Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

iyiyim ipekcim nasıl oluyım işte kasıklarımda sancım var biraz onun dışında iyiyim zikzakcım o bendede oluyor ama yumurtlarken ilişki olduğu zaman sonrasında bendede biraz ağrı oluyor onun dışında yok

günaydın dostlar..
nasılız bakalım?
ben 2 gündür giremedim hiç. yogunduk biraz. biliyorum ki çok şey kaçırdım... geçmişi okumaya kalksam tüm günümü alır bu sefer de bugünü kaçırırım.
o yüzden sizden ricam bana son iki günü biraz özetlermisiniz? neler konuştunuz?neler kaynattınız? var mı hamiş haberi?

iyiyim ipekcim nasıl oluyım işte kasıklarımda sancım var biraz onun dışında iyiyim zikzakcım o bendede oluyor ama yumurtlarken ilişki olduğu zaman sonrasında bendede biraz ağrı oluyor onun dışında yok

rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?

günaydın dostlar..
nasılız bakalım?
ben 2 gündür giremedim hiç. yogunduk biraz. biliyorum ki çok şey kaçırdım... geçmişi okumaya kalksam tüm günümü alır bu sefer de bugünü kaçırırım.
o yüzden sizden ricam bana son iki günü biraz özetlermisiniz? neler konuştunuz?neler kaynattınız? var mı hamiş haberi?

gulucukcum reann hamile hemide ikiz galiba :) özetlersek yeni arkadaşlar geldi büyükdük büyüdük topikle büyüdük :)

rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?

biz reann dışında batımızı bekliyoruz canım bakalım ne olcek :)

dün aksam iliski oldu bu sabah ağrı basladı anlam veremedim

bendede oluyor canım hatta bazen o kadar oluyor ki hiç bişey yapasım gelmiyor sen yumurtlama dönemindemisin?

biz reann dışında batımızı bekliyoruz canım bakalım ne olcek :)

hadi ya ilk hamiş haberini aldık ha.......
ayyyyyyy çok mutlu oldum..
rabbim kucagını doldursun inşallahhh.......:49::49::49:
darısı başımıza...
ben bu habere oynarım ama:21::21::21::21::21::21::21::21:

hemde 9-8likten... oh oh oh
:21::21::21::21::21::21::21:

REANNNNN!!!!!!!!!!!!!!
TEBRİK EDERİM ARKADASIM, ÇOK MUTLU OLDUM...
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNİ............:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi ya ilk hamiş haberini aldık ha.......
ayyyyyyy çok mutlu oldum..
rabbim kucagını doldursun inşallahhh.......:49::49::49:
darısı başımıza...
ben bu habere oynarım ama:21::21::21::21::21::21::21::21:

hemde 9-8likten... oh oh oh
:21::21::21::21::21::21::21:

bizde çok sevindik gulucukcum darısı bizim başımız :24::24::24::24::24::24::24::24: sen yoktun bi kaç gündür değil mi özlettin heee :20::20::20:

bizde çok sevindik gulucukcum darısı bizim başımız :24::24::24::24::24::24::24::24: sen yoktun bi kaç gündür değil mi özlettin heee :20::20::20:

EVET CANIM ya yogunluktan giremedim. bende özledim heee, bi boşluk hissettim valla giremeyince...
24 kasım yaklaşıyooooooo.....
çok heyecanlıyım:66::66::66::66:

EVET CANIM ya yogunluktan giremedim. bende özledim heee, bi boşluk hissettim valla giremeyince...
24 kasım yaklaşıyooooooo.....
çok heyecanlıyım:66::66::66::66:

heee biz aynı gün olucaktık değil mi seninle bende bekliyorum bakalım ama hastalanıcam gibi içimden bi ses öyle diyor sancım var bi de :18::18::18::18:

dur bakalım canım nasip kısmet hiç belli olmaz, hayırlısı olsun hakkında :)

Back