iyiyim ipekcim nasıl oluyım işte kasıklarımda sancım var biraz onun dışında iyiyim zikzakcım o bendede oluyor ama yumurtlarken ilişki olduğu zaman sonrasında bendede biraz ağrı oluyor onun dışında yok
günaydın dostlar..
nasılız bakalım?
ben 2 gündür giremedim hiç. yogunduk biraz. biliyorum ki çok şey kaçırdım... geçmişi okumaya kalksam tüm günümü alır bu sefer de bugünü kaçırırım.
o yüzden sizden ricam bana son iki günü biraz özetlermisiniz? neler konuştunuz?neler kaynattınız? var mı hamiş haberi?
rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?
dün aksam iliski oldu bu sabah ağrı basladı anlam veremedim
biz reann dışında batımızı bekliyoruz canım bakalım ne olcek :)
evet yumurtlama dönemindeyim normalmi yani
hadi ya ilk hamiş haberini aldık ha.......
ayyyyyyy çok mutlu oldum..
rabbim kucagını doldursun inşallahhh.......
darısı başımıza...
ben bu habere oynarım ama
hemde 9-8likten... oh oh oh
bizde çok sevindik gulucukcum darısı bizim başımızsen yoktun bi kaç gündür değil mi özlettin heee
EVET CANIM ya yogunluktan giremedim. bende özledim heee, bi boşluk hissettim valla giremeyince...
24 kasım yaklaşıyooooooo.....
çok heyecanlıyım
rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?
heee biz aynı gün olucaktık değil mi seninle bende bekliyorum bakalım ama hastalanıcam gibi içimden bi ses öyle diyor sancım var bi de :18::18::18::18:
iyi diyelim iyi olalım canım nolsun işte, ilk hamiş haberimizi aldık dün sevindik
darısı hepimizin başına olsun
iyiyim ipekcim nasıl oluyım işte kasıklarımda sancım var biraz onun dışında iyiyim zikzakcım o bendede oluyor ama yumurtlarken ilişki olduğu zaman sonrasında bendede biraz ağrı oluyor onun dışında yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?