım var bi de :18::18::18::18:
iyi diyelim iyi olalım canım nolsun işte, ilk hamiş haberimizi aldık dün sevindik
darısı hepimizin başına olsun![]()
iyiyim ipekcim nasıl oluyım işte kasıklarımda sancım var biraz onun dışında iyiyim zikzakcım o bendede oluyor ama yumurtlarken ilişki olduğu zaman sonrasında bendede biraz ağrı oluyor onun dışında yok