haklısın bende öyle düşünüyorum ama sabırsızlanmıyorda değilim acıkcası bir an önce olsun istiyorum peki test nasıl ne zaman kullanılıyor bi fikrin varmı beni aydınlat
Kızlar bu forumda surat asmak yok öyle. Umutla bekliycez bebişleirmizin gelmesini. Genelde herkesin yaşı küçük ve daha bir kaç yıllık evli. Bebek sahibi olmak için henüz şansımız var o yüzden canınızı sıkmayınnn
bildiğim kadarıyla şöyle adetin bittikten sonra yapmaya başlıyorsun hamilelik testi gibi 2.çizginin çıkması lazım yumurtlama döneminde vücutta bi hormon artıyor isimcağzını hatırlayamadımo yükseldiği zaman yumurtlama testinde 2.çizgi çıkıyor 2.çizgiyi gördüğün zaman biliyorsun yumurtluyorsun o günler ilişkiye giriyorsun hamilelik şanın yüksek oluyor tabi burda kullanan arkadaşlarda var onlar daha iyi bilgi verir ben bildiğim kadarını söyledim canım yanlış yer varsa arkadaşlar düzeltsin beni lütfeeennn
evet yaşı henüz 20 lerde olan tüm arkadaşlara sesleniyorum :)))
buraya yazdığınız yorumları yazmanız düşünmeniz ve üzülmeniz için çooook erkenn
neden kendinize bunu yapıyosunuz ?? gerek yokken psikoloji ve modunuzu düşürüyosunuz
endişe etmeyin, biraz zamana bırakın, sonrasında ufak tefek önlemler alın, zaten çoğu bu süreçte hamile kalıyor
nedir bu yersiz endişe ve lüzumsuz paniğin sebebi ??? siz daha zamanla yarışmıyosunuz
ama bu psikolojiyle kendi saadetinizi kendiniz geciktiriyor olabilirsiniz benden söylemesi
selam kızlarrrrr
günaydınnn iyi haftalar olsun herkese
bugün ayın 19 u benim adet günüm
ama benim dün akşamdan beri çatlama akıntım geliyo
1 yumurtam çatlamıştı bu ay
ama 1 tane daha oluşmuştu ve kistleşmiş demişti dr
sizce o yumurtanın çatlama olasılığı varmıdır?
selam kızlarrrrr
günaydınnn iyi haftalar olsun herkese
bugün ayın 19 u benim adet günüm
ama benim dün akşamdan beri çatlama akıntım geliyo
1 yumurtam çatlamıştı bu ay
ama 1 tane daha oluşmuştu ve kistleşmiş demişti dr
sizce o yumurtanın çatlama olasılığı varmıdır?
sana da günaydınlar hatice arkdaşım. ÇAtlama akıntısı nedir ben hiç duymadım öyle bişey.((
İnşallah adetin gelmez de bebişin olurr cnm
yok canım ya, kistleşen yumurtanın çatlama ihtimali olmaz yani
bekle bakalım nolucak hayırlısı olsun canım :)
yumurta akı gibi oluyo
uzuyo süt renginde bi akıntı tatlım
hani yumurtanın zor pişen bir akı vardır
uzar aynen ona benziyo
aslında bir yerde haklı ipekcim yanaklarından öpüyim önceheh oldu
ya doktor da bana aynısını söylemişti o internette yazan yumurtlama testleriyle falan sakın aklını bulandırma kafaya takma hani dersin bana yaşım 30'u geçti (burdakilere bi lafım yok doktorun dediğini söylüyorum) o zaman endişelen ama daha 21 yaşındasın tama istiyorsun ama düşünme oldu mu olmadı mı diye zamana bırak istediğini yap gez toz haftada 3 4 kere ilişkiye gir hamile kalınca gel demişti bana
anladım canım çok güzel açıklamışsın :))) bugn adet gününmüş zaten akşama kadar durumun belli olur.
benimki dallasa döndü tatlım hertürlü süprize açığım ben o nedenle umutlanamıyorum artık
hepimiz aynı durumdayız canım benim yaa, hayırlısı olsun boşver bırak bakalım nolucak,
sağlık olsun yeterki canım :)
ruyacn sen ne dion bu duruma şekerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?