- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
Ama nedenki ben geldm işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm valla girmeye firsatim oldukça giriyorm.
niee ağrın mı başladı cnm
sanki çok çok hafif bir pembelik gördüm de ondan dedim aam hala gelan yok bakalım yarına belli olur
canm valla girmeye firsatim oldukça giriyorm.
bende diyorum nie sesi cikmiyor bu gacinin. Oh oh afyt olsun canm.
bende diyorum nie sesi cikmiyor bu gacinin. Oh oh afyt olsun canm.![]()
hayrlısı olsun cnm benim bu gün ağır iş falan yaptıysan ondan mi cnmm
yok ya sanırım yanlış görmüşüm hiçbişey yok hala ağır iş falan da yapmadım bakalım canım hayırlısı
yok ya sanırım yanlış görmüşüm hiçbişey yok hala ağır iş falan da yapmadım bakalım canım hayırlısı
yyaaa mutlubirisi benim aklıma bişi takılıyo yaa ben ameliyatı araştırma has. oldum bana doktor 45 gün ilişki yasak dedi banada çok uzun geldi herkes şaşırdı yani uzun die bende kendi doktorumu aradım sordum 1 hafta yeter dedi o kadar uzun süreye gerek yok dedi şimdi internetten araştırıyım dedim olan herkes bi adet geçince izin verildi dio acaba bende beklesemiydim hamile kalmak hemen sakıncalımıdır ki kafam karıştı yaaa
reann canım eşinin haberi var mı hamile olduğundan?![]()
![]()
![]()
tebrik ederim canım ne güzel bir haber
rtabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı düzgün bir evlat versin rabbimmm inşallah
AMİNNNN
günaydııınnnnn kızlaaaarrrrr gününüz aydın bol bereketli olsun inşaaaallaaahh ve bebişli tabiki de![]()
kızlar günaydın ilişkinin sonraki günü kasık ağrısı çeken oluyormu