kızlar cicilerden bahsetmişsiniz de ben henüz sadece bir body aldım zaten ben oğluma sadece gezmelik güzel tulumlar, yine gezmelik pijama tk.ları falan alacağım yani tamamen zevk için alışveriş yapacağım ihtiyactan değil haftasonu kızımın bebekliğinden sakladığım eşyaları çıkardım yalnız ölüyordum sanki benim annem ilk torun diye abartmıştı ben kızım 1.5 yaşına gelene kadar sadece çok beğendik diye birşeyler aldım çünkü annem o kadar çok hazırlamıştı mevlüt takımlarından pijamaları çoraplardan bodylere öyle bodyler bulmuştuki elim kadar ilk doğduğunda çok lazım oluyor o 0-6 yazanlar büyük geliyor bebeklere o yüzden hafta sonu hepsini yıkadım örme takımlar bile bir dolap oldu anneme sakın bu sefer örme sadece 2 tane gezmelik yelek yaparsın yeter dedim çünkü ne yapacağım o kadar eşyayı yeniden alsam yazık olacak çünkü bunlar bile eskimemiş ve çok duygusal anlar yaşadım kızıma gösterdim o minicik eşyalarını gözleri açık kaldı bakarken daha dün yavrumu kucağıma almıştım bugün yeniden anne oluyorum kızım okula başlayacak inanılır gibi değil biz eşimle insan ömrünün çok kısa olduğuna karar verdik tabi bu durum karşısında. ayrıca kız kıyafetlerini ayırdım tabiki benim kızımada önce oğlan dedikleri için bizim eşyalar orta renklerdi hep o yüzden şimdi oğlumada giydirebileceğim şeyler tabi yarın kontrolüm var eğer yine erkek derse yani buda kızım gibi dönüş yapmazsa heyecanla yarını bekliyorum kızlar