Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

iyiyim ipekcim nasıl oluyım işte kasıklarımda sancım var biraz onun dışında iyiyim zikzakcım o bendede oluyor ama yumurtlarken ilişki olduğu zaman sonrasında bendede biraz ağrı oluyor onun dışında yok

günaydın dostlar..
nasılız bakalım?
ben 2 gündür giremedim hiç. yogunduk biraz. biliyorum ki çok şey kaçırdım... geçmişi okumaya kalksam tüm günümü alır bu sefer de bugünü kaçırırım.
o yüzden sizden ricam bana son iki günü biraz özetlermisiniz? neler konuştunuz?neler kaynattınız? var mı hamiş haberi?

rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?

gulucukcum reann hamile hemide ikiz galiba :) özetlersek yeni arkadaşlar geldi büyükdük büyüdük topikle büyüdük :)

rüyacım napıyosun?
ipek,eslem,canom,mutlubirisi,yasakhayal,umut81,reann,yasakhayal
ve ismini sayamadıklarım.....
neler yapıyonuz?

biz reann dışında batımızı bekliyoruz canım bakalım ne olcek :)

dün aksam iliski oldu bu sabah ağrı basladı anlam veremedim

bendede oluyor canım hatta bazen o kadar oluyor ki hiç bişey yapasım gelmiyor sen yumurtlama dönemindemisin?

biz reann dışında batımızı bekliyoruz canım bakalım ne olcek :)

hadi ya ilk hamiş haberini aldık ha.......
ayyyyyyy çok mutlu oldum..
rabbim kucagını doldursun inşallahhh.......
darısı başımıza...
ben bu habere oynarım ama

hemde 9-8likten... oh oh oh

REANNNNN!!!!!!!!!!!!!!
TEBRİK EDERİM ARKADASIM, ÇOK MUTLU OLDUM...
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNİ............

hadi ya ilk hamiş haberini aldık ha.......
ayyyyyyy çok mutlu oldum..
rabbim kucagını doldursun inşallahhh.......
darısı başımıza...
ben bu habere oynarım ama

hemde 9-8likten... oh oh oh

bizde çok sevindik gulucukcum darısı bizim başımız sen yoktun bi kaç gündür değil mi özlettin heee

bizde çok sevindik gulucukcum darısı bizim başımız sen yoktun bi kaç gündür değil mi özlettin heee

EVET CANIM ya yogunluktan giremedim. bende özledim heee, bi boşluk hissettim valla giremeyince...
24 kasım yaklaşıyooooooo.....
çok heyecanlıyım

EVET CANIM ya yogunluktan giremedim. bende özledim heee, bi boşluk hissettim valla giremeyince...
24 kasım yaklaşıyooooooo.....
çok heyecanlıyım

heee biz aynı gün olucaktık değil mi seninle bende bekliyorum bakalım ama hastalanıcam gibi içimden bi ses öyle diyor sancım var bi de :18::18::18::18:

dur bakalım canım nasip kısmet hiç belli olmaz, hayırlısı olsun hakkında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…